FysioDanmark A-Fys Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget begejstret for A-Fys Solrød. Går der en gang om ugen og kan mærke tydelig fremgang på mine problematikker. Det er også et meget pænt og ordentligt sted.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været til adskillige forskellige behandlinger igennem en del år. I øjeblikket får jeg behandling for frossen skulder, efter en operation. Kristian’s enestående behandling gør mig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale A-Fys Solrød. Jeg oplever meget professionelt og fagligt dygtigt personale. Jeg har fået behandling for iskisnerve, knæproblemer og skæv fodstilling. Ingen aflysninger, behandle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efterfødselstræning med Anne er super god! Det er en hyggelig stemning med plads til både høj faglighed og masser af plads til hvad babyen nu har brug for. Der kigges ikke skævt hvis baby skal have fl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fysiotherapiepraktijk
  2. Gezondheidsclub
  3. Overdekte fietsbaan

Geschreven door het bedrijf

FysioDanmark A-Fys er et moderne sundhedshus, hvor fysioterapi og fitness kombineres. Vores fysioterapi består af et stort hold faglig dygtige fysioterapeuter, som til dagligt sparer med hinanden. Vi tilbyder ligeledes patienthold som skulder/nakkehold, GLAiD træning og ryghold. Derudover har vi også både graviditetshold samt efterfødselshold. Huset råder også over både indendørs- og udendørsfitness. Vi har stor styrketræningssal, Indoor bikesal samt over 40 fitnesshold om ugen. Vi har tilknyttet massører og en Ernæringsansvarlig. Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller fitnessmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et rigtig godt træningscenter

Et rigtig godt træningscenter, hvor man altid kan få et godt råd. Elsker at træne der. Jeg ville give 5 stjerner hvis det igen blev muligt at benytte trådløst netværk, håber den service kommer tilbage i centeret 🙏

24 januari 2025

Yderst venlige fysioterapeuter

Yderst venlige fysioterapeuter, som er fagligt kompetente. Fik hjælp til mit dårlige knæ, og det var et godt forløb, som har hjulpet mig meget.

2 augustus 2024

Kære Thomas
Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive 🙏 Vi er rigtig glade for, at det har hjulpet dig.

HOLD JER LANGT VÆK!

HOLD JER LANGT VÆK!

Kan se på alle de andre anmeldelser her på Trustpilot at jeg desværre ikke er den eneste der har oplevet virkelig dårlig behandling hos Afys.
Jeg ringer for at skal indhente et tilbud jeg kan videresende til kommunen da de skal betale for et behandlingsforløb. Jeg gør det MEGET klart det er et tilbud jeg ønsker og at jeg INGEN penge har at kan betale af egen lomme! Jeg bliver bedt om at møde op, møder en fys hvor jeg igen forklare jeg skal bede om et tilbud og jeg ikke selv skal betale for behandlingen. Hun roder rundt i det og ved ikke hvordan hun skal lave et tilbud, laver efterfølgende 4 grovtest som er under al kritisk! Og sender mig ud af døren og fortæller jeg senere vil blive kontaktet ang det tilbud. Der bliver ringet en masse frem og tilbage og til sidst får jeg af vide de ikke kan lave et tilbud. De har haft 2 muligheder for at kunne afvise mig og fortælle de ikke laver tilbud, men nej de fører mig bag lyset og sender derefter direkte en regning til mig på "første konsultation". Det er under al kritik!!
Jeg er selv uddannet fysioterapeut og er så pinlig over at have sådanne kollegaer i faget.

17 april 2024

Hej Vibeke,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge og godt informeret, når de henvender sig til os, og vi tager din feedback alvorligt. Vi vil bruge dine kommentarer i vores fortsatte arbejde med at sikre en god og klar kommunikation til alle patienter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde jeg bare kigget her inden jeg…

Havde jeg bare kigget her inden jeg bestilte en tid.

Kan kun fraråde at bruge A-Fys på alle måder.

5 april 2024

Hej,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.
Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Vi vil meget gerne høre mere om, hvad der gik galt, så vi kan blive klogere og forbedre os. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elendig kundeservice og meget nærtagende ikke løsningsorienterede medarbejdere.

Tingene har løst sig efterfølgende.

Jeg havde i går en masse problemer med Afys kundeservice (snakkede med 2 medarbejdere og deres chef, som ringede og skældte mig ud, fordi jeg havde lydt irriteret i telefonen over, at de ikke gad at finde løsninger). Hun bad mig finde et andet sted, hvis jeg ikke kunne lide lugten i bageriet, bare formuleret på en anden måde. Det vil jeg så gøre, selvom jeg ingen problemer har med deres fysioterapeuter. Jeg har gået der i 2 år.

