Verdacht! Zegt Goed, maar als je een advertentie ziet, bij meerdere websites waarvan een aantal op een lege pagina uitkomen zoals : woonnet huurwoning/dronten/de-grutto-dronten En je EERST... Toon meer
Ongelooflijke chaos website. Een schande dat men durft te denken dat mensen dit een goede website vinden. Leuk hoor als je een woning moet zoeken en aangewezen bent op de sociale sector. Zelfs al be... Toon meer
zeer slecht! ze laten je betalen voor een account, maar vervolgens blijken alle email-adressen die je te zien krijg nep te zijn (telefoonnummers van verhuurders worden niet eens vermeld). Bovendien... Toon meer
Woning net 1 groot oplichting buro. Mijn ex heeft een woning gekregen terwijl ze niet staat ingeschreven en het niet kan betalen en de woningbouw haar gewoo7aan een huis helpt Mannen worden niet ge... Toon meer
Woonnet.nl is een van de grootste huurplatforms van Nederland met dagelijks nieuw aanbod huurwoningen in geheel Nederland. Alle advertenties zijn afkomstig via product feeds vanuit affiliate netwerken, dus afkomstig van andere websites. Wij verhuren de woningen niet zelf en wij bemiddelen hier ook niet in. Deze website is geen onderdeel van de woningcorporaties Woonnet-Rijnmond en Woonnet-Haaglanden.
Nederland
- woonnet.nl
Snel mijn appartement verhuurd
Snel mijn appartement weten te verhuren via dit kanaal. Tevens goede hulp gehad van support.
Met 2 andere young professionals het…
Met 2 andere young professionals het ideale appartement om te delen gevonden, ik kan niet anders zeggen dat dit voor ons heeft gewerkt.
Zonde van je geld!
Hier heb je genoeg aanbod alleen klopt de informatie vaak niet. Nu al 2 bezichtigen gehad waar ik op locatie hoor dat de prijs 500 euro hoger lag dan dat ik dacht.. Beide makelaars zeiden dat ze dit vaker hebben met dit bedrijf. Zonde van mijn geld dus!
Onwijs tevreden over de services!
Ik ben normaal geen persoon die reviews zal schrijven, maar ik ben echt ontzettend blij geweest met de services die Woonnet verstrekt. Ik heb mij aangemeld voor de EXCLUSIEF advertenties, wat maar eenmalig een klein bedragje kost voor een maand. Binnen de maand heb ik veel leuke appartementen gevonden ondanks het feit dat ik enorm veel eisen had.. Na wat bezichtigingen heb ik dan eindelijk mijn paleisje gevonden en ben Woonnet echt dankbaar voor de enorm snelle reacties en fijne service. Geen dure makelaars aangaan in Amsterdam maar lekker zelf rondsnuffelen op de sites en snel reageren!
Veelste weinig woning updates
Veelste weinig woning updates, tientalle jaren lange wachttijden ect. het enige waar ze snel mee zijn is de jaarlijkse woonpas verlenging van 10 euro ben je hier mee telaat ben je geblokkeerd en gaat je jarenlange zoek reputatie naar de maan beetje jammer want de meeste woningen die je onderweg leegziet staan verschijnen niet op woonnet rijnmond
Ik ben meestal niet geneigd om een…
Ik ben meestal niet geneigd om een review te schrijven, sneller als ik ergens niet tevreden over ben, maar in dit geval heeft de website een dikke voldoende verdiend omdat ik na lang zoeken via andere kanalen, hier mijn nieuwe woning heb gevonden.
Voor de tweede keer erin geslaagd voor…
Voor de tweede keer erin geslaagd voor ons appartement voor ons de meest ideale huurders te vinden. Wij zijn erg tevreden met deze dienst.
Blij verrast dat ik via deze website zo…
Blij verrast dat ik via deze website zo snel een appartement heb kunnen vinden. Ander pluspunt is het landelijke aanbod dus niet alleen in de hoofdsteden.
Eerder via veel betaalde sites…
Eerder via veel betaalde sites (Kamernet, Esteon, Rooming) geen succes gehad totdat iemand mij Woonnet.nl aanraadde. Na gratis op meerdere advertenties te hebben gereageerd een leuke studio gevonden in Nieuwegein.
Aanrader
Aanrader, bij veel woonsites moet je betalen maar hier vind je dagelijks nieuwe woningen en bij veel advertenties staan openbaar de contactgegevens van de verhuurder, dus gratis, vermeld.
Erg tevreden met het gebruik van deze…
Erg tevreden met het gebruik van deze website, vooral ook omdat je op veel advertenties gratis kunt reageren. Met het nodige geduld woonruimte gevonden.
Geen aanrader!
Nu twee maanden betaald voor exclusief aanbod. Heel veel mails verder, geen enkele reactie terug. Woonnet zelf is niet bereikbaar. Geloof niet dat de advertenties echt zijn.
Goed om te gebruiken bij onze zoektocht…
Goed om te gebruiken bij onze zoektocht naar een woning, kreeg ook snel antwoord van de klantenservice bij een vraag.
Samen met 2 vrienden binnen een maand…
Samen met 2 vrienden binnen een maand een appartement gevonden in Rotterdam. Erg blij mee!
Ik heb wel mooi snel iets gevonden via…
Ik heb wel mooi snel iets gevonden via deze huursite. Snel reageren en continue nieuw aanbod in de gaten gehouden en dat werpte zijn vruchten af!
Ik en mijn vriend hebben na actief te…
Ik en mijn vriend hebben na actief te hebben gereageerd op advertenties leuke woonruimte gevonden.
Goed en snel mijn woning verhuurd
Goed en snel mijn woning verhuurd, alleen wel veel reacties mijn mijn inbox als enig minpunt.
Heel tevreden over woonnet.nl
Heel tevreden over woonnet.nl, ruim aanbod, gratis reageren en best wel snel iets gevonden.
Redelijk snel woonruimte gevonden via…
Redelijk snel woonruimte gevonden via dit platform, gratis reageren is ook een plus.
Meerdere huursites geprobeerd en met de…
Meerdere huursites geprobeerd en met de nodige geduld en doorzettingsvermogen uiteindelijk via Woonnet een appartement gevonden.