Jeg fik på kort tid gennemgået pension /forsikringer og samtlige spørgsmål jeg havde i forbindelse med en forestående pension om nogle år. Jeg er meget tilfreds og må sige wtw var velforberedte og k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg talte med en kompetent rådgiver. Alle mine spørgsmål blev besvaret i et let forståeligt sprog. Ligeledes kom rådgiveren med værdifuld viden og information, omkring hvad jeg skal være opmærks... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg er meget tilfreds og må sige wtw var velforberedte og kunne sit kram.

Antwoord van WTW Danmark
Jeg talte med en kompetent rådgiver.
Alle mine spørgsmål blev besvaret i et let forståeligt sprog.
Ligeledes kom rådgiveren med værdifuld viden og information, omkring hvad jeg skal være opmærksom på fremadrettet.
En positiv oplevelse, hvor jeg følte mig velinformeret.

Antwoord van WTW Danmark
Super god samtale med jeres rådgiver Alesha. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem mht spørgsmål osv.

Kort og tydeligt
Fik i en teamsmøde ordnet det jeg havde på forhånd regned med at få ordnet på en behageligt måde

Antwoord van WTW Danmark
Jeg talte med en kompetent rådgiver, Alle mine spørgsmål blev besvaret grundigt og i et let forståeligt sprog .
Ligeledes kom rådgiveren med værdifuld viden og information, som jeg skal være opmærksom på fremadrettet.
En positiv oplevelse, hvor jeg følte mig velinformeret og tryg.

Antwoord van WTW Danmark
Var super dygtig til at besvare spørgsmål og gennemgå alt så man ikke betalte for meget og fik investeret alt som det skulle.

Antwoord van WTW Danmark
Min gennemgang af pension og forsikring gik så nemt.
Rådgiveren var velforberedt, til stede og meget forståelig.
Rigtig god oplevelse

Antwoord van WTW Danmark
Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min egen personlig pensions opsparinger. stor anbefaling herfra.

Antwoord van WTW Danmark
Meget brugbar rådgivning i forbindelse med skift af pensionsselskab

Antwoord van WTW Danmark
Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår at skabe en rolig, tryg og behagelig atmosfære, hvor der er plads til spørgsmål. Randi er professionel og oprigtig interesseret. Vi fik lavet en flot nedsparingsplan for os begge til de næste 20 år.
Tak, Randi:-)
Kæmpe anbefaling herfra:-)

Antwoord van WTW Danmark
Super sympatiske Kenneth gjorde et rigtig godt indtryk samt gav rigtig god rådgivning. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van WTW Danmark
Yderst kompetent og meget velforberedt rådgivning for både mine forsikringsdækninger og mit opsparringsniveau og ikke mindst min risikoprofil for investering. Jeg fik hjælp til at tolke mit eget forhold til risiko og oversætte til det rette valg. Grundig gennemgang af alle aspekter af pensionsordning og god opsummering løbende af hvad vi var blevet enige om.

Antwoord van WTW Danmark
Jeg talte med Simon i 1 time og vi var alle relevante emner igennem, så jeg uden problemer kunne tage stilling til min pension og prioriteringer i forhold til indbetalinger, investeringer og forsikringer. Simon var velforberedt og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at han er en rigtig dygtig rådgiver. Ordet 'uvildig rådgivning', kan det godt klinge lidt hult engang imellem, men her var jeg overhovedet ikke i tvivl om, at Simon ville MIT bedste - så et stort tak og en kæmpe anbefaling herfra :O)

Antwoord van WTW Danmark
Positiv oplevelse ifm pensionsrådgivning. Ikke noget salgs bluff, men reel og ærlig rådgivning,

Partenaire Transakauto
J ai acheté une voiture auprès de la société Transakauto en novembre avec une garantie 3 mois comprenant moteur pont et boîte de vitesse .
1 mois après un voyant moteur s allume.
Je contacte donc cette société par l’intermédiaire de mon garagiste..
Mais il se défile et ne veulent pas prendre en charge les réparations.
Ils ne sont pas fiable du tout . Même pas de réponse à mon courrier en recommandé.
Ne leur faites pas confiance ils sont injoignables personnellement.

Antwoord van WTW Danmark
Venlig modtagelse i receptionen og af rådgiver Tina R.
Hun var rigtig godt forberedt, viste alt på storskærmen og var ikke karrig med at omformulere, hvis vi ikke lige forstod.
Atmosfæren var seriøs, men afslappet.

Antwoord van WTW Danmark
My recent interaction with Anders Skov Jensen, Pensionskonsulent at WTW, was outstanding. He is incredibly knowledgeable about pension and savings, and he provided fantastic advice that was thoroughly explained and illustrated with practical examples. I deeply appreciate his supportive approach and the clarity he brought to understanding my pension plan.