Kundeservice er på ingen måde løsningsorienterede, de vil ikke hjælpe med at finde anden behandler, heller ikke midlertidigt. Nu har jeg haft problemer med at få tider siden starten af året, og det går bare ikke, da jeg har et piskesmæld efter en alvorlig trafikulykke i 2014 og er afhængig af behandling. Jeg har også et arbejde at passe, og det kan de heller ikke forstå.

26 maart 2024

Hej Christina,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse i kontakten med os ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen skal opleve deres henvendelse.
Vi sætter stor pris på din ærlighed og vil bruge din feedback til at forbedre vores kommunikation og service fremover.
Hvis du ønsker at drøfte forløbet nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Urimelig behandling

Fik behandling hos en virkelig sød fysioterapeut, men da jeg pga voldsom migræne bliver forhindret og må melde afbud om morgenen, får jeg en regning på 313 kr.
Det er bare ikke i orden. Fik en lang forklaring fra den person der passer telefon om overenskomster mm , men ingen forståelse fra hvordan det opleves fra kundens side.
Sjovt nok så har A-fys flere gange PÅ DAGEN ringet og aflyst min tid pga sygdom, men det er åbenbart noget andet.
Har forklaret at de mister en kunde både i fys-regi og træningscenter, men det er de ret ligeglade med.
Ikke en rar oplevelse.
Håber den søde fys der behandlede mig finder sig et andet sted at arbejde.

20 maart 2024

Hej,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende at modtage et gebyr, når man bliver nødt til at melde afbud med kort varsel.
Vores afbudsregler følger de landsdækkende overenskomster for fysioterapi og gælder for alle klinikker, ikke kun hos os. Afbud – uanset årsag, også ved sygdom – skal ske senest kl. 18.00 dagen før den aftalte tid. Det skyldes, at der ofte er ventetid på ledige tider, og det desværre er svært at tilbyde en tid til en anden patient med så kort varsel.
Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, og vi tager din feedback med i vores løbende arbejde for at sikre en god og tydelig kommunikation til alle patienter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er direkte pinligt ikke at holde…

Det er direkte pinligt ikke at holde sin aftale for bagefter at give kunden skylden.

9 november 2023

Hej Frederick,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er vigtigt for os at leve op til de aftaler, vi indgår, og vi beklager, hvis noget ikke gik som forventet.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte hvis du vil give os mere info om forløbet.

pengemaskine

Skulle til behandling for dårlig lænd, men det var ikke andet end snik snak og meget "lidt" behandling, så jeg må nok indrømme jeg har været der for 1. sidste og eneste gang.

9 mei 2023

Hej Lone,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Ved første behandling bruges der ofte lidt ekstra tid på at afdække problemstillingen grundigt, så den videre behandling kan målrettes bedst muligt. Vores fysioterapeuter bestræber sig altid på at give den bedst mulige hjælp. Vi er dog kede af, at oplevelsen ikke blev, som du havde håbet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

At møde op til en aflyst aftale uden jeg har fået besked

At møde op til et møde , for at få afvide at personen er syg , uden der er givet besked
Men vi som “kunder “ skal give besked 24 timer før
Sgu for useriøst

14 april 2023

Hej Rikke,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.
Vi er kede af, at du oplevede at møde op til en aflyst tid uden at have modtaget besked. Ved sygdom kan aflysninger desværre ske med kort varsel, men vi forsøger altid at informere så hurtigt som muligt.
Afbudsreglerne – uanset årsag, også ved sygdom – følger de gældende overenskomster og gælder for alle klinikker. De er til for at give patienter på venteliste mulighed for at få en tid.
Vi forstår godt, at situationen var frustrerende, og vi beklager den oplevelse, du havde.

Penge for ingen ting

Når man bliver syg skal man betale hvis man ikke kan aflyse tiden før 18 dagen før.
300kr.

Kommer aldrig til at bruge det igen

14 september 2022

ej,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.
Vi forstår godt, at det kan føles ærgerligt at modtage et gebyr ved sygdom. Afbudsreglerne følger dog de gældende overenskomster og gælder for alle klinikker. De skal sikre, at patienter på venteliste kan få en tid, når der meldes afbud i god tid.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er da ikke andet end en penge…

Det er da ikke andet end en penge maskine! At man skal betale 300 kr fordi man er blevet syg og det derfor ikke er hensigtsmæssigt at møde op hos fysioterapeuten, det er da det mest latterlige jeg længe har oplevet. De får altså knap 300 kr for at lave ingenting!! At kræve penge fra folk der med god grund ikke har mulighed for at komme til den aftalte tid, det er simpelthen modbydeligt!

14 september 2022

Hej Natasia,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.
Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende at modtage et gebyr, når man bliver syg og må melde afbud. Afbudsreglerne følger dog de gældende overenskomster og gælder for alle klinikker. De er til for at sikre, at andre patienter på venteliste kan få en tid, når afbud meldes i god tid.

Stor skuffelse.

