We hebben de keuken vandaag laten wrappen door Wrap & Flow, We zijn er superblij mee. Vanaf begin goed contact gehad met Quinty & Kiro, duidelijk offerte, staaltjes ontvangen keuze gemaakt en alle... Toon meer
Met hoogwaardige en duurzame interieurfolie wrappen we jouw keuken tot een moderne en stijlvolle ruimte, zonder dat je een volledige renovatie nodig hebt. Het is duurzaam, voordelig en snel!
3826, Amersfoort, Nederland
- info@wrapflow.nl
- wrapandflow.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
We worden beloftes gemaakt om de slee…
We worden beloftes gemaakt om de slee binnen te halen maar daarna geven ze niet thuis. Wrap wordt half geplaatst en laat snel los
Wrap laat los en er wordt niet meer…
Wrap last los en er wordt niet meer gereageerd en ze laat niks meer van zich horen.
Probeer al 6 maanden in contact te komen na slechte service maar niemand is thuis
Wrap & Flow heeft echt een prestatie…
Wrap & Flow heeft echt een prestatie afgeleverd!
Ik ben hun enorm dankbaar voor hun werk, en vakmanschap! Ik ben heel erg blij met het eindresultaat die zij hebben geleverd! 🙏🏽
Ik raad hun zeker aan. Goed contact gehad en heldere communicatie. 💯
Nogmaals dankjewel!!
Heel mooi werk geleverd.
Heel mooi werk geleverd.. duidelijk in communicatie. Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.. 2 toppers erg blij met hun werkwijze.
Wij hebben onze keuken laten w
Wij hebben onze keuken laten wrappen door deze toppers en het resultaat is prachtig precies zo als we voor ogen hadden. Ze dacht in elke detail met ons mee, communicatie was uitstekend ik raad hún iedereen aan! Nogmaals dankjewel toppers we zijn er nog steeds smoorverliefd op onze keuken!🥰
Bedrijf heeft me goed ondersteund met…
Bedrijf heeft me goed ondersteund met het bevinden van de juiste kleur voor mijn ideeën in de woning.
Graag geef ik deze mensen een 5 sterren recensie, aangezien de contact perfect was tijdens onze samenwerking.
Zeer tevreden klant
Na het zien van hun insta filmpjes heb ik contact met ze opgenomen. Ze denken goed met Je mee wat past bij je huidige situatie, je wensen en style. Een jong team. Ze werkten erg nauwkeurig. Als ik zou verhuizen zou ik m’n keuken zo
Weer laten wrappen door ze. Ben zeer tevreden en raad heb aan iedereen aan.

Oplichting
Het bedrijf belooft de keuken helemaal een nieuwe look te geven. Halverwege de werkzaamheden stoppen ze en eisen ze wel al het geld. Wanneer je niet wilt betalen, wordt er gedreigd met incasso bureau. Let op mensen!

Top team! ✨️✨️
Onze keuken is gewrapt door de 2 toppers van Wrap & Flow. Echt, wat een prachtig eindresultaat! Ze gebruiken wrap folie van hoogwaardig kwaliteit en de afwerking is echt heel erg mooi gedaan. ✨️
Buiten dat zijn het hele fijne en gezellige mensen om de hele dag over de vloer te hebben, ook niet onbelangrijk. 😉
Ik raad Wrap & Flow 100% aan!

Aanrader!
De communicatie met het team verliep vlot en goed. Elke vraag werd netjes beantwoord. De kwaliteit van het wrappen is boven verwachting goed en binnen 1 dag een geheel nieuwe keuken. Echt een aanrader!

Toppers
Ik vind dat ze het super goed doen, communicatie goed & duidelijk. Prijzen zijn niet te hoog en binnen een dag heb je een nieuwe keuken. Echt een aanrader om het bij hen te doen, afwerking is ook echt heel netjes.
Na gezien te hebben op Instagram…
Na gezien te hebben op Instagram contact opgenomen. Supersnelle reactie en ook afspraak om te komen kijken was er gelijk de week erna. Duidelijke afspraken en meer dan genoeg keus aan kleuren. Na 6 weken kwamen ze al de keuken wrappen. Nette werkwijze alles opgeruimd en na ongeveer 7 uur was de keuken helemaal nieuw.
Prima ervaring
Prima ervaring. Heldere communicatie via Whatts-app. Nette en aardige mensen die het wrappen verzorgen. Wrap zelf ging vlot en alles werd schoon achtergelaten.
Heel professioneel
Heel professioneel. Snel contact maar ook snel tijdens de uitvoering. Duidelijke communicatie en erg tevreden over het eindresultaat!
Echt top!
Super goede service, goede kwaliteit en leuke mensen! Ze denken mee en leveren echt mooi werk. Het is zeker aan te raden om je keuken te laten wrappen door Wrap&Flow!
Zeer tevreden!
Perfect geregeld, duidelijke communicatie, zeer behulpzaam, erg strak gewrapped en niet duur! Zeer tevreden!
Wrap&Flow raad ik iedereen aan !
Wrap&Flow neemt het serieus en komt als je dat prettig vind bij je thuis langs om bij de keuken te kijken en neemt al wat stalen mee. Wij dachten eerst dat we voor een hout look wilden gaan maar naar aanleiding van goed advies toch voor een neutralere kleur gegaan.
Ze werken snel en netjes en wij zijn erg blij met het resultaat!
Ontzettend goed geholpen met het…
Ontzettend goed geholpen met het waarmaken van onze wensen. De afwerking is ook erg netjes, het ziet er heel goed uit.
Wat een fijne ervaring bij Wrap En…
Wat een fijne ervaring bij Wrap En Flow. Dat begon al bij de intake waarin alle ruimte en tijd werd genomen om het hele proces uit te leggen, combinaties te laten zien en te adviseren. Deze persoonlijke aandacht zie je niet vaak meer en is echt onderscheidend. Op de dag zelf hebben ze keurig gewerkt met respect voor de huisdieren en de ruimte. Zeker een aanrader als je je keuken zonder een hele verbouwing wil pimpen!
Professioneel en heldere communicatie
Professioneel en heldere communicatie. En natuurlijk een prachtig vernieuwde keuken opgeleverd. Blij mee!