Woos Living NL Reviews

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

SCAM!

Ik heb een bank besteld bij Woosliving op 10/02, maar die is nooit geleverd. Telefonisch zijn ze onbereikbaar en het adres dat ze opgeven blijkt niet te bestaan. In eerste instantie reageerden ze nog via e-mail, maar zodra we ons geld terugvroegen, werd het compleet stil.

Als excuus zeiden ze dat de bank door de douane werd tegengehouden, maar na verder onderzoek hadden we snel door dat dit gewoon een scam is. Geen bank, geen terugbetaling, en geen echte klantenservice. Dit “bedrijf” is absoluut niet te vertrouwen – bestel hier niet!

10 februari 2025

Oplichters

In oktober een stoel besteld en deze is nooit afgeleverd. Paar maanden stond dezelfde stoel voor 3x zo duur op de website.

31 oktober 2024

Scam

Scam. Niet bestellen. Ben er helaas ingetrapt. Er wordt met promo materiaal van andere bedrijven geadverteerd. Bij nadere inspectie van de website overduidelijke tekenen dat het nep is. Geen echt adres, telefoonnummer enkel alleen sporadisch op whatsapp bereikbaar en valse beloftes. Heb wel de spullen binnen maar na het zien dat het nep is retour aangevraagd, hierna communicatie weggevallen, geen geld terug en niet opgehaald na een dag wachten.

Aangifte gedaan bij de politie, hopelijk snel weg.

12 maart 2025

SCAM!!!!
Zetel besteld en betaald. Telefoonnummer op de website is “niet in gebruik” en op hun telefoonnummer op instagram wordt ook niet opgenomen.

11 maart 2025

Oplichterij

Bestel hier niets! Wij hebben een zetel besteld, maar na een tijdje stopte alle communicatie. Er wordt een track and trace doorgestuurd die niet werkt, het pakket is nooit aangekomen in het GLS centrum. Zodra we ons geld terugvroegen, werden we volledig genegeerd. Ondertussen al andere mensen gesproken met dezelfde ervaring. Hopelijk wordt hier snel iets aan gedaan!

10 maart 2025

Scammers

Ik heb op 13/02 een sofa besteld, en die is nog steeds niet geleverd. Het wordt steeds opgeschoven, en er worden valse beloftes gemaakt. Ik ben blijkbaar ook niet de enige. Eerst was er het GLS systeem dat niet werkt, dan zijn het douane problemen. Ze gebruiken ook inhoud van de firma Omhu, en beweren dat het geen probleem is omdat ze hetzelfde product maken. Ik heb 1870 euro betaald. Bestel hier niet, het kost je alleen maar een hoop geld, maar je producten zal je niet ontvangen.

19 februari 2025

Een maand mijn bank besteld

Inmiddels 2maanden geleden mijn bank besteld, wel afgeschreven! De bank nog niet ontvangen! Meerdere mailtjes gestuurd en geen reactie!!! Beloofd mijn geld terug te stortten... ook dit is nog steeds niet gebeurt!!

9 februari 2025

SCAM!!!!

Deze organisatie is een scammer. Contactgegevens kloppen niet en ze zijn niet bereikbaar. Ik ben langs het adres geweest en er is geen bedrijf te bekennen. Rapporteer deze scammers op alle sociale media zoals Instagram.

28 februari 2025

Fluffie bank

Ik had een bank besteld maar werd niet geleverd, geprobeerd te bellen en te mailen maar geen reactie. Na een slecht review geschreven te hebben op facebook kreeg ik eindelijk reactie, maar de bank was zoek?? geraakt, na nog twee weken gewacht te hebben kreeg een reactie van hun dat ze mijn geld terug zouden storten, dat is inmiddels 3 weken geleden maar heb nog niks ontvangen en ook geen reactie meer, dus koop hier maar niks, want het is een grote oplichter

25 december 2024

Ik ben echt heel aangenaam verrast

Ik ben echt heel aangenaam verrast! Ik heb de zetel binnen de 9 dagen ontvangen. Ik was eerst sceptisch vanwege de weinige reviews en omdat het een nieuwe webshop is maar de Teddy zetel is van topkwaliteit. En snel geleverd. De zetel was vaccuum verpakt dus zeer compact. Ik zou zeggen, niet twijfelen als je deze zetel op het oog hebt!