Skulle starte genoptræning efter operation for diskusprolaps . De to første gange fik vist et par øvelser til at lave liggende i sengen. Næste konsultation fandt sted efter en måned. Patrizia ( fysioterapeuten som påstod at have stor erfaring med diskusprolaps) havde ikke læst min journal. Hun var fuldstændig uforberedt, havde glemt at lave træningsprogram til mig ( men forslog at vise mig maskinerne) og ellers kunne jeg bare selv træne ( mærke efter). Der var INGEN GENOPTRÆNING, MEN DE FIK PENGENE FRA FORSIKRINGEN !

12 februari 2022

Hej Jolanta,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af at høre, at dit forløb hos os ikke levede op til dine forventninger. I nogle tilfælde kan træning på egen hånd være en del af det fagligt korrekte forløb og lige så gavnligt som manuel behandling. Det afhænger altid af den enkeltes situation og mål med genoptræningen.
Vores fysioterapeuter tilstræber altid at sætte sig godt ind i den enkelte patients forløb, men det er også vigtigt at høre problemstillingen beskrevet i patientens egne ord for at sikre den bedst mulige behandling.
Vi tager stadig din feedback alvorligt og er kede af, at din oplevelse ikke blev, som du havde håbet.

køb aldrig gavekort dertil

køb aldrig gavekort dertil. De giver kun 1 års gyldighed i modsat til alle andre der normalt giver 3 år. De er helt ufleksible hvis gavekort er gået over tid. Nemmere at beholde pengene end at yde den service som gavekortet dækker.
lige mistet en kunde for altid.

22 maart 2019

Hej Kim,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med gyldighedsperioden på gavekort. Gavekort udstedt af klinikker som vores følger de gældende regler, hvor gyldigheden typisk er 1 år.
Vi forstår godt, at det kan være ærgerligt, hvis gavekortet udløber, før det bliver brugt, og vi tager din feedback med videre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke styr på sin kalender bliver …

Har ikke styr på sin kalender bliver ombookket flere gange
Sende selv bestilling til lægen om hvilken henvisning man vil have
Ser stort på retten til vederlagsfri fysioterapi
Sender regning for ikke udført behandling

19 januari 2018

Hej Marianne,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Det er ærgerligt at høre, at du har haft den oplevelse. Vi gør os umage for at holde styr på vores aftaler og følge de gældende retningslinjer for både henvisninger og afregning, men der kan desværre ske misforståelser.
Vi tager din tilbagemelding til os og bruger den i vores arbejde med at gøre kommunikationen så klar som muligt.

Malker forsikringen

Jeg havde ikke fået stillet en præcis diagnose i denne omgang. (jeg er tidligere opereret for diskus-prolaps 2 steder)
Jeg kom til flere behandlinger hos A-fys for... ondt I ryggen.
"ondt I ryggen" er jo et vidt begreb, så ikke overraskende virkede behandlingen heller ikke.
Men når man har en forsikring, så bliver man tilbudt rigtig mange behandlinger, som ikke nødvendigvis behøver at have en effekt - på andet end A-fys' pengekasse.
Konklusion: Pengemaskine, Pengemaskine, Pengemaskine og Pengemaskine.

25 augustus 2014

Hej Jesper,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Behandlingsforløb sammensættes altid ud fra en faglig vurdering af den enkelte patients behov og ikke på baggrund af forsikring eller betaling.
Der er sket meget hos os siden da – både i forhold til organisering og behandlingsmetoder – og vi arbejder løbende på at give alle patienter den bedst mulige oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

pengebegær mere end noget andet

Jeg havde aftalt tid til en behandling kl. 10 formiddag. Uheldigvis er min bils batteri afladet da jeg skal køre. Det første jeg gør, er, at jeg ringer til Dansk Autohjælp og får besked på, at der vil gå en time. Så ringer jeg til A-Fys og fortæller, som det er, at min bil var i stykker og det ville tage en time før der var nogen hjælp at få. klokken var da nået at blive 15 minutter over 9. Så siger finken i receptionen, at jeg vil jo alligevel skal betale 200 kroner, og hun har oven i købet frækheden at spørge om hun skal lave en ny aftale til mig. Jeg spørger jer - går I ned og prøver om bilen kan starte 30 minutter før end I har behov for at forlade hjemmet ? Nu har jeg fået regningen ind af døren og i skal ikke regne med at der bliver betalt noget. Så spar jer selv besværet for I får ikke en krone mere herfra.

9 april 2014

Hej Carsten,
Vi beklager det sene svar — vi følger nu løbende op på alle anmeldelser.

Vi er kede af, at du havde en uheldig oplevelse i forbindelse med et afbud. Afbudsreglerne følger de gældende overenskomster og skal sikre, at andre patienter kan få en tid, når der meldes afbud i god tid – også selvom årsagen naturligvis kan være uforudset.
Der er sket meget hos os siden da, og vi arbejder løbende på at give alle patienter en god og fair oplevelse.