We hebben de keuken vandaag laten wrappen door Wrap & Flow, We zijn er superblij mee. Vanaf begin goed contact gehad met Quinty & Kiro, duidelijk offerte, staaltjes ontvangen keuze gemaakt en alle... Toon meer

1. Interieurbouwer

Met hoogwaardige en duurzame interieurfolie wrappen we jouw keuken tot een moderne en stijlvolle ruimte, zonder dat je een volledige renovatie nodig hebt. Het is duurzaam, voordelig en snel!

4,3

Uitstekend

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Wrap & Flow heeft echt een prestatie…

Wrap & Flow heeft echt een prestatie afgeleverd!

Ik ben hun enorm dankbaar voor hun werk, en vakmanschap! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat die zij hebben geleverd! 🙏🏽

Ik raad hun zeker aan. Goed contact gehad en heldere communicatie. 💯

Nogmaals dankjewel!!

2 februari 2026

Heel mooi werk geleverd.

Heel mooi werk geleverd.. duidelijk in communicatie. Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.. 2 toppers erg blij met hun werkwijze.

10 november 2025

Wij hebben onze keuken laten w

Wij hebben onze keuken laten wrappen door deze toppers en het resultaat is prachtig precies zo als we voor ogen hadden. Ze dacht in elke detail met ons mee, communicatie was uitstekend ik raad hún iedereen aan! Nogmaals dankjewel toppers we zijn er nog steeds smoorverliefd op onze keuken!🥰

18 november 2025

Zeer tevreden klant

Na het zien van hun insta filmpjes heb ik contact met ze opgenomen. Ze denken goed met Je mee wat past bij je huidige situatie, je wensen en style. Een jong team. Ze werkten erg nauwkeurig. Als ik zou verhuizen zou ik m’n keuken zo
Weer laten wrappen door ze. Ben zeer tevreden en raad heb aan iedereen aan.

21 november 2025

Antwoord van Wrap & Flow

Dankjewel Anne voor je fijne woorden en het vertrouwen! Wat leuk om te horen dat onze Instagramvideo’s je hebben aangesproken en dat je zo tevreden bent over het meedenken, de stijlkeuzes en onze werkwijze. We werken met veel aandacht en zorg, dus het is heel waardevol dat je dit zo hebt ervaren. En mocht je ooit verhuizen… dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar ;)

Oplichting

Het bedrijf belooft de keuken helemaal een nieuwe look te geven. Halverwege de werkzaamheden stoppen ze en eisen ze wel al het geld. Wanneer je niet wilt betalen, wordt er gedreigd met incasso bureau. Let op mensen!

2 september 2025

Beste Kevin,

We vinden het oprecht vervelend dat deze situatie als teleurstellend is ervaren. Dat is nooit het gevoel waarmee wij een project willen afsluiten, en we begrijpen dat dit anders is gelopen dan gehoopt.

Voor lezers willen we graag kort toelichten dat het volledige zichtbare buitenaanzicht van de keuken volgens afspraak is afgerond. Het onderdeel waar het om ging betrof enkele kleine, vrijwel niet-zichtbare delen achter de frontjes, die technisch niet geschikt bleken om duurzaam te wrappen vanwege de ondergrond. Dit hebben we tijdens de werkzaamheden direct en transparant besproken.

Voor deze onderdelen hebben wij een passende tegemoetkoming voorgesteld en geprobeerd dit samen in overleg op te lossen. Helaas hebben wij hier geen verdere reactie op ontvangen en is in plaats daarvan deze review geplaatst. Dat vinden we jammer, omdat we altijd de voorkeur geven aan direct contact om tot een oplossing te komen. Ook is er tot op heden geen betaling gedaan voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij doen er alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk achter te laten. Tegelijkertijd moeten oplossingen technisch haalbaar en realistisch blijven. De beschrijving in deze review herkennen wij niet in onze werkwijze of onze waarden, maar we vinden het desondanks oprecht vervelend dat er teleurstelling is ontstaan bij deze klant.

