Zeer slecht !!!!! Mijn besteling moet op 31 augustus leveren,maar tot nu tu ik heb het nieks gerregen ,en ook zelfs geen antworden,ik viel mijn geld terug
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alles wat u zoekt voor in huis, tegen de scherpste prijs! Woonvoordeel biedt een uitgebreid assortiment; van Meubelen tot Pannensets en van BBQ's tot Boxsprings!
Hogebrinkerweg 19b, 3871KM, Hoevelaken, Nederland
- info@woonvoordeel.nl
- woonvoordeel.nl
Zeer slecht !!!!!
Zeer slecht !!!!!
Vreselijk
Ik wacht nu al bijna 2(!!!) maanden op een bankstel. Krijg ze telefonisch maar niet te pakken en de email kan niet verstuurd worden niet naar het emailadres wat op wordt gegeven via de telefoon. Ik zou gebeld worden voor een leveringsafspraak. Dit is nooit gebeurd.
Ik had een ander prachtig bankstel kunnen krijgen maar omdat we deze zouden krijgen hebben we die aan ons voorbij laten gaan. Nu zitten we dus al maanden lang in een nieuw huis zonder fatsoenlijk bankstel.
Vreselijke klantenservice!!!!
Nu 3 weken geleden 2 stoelen besteld
Nu 3 weken geleden 2 stoelen besteld. Kon telefonisch zeer moeilijk contact maken omdat het druk was en de hoorn van de haak was gehaald. Uiteindelijk na 2 weken toch contact. Stoelen zouden direct verstuurd worden. Volgens track en trace klopt dit, maar nog steeds niets ontvangen.

Antwoord van woonvoordeel.nl
Snelle service….bezorging met DPD laat…
Snelle service….bezorging met DPD laat wat te wensen over😉
10 stoelen besteld
10 stoelen besteld, snel geleverd en in prima staat !! Zeer tevreden !!
…waterkoker
heb 2 weken geleden een waterkoker besteld, maar tot op heden niets van jullie gehoord.
ook op mijn mail wordt niet gereageerd.
Prima winkel.
Site is gebruiksvriendelijk en de gekocht spullen worden snel opgestuurd. Prima winkel.
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!! In november smoothie maker besteld, na 2 x gebruiken kapot verschillende mailtjes gestuurd niks geen reactie gebeld maar mijn bestelling bestaat niet en volgens de persoon aan de telefoon word dit artikel niet eens verkocht terwijl het op internet nog steeds te bestellen is! Schandalig dit!
Onbereikbaar
Na uitblijven van informatie over een leveringsdatum zelf twee weken lang contact proberen te krijgen met de klantenservice via app, alle telefoonnummers op de website en vis e-mail. Ze waren niet bereikbaar. Uiteindelijk nam iemand de telefoon op en zei dat de bestelling niet leverbaar was en dat het geld teruggestort zou worden. Dat is na nog een keer bellen uiteindelijk gebeurd.
Alles mis.
Zeer slecht bereikbaar. Zeer rommelige administratie. Slechte berichtgeving. Afspraken worden niet nagekomen of kloppen niet. Bankje gekocht en weer retour. Drama en vele malen moeten bellen om zaak goed te regelen. Zelfs bankje uiteindelijk maar zelf retour gebracht. Ook dat ging niet goed omdat niemand was ingelicht. Van kasje naar de muur en weer terug. Uiteindelijk geregeld via DE BUURMAN. Geld terug was ook een drama. Eens en nooit meer.
Ontgoochelend
Drie weken na bestelling, levering nog altijd niet gekregen.
betaald maar nog steeds niets ontvangen
Wij hebben besteld en betaald, maar nog steeds geen bevestiging of levering aangekregen. Dit is ondertussen al een week geleden. Ook op de mail krijgen ede geen antwoord.
Extreem slechte klantenservice
Bestelling geplaatst, niets gehoord over levertijd ondanks dat ik 3 pogingen heb gedaan om contact op te nemen. Totaal geen reactie van het bedrijf. Ik ben zeer ontevreden.
Ontzettende teleurstelling
De fauteuils die ik had besteld zijn nooit geleverd. Track and trace code werkte niet, telefonisch onbereikbaar, per mail zeer slecht geholpen. Bestelling nu geannuleerd. Wat een teleurstelling. Geen manier om zaken te doen.
Super service !!
Vriendelijk en snel
Hele vriendelijke service en snelle levering, echt een aanrader!
Voor herhaling vatbaar
Mooie tafel. Snelle en vriendelijke service! Zeker de moeite waard.
Goede service, alles snel in huis en goede kwaliteit!

Antwoord van woonvoordeel.nl
waar kom je dit nog tegen
waar kom je dit nog tegen , had 2 dekbedovertrekken besteld , die ik donderdag zou krijgen , nodig voor verjaardag vrijdag , helaas donderdag geen overtrekken , na tel contact , werd er gezegd zijn onderweg, vrijdag geen overtreken weer tel contact om de bestelling te annuleren , en het geld terug te vragen , dat zouden ze in orde maken , mochten de dekbedden nog aankomen mocht ik en het geld en de overtrekken houden , moet zeggen dat ik daar geen vertrouwen in had , dacht ben er ingetrapt geen overtrekken en geen geld terug. wat gebeurt er .... zaterdagavond stond de post.nl voor de deur met de overtrekken , en net ..nu maandag staat het geld op mijn rekening , mijn vertrouwen is hersteld , en zal zeker te volgende x hier weer bestellen . geweldig toch ,