Na een geschil met een aantal andere partijen heb ik Moncif benaderd. Direct bereikbaar, zelfs in zijn vrije tijd! Goed geholpen en het probleem opgelost. Zeker een aanrader!
Wij hebben onze wtw unit besteld bij wtwstore netjes bezorg snel en op tijd. Bij levering kreeg ik nog veel tips over instellingen en het systeem helemaal top. En het is ook nog eens een hele aardig... Toon meer
Bij WTWstore vind je alles voor een gezond binnenklimaat en een lager energieverbruik. Wij zijn gespecialiseerd in WTW-systemen en energiebesparende producten voor zowel de particulier als de professional. In Nederland bezorgen we met onze eigen WTWstore-busjes, zodat je verzekerd bent van snelle en nette levering. Voor het buitenland werken we samen met een betrouwbare logistieke partner waar we nauw contact mee houden. Zo is ook internationale levering goed geregeld. ✔️ Snelle levering uit voorraad ✔️ Eerlijk advies van een vakbekwaam team ✔️ Eigen bezorging in Nederland ✔️ Betrouwbare partner voor leveringen naar het buitenland Wij staan voor service, kennis en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team WTWstore
Prinses beatrixlaan 29, 2224 XG, Katwijk aan zee, Nederland

Antwoord van Wtwstore
Goed advies ontvangen en een zeer scherpe deal gemaakt voor 2x Orcon HRC 500 maxcomfort units. Erg blij mee.

Antwoord van Wtwstore
Vandaag een Orcon 500 besteld voor een scherpe prijs. Hij werd dezelfde avond nog geleverd! Blij mee!

Antwoord van Wtwstore
Heb een wtw gekocht en deze werd al de volgende dag gebracht echt super service en het lag echt niet langs de deur echt petje af voor dat
En kreeg de bediening er ook nog bij als bonus

Antwoord van Wtwstore
supersnelle levering voor scherpe prijs. zeer klant vriendelijk. echte aanrader. top firma.

Antwoord van Wtwstore
Snelle levering en duidelijke communicatie

Antwoord van Wtwstore
Snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. De spullen werden netjes geleverd en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Zeker een aanrader.

Antwoord van Wtwstore
Filters besteld voor onze Zehnder WTW voor een scherpe prijs. Ze zitten er alweer in. Tot over 180 dagen. Mooi.

Antwoord van Wtwstore
Wtw Orcon 500 is op tijd geleverd. Alles is verlopen hoe het zou moeten. Ze zijn zeker te adviseren!

Antwoord van Wtwstore
Echte vakman. Levert perfect werk af netjes en optijd

Antwoord van Wtwstore
Na het niet leveren werd mijn unit volledig terugbetaald.

Antwoord van Wtwstore
Onlangs heb ik een onderdeel voor mij Duco besteld. Helaas hadden ze een verkeerd onderdeel gestuurd. Ik heb een melding gemaild. Tot mijn verbazing werd aangebeld en iemand van Wtwstore was speciaal vanuit De Haag naar Hof van Twente gereden om het verkeerde onderdeel om te ruilen voor het goede. Super service!!!!

Antwoord van Wtwstore
Top bedrijf hartelijk bedankt voor de service

Antwoord van Wtwstore
Snelle service, scherpe prijzen en erg behulpzaam.

Antwoord van Wtwstore
Wij hebben onze wtw unit besteld bij wtwstore netjes bezorg snel en op tijd.
Bij levering kreeg ik nog veel tips over instellingen en het systeem helemaal top. En het is ook nog eens een hele aardige en enthousiaste man.
Zeker een aanrader.

Antwoord van Wtwstore
Een enthousiaste harde gemotiveerde werker. Zelfs op zaterdag. Hij zoekt net zo lang, totdat hij het antwoord op mijn vraag/probleem, gevonden heeft. Klom er zelfs voor op het dak. Top! Oorzaak gevonden. Inlaat rooster verstopt. Jammer dat ik er nu geen foto bij kan voegen.

Antwoord van Wtwstore
Snel geleverd, zeer vriendelijk en behulpzaam, goed advies bij installatie !

Antwoord van Wtwstore
De prijzen zijn gunstig en levering kon erg snel. De service vind ik top bij levering. De WTW unit is naar zolder gebracht en Moncif heeft vanuit zijn ervaring advies gegeven op mijn plan waar toevoer en afvoer punten te plaatsen en de volume hoeveelheden. Heb deze gebruikt om een aantal aanpassingen te doen. Top ervaring.