Woonruimtezoeker Reviews 12

1,9

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ook hier een opgelichte.

Ook hier een opgelichte.

Ik heb zelfs nog mailcontact gehad met ene Nico. Maar nu bestaat de website niet eens meer. Ik had wel eerst goed onderzoek gedaan zoals Google reverse image search enzo maar geen resultaten dus vermoede dat het goed zat.

21 augustus 2023

Oplichters!! Woonster en woonruimtezoeker

In mei hadden ze een Facebook pagina aangemaakt onder de naam woonster deze site is toen ook na 2 maanden offline gegaan en heeft hetzelfde rekeningnummer. Nu hebben ze het onder de naam woonruimtezoeker gedaan. Zoveel mensen reageren op fb en maken €24,95 over dat het lekker aantikt voor ze. Ik heb telefonisch aangifte gedaan bij de politie. LET OP: wrs hebben ze over een paar maanden weer een nieuwe naam en bieden ze weer nieuwe woningen aan op fb. Mensen moeten opgepakt worden!!

7 juni 2023

Nep bedrijf!

Nep bedrijf!

2 weken nadat ik me heb aangemeld en inschrijfkosten heb betaald, gaat de website (voor mij) offline. Daarna krijg ik er niks meer over te horen. Lijkt mij dat ze gewoon naar geld graaien met wat nep adverenties.

15 juli 2023

Opgelicht

Helaas ook hetzelfde ervaren als onderstaande mensen, ben nu 40 euro lichter. Inmiddels aangifte gedaan online bij de politie. Ik raad u aan hetzelfde te doen, hoe meer gevallen bekend hoe groter de kans dat wij ons geld nog terugzien!

Pas op, oplichters!

Blijken zware oplichters te zijn. Eerst geld vragen om deel te kunnen nemen op hun site en vervolgens nog een huurderscheck van €14 durven vragen. Site is inmiddels offline. Vreemdgenoeg heb ik nog onderzoek gedaan naar deze site en kon op dat moment niets aan negatieve reviews vinden. Inmiddels is dat wel anders... Dat dit mag is echt te bizar voor woorden.

21 juli 2023

Dat klopt allemaal

Dat klopt allemaal. Oplichters !
Ik heb 24 euro om te reageren betaald plus zogenaamde huurcheck 14 euro.

Oppassen mensen!

Oplichters

Oplichters! Na betaling verdwijnt heel de site en het email adres.

1 augustus 2023

Mijn moeder de dupe geworden.

Mijn moeder de dupe geworden.. ik zei nog kijk op trustpilot maar helaas. Je betaald voor toegang tot hun site en hierna ook nog om te reageren.

Ze blokkeren hierna het IP vanuit waar je voor het eerst ingelogd bent. Met een VPN kan je alsnog op hun site maar helaas hebben ze geen contact gegevens.

31 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?