De plaats van bestemming in Afrika sloot na een week de grenzen vanwege COVID-19. Retourvlucht gecanceld, etc. Na heropening van de grens na een half jaar werd mijn terugvlucht meerdere keren opni... Toon meer
De vliegreis naar Australië die ik had geboekt via WTC is prima verlopen. Bij boeking was ik vergeten aan te geven dat ik vegetarische maaltijden wens in het vliegtuig. Eén telefoontje naar WTC en h... Toon meer
Zoals altijd, goede informatie, scherpe prijzen. Enkel deze keer konden wij geen details krijgen over de kost van extra koffers. De 'goedkoopste' ticketten wij hebben geboekt zijn zonder bagage en wij... Toon meer
We hadden een vraag, omdat er bij de boeking iets misliep, we werden zeer vriendelijk geholpen door een medewerker, ze deed ook direct wat ze beloofde, waardoor wij nog geen uur later alles voor elkaa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 29 jaar is WTC.nl een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen geworden. Momenteel werken er meer dan 150 specialisten - in het trendy Sugar City in Halfweg - om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen
Suikersilo West 41, 1165 MS, Halfweg, Nederland
- 020 3699040
- contact@wtc.nl
- wtc.nl
Eenvoudig en betrouwbaar boeken met een…
Eenvoudig en betrouwbaar boeken met een goed overzicht van de mogelijkheden en prijzen. Goede servicepakketten bij te boeken en snelle afwikkeling met een duidelijke communicatie.
al weer makkelijk boeken zeer…
al weer makkelijk boeken zeer begrijpelijk ook voor
ouderen
Pas Op!
Vorig jaar nog zonder problemen van Amsterdam naar Melbourne gevlogen. Dit jaar is het anders. Onze vlucht van Kroatie - Amsterdam werd gecancelled en kan niemand bereiken van WTC. Via de mail en telefoon zijn ze onbereikbaar. Het ziet er naar uit dat wij ons geld kwijt zijn. Heel jammer dit. Gun dit niemand
Super snel en efficient tickets…
Super snel en efficient tickets geboekt! Aanrader, ik boek hier echt altijd!
Gemakkelijk boekings proces
Gemakkelijk boekings proces, goede website
Duidelijke website
Duidelijke website, goede informatie, ook de bevestigingen spreken voor zich
Prima site
Prima site, snel en eenvoudig vluchten kunnen vinden en boeken!
Prima prijs en goede overzichtelijke…
Prima prijs en goede overzichtelijke website! Alleen jammer dat je niet met een combinatie van meerdere betaalmethoden kunt betalen
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Een minpuntje: moest twee keer alle gegevens invullen omdat er iets misging.
beste site,
beste site,
zeer goed in boeken en meestal de beste prijzen.
handig in omvat
snel
snel, zorgvuldig. Ik heb in (het verre) verleden vaker via jullie naar de USA geboekt.
Makkelijk en snel Ticket gevonden
Duidelijke website
Duidelijke website, alle stappen gaan heel makkelijk, alleen jammer dat er zo veel extra kosten bij komen als je bagage mee wil nemen
Snel, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk
Het zoeken naar goedkope vluchten gaat erg gemakkelijk en de website is heel gebruikersvriendelijk. In een mum van tijd had ik mijn vlucht geregeld. Het hele proces is overzichtelijker dan wanneer u vluchten boekt via de websites van luchtvaartmaatschappijen.
positieve beoordeling
Duidelijke pagina's om in te vullen en loopt goed door naar de volgende pagina's
Duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik
Uit mijn ervaring is WTC de overzichtelijkste, duidelijkste en makkelijkste zoekmachine. Ik vind het ook fijn dat nieuwe zoekopdrachten in een nieuw tabblad geopend worden zodat het makkelijker is vluchten te vergelijken, rustig een keuze te kunnen maken en dan meteen met de boeking voort te kunnen zetten.