1. Decoratie- en interieurwinkel

WoolWood is een Belgisch bedrijf, gevestigd in Westmalle, gespecialiseerd in de productie van akoestische panelen voor muur en plafond.

4,4

Uitstekend

Kwalitatief en super service!

Wij zijn super tevreden van deze firma. De panelen zijn heel knap en kwalitatief materiaal. Ook hele fijne service, zowel qua leverplanning, als bij de installatie ter plaatse als bij de facturatie. Snelle en flexibele levering, antwoorden snel op mails, hele vriendelijke installateur ter plaatse die vlotjes een niet-rechte zijwand kon camoufleren door zijn minutieuze bijsnijdwerk, ook hele faire prijsstelling. Kortom: een firma die je met plezier aanbeveelt!

4 oktober 2024

Goede levering

Goede levering, makkelijke plaatsing

16 maart 2023

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw bestelling en uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en dat de installatie vlot verlopen is.

Het WoolWood team

Snel en correct

19 maart 2023

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw bestelling van de stalenkit en uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Graag willen we u laten weten dat we hopen dat we u binnenkort kunnen helpen met een project waarbij onze wandpanelen kunnen worden gebruikt. We zijn er zeker van dat onze wandpanelen uw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Verder willen we u er graag aan herinneren om de waardebon te gebruiken die bij uw stalenkitbestelling zat. We hopen dat u veel plezier zult hebben met uw stalenkit en kijken uit naar een mogelijke samenwerking in de toekomst.

Het WoolWood team

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service. Toen ik contact opnam om naar de levering te informeren, werd ik snel en vriendelijk geholpen. Producten voldoen aan de verwachtingen. Zeer tevreden met de aankoop.

23 februari 2023

Snelle vriendelijke service

Snelle vriendelijke service en tevreden over het product

25 juli 2022

Antwoord van Woolwood

Bedankt voor de positieve feedback, altijd leuk om te horen. Veel plezier met jullie panelen!

Correcte levering van de stalen.

Correcte levering van de stalen.
Tip: Plaats op de stalen een stikker welke uitvoering het is ( Notelaar,...).

31 mei 2022

Antwoord van Woolwood

Hey Marc, bedankt voor de review. Normaal plaatsen we labels op de achterkant van de stalen. Blijkbaar is dat toch misgelopen bij jouw bestelling. We letten er vanaf nu extra op, onze excuses alvast.

Tot nu toe zeer tevreden

Bestelling dient nog uitgevoerd te worden maar tot nu toe heel tevreden! Steeds duidelijk en goed geïnformeerd en ook steeds snel antwoord per mail. Ook de bestelde stalen hebben we snel ontvangen en zagen er kwaliteitsvol uit. Dit schept vertrouwen!

30 mei 2022

Zeer mooi product van topkwaliteit

Zeer mooi product van topkwaliteit. Snel geleverd en zeer goede communicatie mbt levering!

12 mei 2022

Antwoord van Woolwood

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de panelen!

De levering verliep wat met vertraging

De levering verliep wat met vertraging, maar hier werd telkens duidelijk over gecommuniceerd.

30 november 2021

Antwoord van Woolwood

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de panelen!

Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)