Team Wrap & Flow

Top team! ✨️✨️

Onze keuken is gewrapt door de 2 toppers van Wrap & Flow. Echt, wat een prachtig eindresultaat! Ze gebruiken wrap folie van hoogwaardig kwaliteit en de afwerking is echt heel erg mooi gedaan. ✨️
Buiten dat zijn het hele fijne en gezellige mensen om de hele dag over de vloer te hebben, ook niet onbelangrijk. 😉
Ik raad Wrap & Flow 100% aan!

14 oktober 2025

Antwoord van Wrap & Flow

Dankjewel Kirsten voor deze fantastische review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en de kwaliteit van de folie en afwerking. We vinden het minstens zo belangrijk dat het ook prettig en gezellig is om ons een dag over de vloer te hebben, dus heel leuk dat je dat benoemt. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie aanbeveling, daar doen we het voor! ✨

Aanrader!

De communicatie met het team verliep vlot en goed. Elke vraag werd netjes beantwoord. De kwaliteit van het wrappen is boven verwachting goed en binnen 1 dag een geheel nieuwe keuken. Echt een aanrader!

14 augustus 2025

Antwoord van Wrap & Flow

Dankjewel Claire voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de communicatie prettig verliep en dat de kwaliteit van het wrappen boven verwachting was. Binnen één dag een compleet nieuwe keuken blijft ook voor ons elke keer weer mooi om te realiseren. Bedankt voor het vertrouwen en de aanrader, daar zijn we erg blij mee!

Toppers

Ik vind dat ze het super goed doen, communicatie goed & duidelijk. Prijzen zijn niet te hoog en binnen een dag heb je een nieuwe keuken. Echt een aanrader om het bij hen te doen, afwerking is ook echt heel netjes.

26 juli 2025

Na gezien te hebben op Instagram…

Na gezien te hebben op Instagram contact opgenomen. Supersnelle reactie en ook afspraak om te komen kijken was er gelijk de week erna. Duidelijke afspraken en meer dan genoeg keus aan kleuren. Na 6 weken kwamen ze al de keuken wrappen. Nette werkwijze alles opgeruimd en na ongeveer 7 uur was de keuken helemaal nieuw.

18 juni 2025

Prima ervaring

Prima ervaring. Heldere communicatie via Whatts-app. Nette en aardige mensen die het wrappen verzorgen. Wrap zelf ging vlot en alles werd schoon achtergelaten.

10 juli 2025

Heel professioneel

Heel professioneel. Snel contact maar ook snel tijdens de uitvoering. Duidelijke communicatie en erg tevreden over het eindresultaat!

3 juli 2025

Echt top!

Super goede service, goede kwaliteit en leuke mensen! Ze denken mee en leveren echt mooi werk. Het is zeker aan te raden om je keuken te laten wrappen door Wrap&Flow!

9 juni 2025

Zeer tevreden!

Perfect geregeld, duidelijke communicatie, zeer behulpzaam, erg strak gewrapped en niet duur! Zeer tevreden!

16 juni 2025

Wrap&Flow raad ik iedereen aan !

Wrap&Flow neemt het serieus en komt als je dat prettig vind bij je thuis langs om bij de keuken te kijken en neemt al wat stalen mee. Wij dachten eerst dat we voor een hout look wilden gaan maar naar aanleiding van goed advies toch voor een neutralere kleur gegaan.

Ze werken snel en netjes en wij zijn erg blij met het resultaat!

28 mei 2025

Wat een fijne ervaring bij Wrap En…

Wat een fijne ervaring bij Wrap En Flow. Dat begon al bij de intake waarin alle ruimte en tijd werd genomen om het hele proces uit te leggen, combinaties te laten zien en te adviseren. Deze persoonlijke aandacht zie je niet vaak meer en is echt onderscheidend. Op de dag zelf hebben ze keurig gewerkt met respect voor de huisdieren en de ruimte. Zeker een aanrader als je je keuken zonder een hele verbouwing wil pimpen!

13 maart 2025