Besteld betaald geen contact mee te krijgen mail chat of telefonisch. Inmiddels nietbezorg.nl ingeschakeld. Volgende stap is aangifte, afspraak staat al in gepland. Hoop op me geld terug of toch m... Toon meer
Ondanks veel negatieve reviews is bij ons alles prima gegaan. We zagen na de bestelling reviews voorbij komen waardoor we ons wat zorgen maakten. Maar alles is netjes binnen de vier beloofde werkdagen... Toon meer
Bij WOONICOON werken we samen met verschillende designers en makers. We investeren júíst in ontwerp, materiaal en vakmanschap, maar besparen op personeel en winkelpanden door alleen online te verkopen én hanteren een lage markup. In het kort: meubelen van hoge kwaliteit voor een héle goede prijs!
Bakkerstraat, 61b1, 6811EJ, Arnhem, Nederland
- 085 - 000 37 91
- info@woonicoon.nl
- woonicoon.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Na de bevestiging van de order werd het stil.
Na de bevestiging van de order werd het stil. De Email met verzendgegevens kwam maar niet, en ondanks meerdere pogingen via mail, telefoon en website (chatbot) was er geen enkele vorm van contact mogelijk. Pas na dreiging van aangifte kwam er een kort mailtje dat ik mijn geld terug kreeg. Jammer dat sommige organisaties (mensen) zo in het leven staan.
Besteld betaald geen contact mee te…
Besteld betaald geen contact mee te krijgen mail chat of telefonisch.
Inmiddels nietbezorg.nl ingeschakeld.
Volgende stap is aangifte, afspraak staat al in gepland.
Hoop op me geld terug of toch me levering gaat komen. Zoals in de mail heb ik woonicoon al laten weten dat ik nietbezorgd.nl gecontact hebt. Zoals nietbezorg.nl in de mail aangeeft wachten we tot 2w niet geleverd om volgende juridische stappen te ondernemen.
geen product gekregen geen contact mee…
geen product gekregen geen contact mee te krijgen niks ik zag dat er meer mensen klachten hadden over die winkel
OPLICHTERS!!!!
OPLICHTERS!!!!
BESTE MENSEN DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE BELASTINGDIENST ETC OM DEZE OPLICHTERSSITE ZO SPOEDIG MOGELIJK OM ZEEP TE HELPEN. WAARSCHUW ZO VEEL MOGELIJK MENSEN ZODAT ZE NIET NOG MEER MENSEN BELAZEREN!!!!!!!
ik ben opgelicht tuin meubels gekoht…
ik ben opgelicht tuin meubels gekoht nooit ontvangen
Zelfde verhaal hier
Zelfde verhaal hier: product van vidaXl besteld bij woonicoon maar niet geleverd en geen contact te krijgen. Ook vidaXl gecontacteerd omdat hun merk nog steeds door deze fraudeurs wordt verkocht maar tot zover hebben ook zij geen actie ondernomen om deze oplichting te stoppen
Woonicoon nadat ik 29april bij jullie…
Woonicoon nadat ik 29april bij jullie een konijnenhok besteld heb en tot heden nog steeds niet ontvangen heb. En de referenties over jullie gelezen te hebben dat er wel betaald wordt maar de mensen de spullen niet geleverd krijgen. Heb ik nietbezorgd.nl benaderd en ook aangifte gedaan dan internet oplichting!! Het hok mogen jullie houden maar wil uiteraard MIJN GELD TERUG.
Besteld maar niet geleverd
Besteld, maar niets geleverd. Gebeld maar geen gehoor. Gemaild en geen antwoord.
Dus we gaan aangifte doen, mits de bestelling binnen 4 dagen hier is.
Oplichters, hier niets bestellen!
Oplichters, product besteld en niets ontvangen. Geen contact met het bedrijf te krijgen en er wordt niet gereageerd op email. Ik zag helaas pas later dat het internet vol staat met vergelijkbare reviews. NIETS BESTELLEN BIJ DEZE CLUB.
Ik heb een bestelling gedaan op 22…
Ik heb een bestelling gedaan op 22 april jl. Na 2 weken toch eens bellen dacht ik. Geen tel.nr op site te vinden. Reageren niet via contact formulier of op chat. Ik word niet blij van alle negatieve verhalen hieronder.
Gekeken op KVK. Op hetzelfde adres meerdere bedrijven geregistreerd. Bij de Politie online aangifte gedaan van webwinkel fraude.
nog steeds niks ontvangen!
nog steeds niks ontvangen!
besteld op 3 april en wacht nog steeds!
ik wil mijn geld terug of mijn pakket!
Woonicoon
Woonicoon - stelletje oplichters!
Eind februari een bestelling gedaan, met een levertijd van 4 dagen. We zijn bijna 1.5 maand verder & ik heb nog steeds niks ontvangen maar wel betaald. Ook ik heb nietbezorgd ingeschakeld & aangifte gedaan!
Besteld, betaald, maar niet geleverd!
Besteld, betaald, niet geleverd en geen contact mogelijk.
Kast besteld maar niks geleverd
Kast besteld maar niks geleverd, je krijgt geen antwoord op je mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Besteld op 07-03-'23. Zou binnen 4 werkdagen geleverd worden.Geen kast, geen geld. Nu heb ik de Kamer van Koophandel gebeld en daar hebben ze geen klachten over hun, als iedereen een klacht indient raken ze hun KvK nummer kwijt. Hiervoor moet je aangifte doen bij de politie. Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl ingelicht, zij nemen de zaak op.
Woonicoon zijn oplichters
Woonicoon zijn oplichters, begin maart een bestelling gedaan nog niks ontvangen.
Bestelling wel betaald, maar niks teruggestort.
Heb ze ook aangemeld bij nietbezorgd.nl
Heb een thermometer besteld op 12…
Heb een thermometer besteld op 12 februari en 12 maart is hij nog niet binnen vind het behoorlijk lang duren
Eigen woorden niet waar maken
Ik heb een elektrische piano besteld, daar stond bij binnen 4 werk dagen in huis. Ook heb ik gelijk betaald, omdat ik hoopte dat dit wel betrouwbaar zou zijn. Helaas is die hoop snel weg gegaan, want nu anderhalve week later heb ik nog helemaal niks gehoord. En zelfs nog geen bevestiging gehad dat hij bezorgd zou worden. Heel jammer dit! Het vertrouwen in online kopen gaat zo wel hard achteruit. Hopelijk kunnen er dingen worden opgelost en kan ik zo snel mogelijk mijn lang verwachte piano bespelen!!!
VERVOLG op Besteld, betaald, niet geleverd en geen contact
Nu aangemeld bij Nietbezorgd.nl
Woonicoon.nl is volledig onbetrouwbaar.
DOE ER GEEN BESTELLINGEN!!
Wacht al een aantal weken op de…
Wacht al een aantal weken op de bestelling deze mensen reageren nergens op geen gehoor en ktlrijg ie.and te spreken ik ben ondertussen naar nietbezorgd.nl gestapt om juridische stappen te ondernemen.
niks bestellen woonicoon.nl!
niks bestellen woonicoon.nl!! zijn oplichters ze versturen niks en je kunt ook geen contact met ze opnemen. telefoon nummer is er niet en de mails en chat word niet op gereageerd. we gaan aangifte bij de politie doen.