Hele prettige webshop en klantcontact! Mijn bestelling kwam helaas niet aan ivm het postbedrijf die mijn pakketje niet heeft geleverd. Contact gehad met Wristin en zij hebben mij heel fijn geholpen... Toon meer

Heb al 2 keer een verzoek gekregen om een review te schrijven. Heel bijzonder omdat ik het product (nog) niet heb ontvangen. Tja dus als ik een review moet schrijven kan die niet positief zijn.... Toon meer

Super mooie armbandjes, zoals op foto komt de kleur overeen. Hier vaker armbandjes besteld. Snelle levering, echt een top service. Bovendien voor een klein prijsje, ander webshops zijn veel duurder.

1. Sieradenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Juwelier

Ben jij opzoek naar een unieke armband met een betekenis? Dan hebben wij misschien wel het product voor jou.

4,3

Uitstekend

Antwoord van Wristin

Hallo Chalu, we vinden het jammer om te horen dat je niet volledig tevreden bent met je aankoop. We zullen verder via mail contact opnemen om te kijken of we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Normaliter schrijf ik nooit een review

Normaliter schrijf ik nooit een review. Echter moet ik zeggen dat ik de service van Wristin echt erg goed vind, waardoor ik toch graag een review wil achterlaten. Net voor de vakantie heb ik een armbandje besteld, alleen zag ik niet wanneer deze zou aankomen. Na mailcontact te hebben gehad kreeg ik snel een uiterst duidelijk mail terug met daarin alle gegevens.

25 juli 2024

Antwoord van Wristin

Hallo Tijmen, bedankt voor het schrijven van jouw review. We streven er naar om onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. PostNL is de laatste jaren helaas in kwaliteit gedaald, iets waar ze druk mee bezig zijn. Ondanks dit proberen we altijd zo duidelijk en transparant mogelijk te zijn en ook jouw bestelling zo snel als mogelijk te laten bezorgen.

Mooi armbandje

Mooi armbandje , snel en goede levering . De dikte van het bandje is iets minder dan ik had verwacht , maar verder wel leuk en mooi dus 👍🏼

27 juni 2024

Prachtige armbandjes

27 mei 2024

Tevreden!

Ondanks vertraagde levering toch super tevreden met mijn bestelling en de afhandeling hiervan! Ik ga zeker nog eens bestellen!

16 mei 2024

Antwoord van Wristin

Na contact met de klant is de armband door vertraging van PostNL iets later bezorgd dan dat ze zelf claimen. Heel veel plezier met de armband!

Wrist it

Goede en duidelijke informatie op de website. Ook hoe en waarvoor iets gemaakt is, met passie en welk doel bepalen voor mij of ik een product wel of niet koop. Wristin heeft hierin een duidelijk verhaal en dito boodschap. Het product bied waar voor je geld, is goed en netjes verpakt en komt op de afgesproken datum/tijd binnen.

6 mei 2024

Hallo Monique,
Je hebt een bestelling bij ons geplaatst in een periode die wij gebruiken om voorbereidingen voor de lente verkoop uit te voeren. Dit hebben wij vermeld op de website en in de e-mails die verstuurd zijn. We vragen je dus nog heel even geduld te hebben, je bestelling wordt spoedig verzonden.