59 North Wheels Norway Reviews

4,7

Bestille et sett felger som ikke var lansert i nettbutikken enda. Ble ringt om at dem kunne legge dem ut i nettbutikken med en gang slik at jeg kunne gå inn å bestille, noen få timer etterpå var dem p... Toon meer

Kontaktet Ørjan som er head manager i Norge! Fått full oppfølging fra dag 1! Har ikke noe annet en fine ting og si om både han og firmaet! Kult med en så aktiv,innholdsrik og bred sosial pl... Toon meer

Eineståande service me tanke på bestilling, leveringstid, kundeservice og leveringen! Kan absolutt anbefalast på alle mulige måta. Eg er kjempe fornøgd og enda meir fornøgd etter eg fekk bytta inn 1 f... Toon meer

Lakkflass på felger d004 Å eine felgen var gul resten var kvit

1. Velgenshop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Norsk forhandler av det svenske varemerket 59 North Wheels.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fornøyd kunde :D

Hvis man trenger felger til bilen sin er dette plassen å gå! Felgene er kule og av god kvalitet for en billig penge :D De har også kule merchendise som er verdt å sjekke ut!
Utrolig fornøyd med hele opplevelsen :D
Anbefales!

15 december 2020

Utrolig fornøyd!

Utrolig fornøyd med felger, levering og ikke minst kundeservice. Dette er personer som kan jobben sin og følger opp fra dag 1! Anbefales!

5 december 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Tusen takk for en veldig kjekk tilbakemelding!

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd med felger, levering og ikke minst service!

Er du etter fete felger kontakt Ørjan for utrolig bra pris og komunikasjon!

4 december 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Tusen takk for en hyggelig handel og tilbakemelding! Vi gleder oss til å se felgene på bilen til våren :)

10/10 over hele linja!

Kontaktet Ørjan som er head manager i Norge!
Fått full oppfølging fra dag 1!
Har ikke noe annet en fine ting og si om både han og firmaet!
Kult med en så aktiv,innholdsrik og bred sosial platform som de har på Instagram. Det appelerer !
Dette er noe av det jeg vil trekke frem!
-Rask levering
-Konkurransedyktig pris!
-Utrolig flott finish på produktet!
-Rå Service!
-Fleksibilitet ift til bestilling!

Andbefales på det sterkeste!

27 augustus 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Tusen takk, for en fantastisk tilbakemelding!

God Service

Bestilte felger og de kom 2 dager etter bestillingsbekreftelse så tommel opp fra meg🙌
Felgene kom fram hele og fine og som forventet.
God kundeservice!

26 augustus 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Takk for en fin tilbakemelding, Ruben! Det betyr mye for oss.

Topp service

Helt topp service og felgene var akkurat som forventa!

5 augustus 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Tusen takk! Hyggelig tilbakemelding!

Helt 100% i Både felger og i…

Helt 100% i Både felger og i kundeservice.

Kommer til og stille sterkt som kunde, og anbefaler dette virkelig videre.

Tusen takk! 😊

16 juli 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Takk for det, Sindre! Hyggelig tilbakemelding! :)

God service

God service, bra pris og nydelig felger!

8 juli 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Veldig hyggelige og serviceinnstilte i…

Veldig hyggelige og serviceinnstilte i gjennom hele bestillingsprosessen. Opplevde god kommunikasjon og mottok jevnlige oppdateringer om leveransen. Varene og dets kvalitet svarte til forventningene. Super fornøyd.

24 juni 2020

Antwoord van 59 North Wheels Norway

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakemelding!