Woondeck

Zwaar teleurgesteld, pure misleiding Ik heb net mijn bestelling ontvangen. Ik moet zeggen dat ik mij bedrogen voel. Volgens de foto is de fles gevuld en is er een koffertje bij. U kan mijn teleu... Toon meer

Om te beginnen is het erg klein uitgevallen – veel kleiner dan de foto’s en beschrijving deden vermoeden. Mijn hond (middelgroot) kan er nauwelijks iets mee. Daarnaast is de kwaliteit opvallend sl... Toon meer

Oplichterij

Beste mensen, ook ik heb zeer negatieve ervaring met dit bedrijf. Ik heb de titanium pannen gekocht en snijplank. Levertijd paar weken. Terwijl ze zeggen dat het voorradig is. Ze bestellen het zelf bij Temu waarschijnlijk. Dropshipping systeem. En dan komt je pakket aan: zeer slordig ingepakt, pannen niet in originele verpakking maar omwikkeld met vaag plastic. Ook alleen Engels/Chinese beschrijving erbij.
Toch vol enthousiasme ze gaan gebruiken. Maar zeer slechte kwaliteit. Of ik nu een ei bak, zalm of aardappeltjes, veel of weinig olie (waarvan ze zeggen: helemaal niet nodig): alles koekt gelijk aan / blijft plakken aan bodem. Bagger. Echt. Snijplank ook. Gelijk krassen.
Dan kruip je in mail dat je niet tevreden bent, en producten wil terugsturen. Totaal geen reactie. Terwijl ze beweren 24/7 bereikbaar te zijn. Bedrijf is niet te bereiken. Klantenservice is alleen per mail te bereiken. Geen telefoonnummer. En foto’s zijn ook nep. Ook het echtpaar bestaat niet. Lokatie winkel bestaat ook niet. Ik heb een melding gedaan bij autoriteit consument & markt. Daar kun je als consument een melding doen van oplichting.
Ik raad iedereen met slechte ervaring dit ook te doen!

14 april 2026

Een traktor besteld van Jack Daniels

Een traktor besteld van Jack Daniels. Te lang geduurd eer ik hem kreeg. En toen hij aankwam een klein leeg ding dat totaal niet klopt met hun voorstelling. En dan durven ze hiervoor zoveel geld vragen. Veel te duur voor dit prul. Heb hun dan gecontacteerd om het kunnen te retouren. Krijg je gewoon geen antwoord. Al twee weken aan het wachten op hun reactie. Dus mensen nooit hier nog bestellen.

8 april 2026

Koop hier niet!

Een maand moeten wachten op mijn bestelling. Een adelaar drankfles gekocht met Jack Daniels logo. De adelaar lijkt meer op een kraai gemaakt door een kind van 5. De fles is leeg. En heeft geen logo.
Tevens ook 2! Glazen erbij besteld. 1 ontvangen?!
Bedrijf is slecht contact mee te krijgen.
Goedkope zooi uit China.

7 april 2026

Pure oplichting

Ik kocht twee zogezegde gehamerde titanium pannen, 189 euro. Het duurde meer dan een maand vooraleer ik deze ontving. Vanaf de eerste keer op het vuur stelde ik vast dat de bodem van de pannen krom trokken dus niet te gebruiken. Pure brol, dus koop niets bij deze firma.

4 april 2026

Één teleursteling

Één teleursteling, je wordt bedrogen mensen, een fles gekocht van jack Daniels met het logo, in de vorm van harley davidson. De foto klopt niet met de werkelijkheid. Bedrog, je zou denken het komt uit Nederland, niet dus uit China , dus je weet al genoeg. 39 euro te veel betaalt.

3 april 2026

Zwaar teleurgesteld, bedrieglijke info

Zwaar teleurgesteld, pure misleiding
Ik heb net mijn bestelling ontvangen. Ik moet zeggen dat ik mij bedrogen voel.
Volgens de foto is de fles gevuld en is er een koffertje bij.
U kan mijn teleurstelling wel indenken wanneer ik het pakketje opende en merkte dat er een zeer klein leeg flesje in zat.
Ik raad hen aan de werkelijke foto op de site te zetten ipv deze bedrieglijke foto.

2 april 2026

OPLiCHTING !!

OPLiCHTING !!! Trap er niet in … pannen zijn goedkope Chinese prul ! Je moet de steel er zelf met schroeven op draaien en de pan trekt krom bij het eerste gebruik en bakt aan ! De levering gebeurt rechtstreeks uit China…

31 maart 2026

Glas set met karaf is vreselijk om aan…

Glas set met karaf is vreselijk om aan te zien ! Het weegt nog minder dan plastic. Zonder whisky uiteraard . 50,00 euro . Wilde retour sticker …kost 40/50 euro . Lees de reviews goed en koop er nooit wat . Chinese troep .

30 maart 2026

Aanrader!

Bestelling gedaan van een compleet titanium pannenset.
Vriendelijke klantenservice die me heeft geholpen de juiste keuze te maken.
Goede prijs kwaliteit. aanrader.

27 maart 2026

Trap er niet in!

Trap er niet in! Leveren goedkope troep uit China en vragen daarvoor de hoofdprijs. Retourneren/geld terug doen ze niet aan. Oplichting is het passende woord bij firma Woondeck

23 maart 2026

Levertijd titanium pan was zeer slecht

Levertijd titanium pan was zeer slecht. Verder is de pan het geld niet waard. Bij mij stond de bodem al snel rond. Geprobeerd verhaal te halen bij het bedrijf. Je krijgt niet eens een antwoord terwijl de garantie nog loopt. Een ster is dus eigenlijk al veel te veel. Geen zaken meer doen met deze onderneming.

23 december 2025

Woondeck heeft me bedrogen.

Woondeck beloofde mij een echte titaniumpan. Deze die ik na een lange leverngstijd ontving, is gewoon namaak uit China. De steel moet bevestigd worden aan de aangelaste vijsjes aan buitenkant van de pan, met bijgegeven moertjes. Een echte titaniumpan heeft steelbevestiging aan de binnenkant van de pan. De afbeeldingen van Woondeck zijn van pannen die ze niet in hun assortiment hebben. Bovendien bakt de pan heel erg aan, en is het heel moeilijk om te reinigen. Ik betaalde 79,50 euro, wat veel te veel is voor wat goedkope namaak.

13 maart 2026

Vooral niet kopen

Levering heeft erg geduurd en de kwaliteit is ondermaats. Pannen worden geleverd zonder steel : met 2 vijsjes zelf te bevestigen. Zeer gevaarlijk - vijsjes erg klein, geen echt aanhechting

4 maart 2026

Goed service!

Ik heb bestelling geretourneerd en zonder moeite krijg ik mijn volledig bedrag terug.

15 februari 2026

Levering duurt erg lang

Levering duurt erg lang! Wordt vanaf aankoopdatum gezegd dat het onderweg is! Als het dan eindelijk in het land is aangekomen, duurt het weer erg lang bij de vervoerder voordat deze het bezorgd!
Wacht nu nog steeds op de levering, maar bestel hier nooit(meer). Communicatie ook erg slecht, je wordt aan het lijntje gehouden!

6 februari 2026

NIKS KOPEN HIER !

NIKS KOPEN HIER !! Oplichters !
Goedkope Temu-spullen voor bijna 5x de prijs.
Slechte kwaliteit en onmogelijk om terug te sturen.

12 januari 2026