13 februari 2025

Dear Fruiteke,

Wat een geweldige review, bedankt! 😊 We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met de Teddy zetel. Bij al onze producten gebruiken we materialen van de hoogste kwaliteit volgens Europese standaarden. De stof en het schuim van onze zetels zijn zorgvuldig geselecteerd om maximaal comfort en een heerlijk zitgevoel te garanderen. Veel plezier met je nieuwe zetel! 🛋️✨

Het Woos Living Team

Gejat ontwerp en NEP

Deze shop heeft letterlijk een design van een Deens merk gestolen (OMHU) en verkoopt het ‘als hun eigen’, ook de naam van het item is gejat (teddy sofa) en zelfs de foto’s van het product zijn gestolen van het echte merk! Echt geen goed woord over deze shop, totale plagiaat: jullie zouden je moeten schamen!

12 februari 2025

Vals adverteren van verkoop Teddy Bank

In mijn zoektocht naar een bank kwam ik dit bedrijf tegen. Op social media en de website lijken ze de Teddy bank van OMHU te verkopen, maar dat doen ze niet, of misschien een kopie hiervan. Valse advertenties dus. OMHU geeft zelf aan dat de bank alleen aan te schaffen is via de eigen website.

2 februari 2025

Beste Wouter,

Bedankt voor je reactie. We willen graag verduidelijken dat wij geen OMHU-bank verkopen. De bank die wij aanbieden is volledig door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Hoewel deze bank qua kwaliteit vergelijkbaar is met OMHU, maken we gebruik van hoogwaardige materialen zoals premium schuim en stoffen.

Een belangrijk verschil is dat wij onze bank in een compact pakket verzenden, wat zorgt voor aanzienlijk lagere logistieke kosten. Hierdoor kunnen wij onze prijzen vriendelijker houden dan die van OMHU. Zodra je het pakket opent, is de bank binnen 5 minuten eenvoudig op te zetten, waarbij deze zichzelf uitvouwt en opblaast.

Op onze website wordt nergens beweerd dat het product van OMHU afkomstig is — dit zijn onze eigen hoogwaardige ontwerpen. We vinden het jammer dat er een beoordeling werd achtergelaten zonder een aankoopervaring.

Als je vragen hebt of meer wilt weten over onze producten, staan wij altijd klaar om te helpen.

Woos Living NL Team

Bruine teddy zetel

12 dagen geleden de zetel besteld en vandaag kwam ie aan (in België)! (Bij het bestellen stond er 2-3 weken). Ik had geen bevestigingsmail ontvangen maar de dag dat de zetel aankwam hebben ze ons toch gecontacteerd. Heel erg vriendelijk en enorm behulpzaam! Ze antwoorden meteen op vragen en de zetel ziet er goed uit!

31 januari 2025

Beste Sara,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de zetel als onze service. Onze excuses voor het ongemak met de bevestigingsmail, maar fijn dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe zetel en staan altijd klaar om te helpen bij verdere vragen!

Team Woos Living NL

Dit lijkt me oplichting

Dit lijkt me oplichting. Ze verkopen de Teddy bank zogenaamd voor zo'n 500 euro goedkoper dan het originele merk OMHU. Ze mogen de Teddy bank echter helemaal niet leveren, gebruiken filmpjes/reclame uitingen van OMHU zonder hun toestemming. Waarschijnlijk hebben ze de bank helemaal niet of ze verkopen een neppe versie.
Op de site staat dat ze onderdeel zijn van een Engels bedrijf, maar dat bedrijf (Lucky Wall Mirror Ltd) is al ontbonden.
Hun Nederlandse adres in Amsterdam, daar staat echter geen huisnummer bij.
Klinkt allemaal zeer onbetrouwbaar.

28 januari 2025

Beste Jos,

We begrijpen niet waarom u ons een beoordeling van 1 ster heeft gegeven zonder ooit een aankoop bij ons te doen. Op dit moment verkoopt ons merk Woos Living uitsluitend in Nederland en België. De reden dat wij onze stoelen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden, is dat we onze logistieke processen optimaal hebben ingericht. We verzenden onze producten in vacuümverpakte dozen, wat ons helpt de verzendkosten laag te houden, en meestal leveren we de bestellingen zelf met ons eigen team.

Wat betreft uw opmerking over ons bedrijf: u verwijst naar Lucky Wall Mirror LTD, een merk dat we drie jaar geleden hebben opgericht en waarvan de verkoop nog steeds succesvol via de Etsy-marktplaats loopt. We zijn trots op onze 4,8 sterren beoordeling en het Star Seller-label, iets wat u zelf gemakkelijk kunt verifiëren.

Toen we uw profiel bekeken, zagen we dat u meerdere bedrijven zonder aankoop een beoordeling van één ster hebt gegeven. Dit roept helaas twijfels op over uw intenties en de oprechtheid van uw beoordeling.

We hopen dat u in de toekomst met een positievere blik naar het leven kunt kijken. Negativiteit schaadt niet alleen uzelf, maar ook uw omgeving.

Zorg goed voor uzelf.

Het Woos Living Team

Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)