Jeg er meget begejstret for A-Fys Solrød. Går der en gang om ugen og kan mærke tydelig fremgang på mine problematikker. Det er også et meget pænt og ordentligt sted.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været til adskillige forskellige behandlinger igennem en del år. I øjeblikket får jeg behandling for frossen skulder, efter en operation. Kristian’s enestående behandling gør mig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan varmt anbefale A-Fys Solrød. Jeg oplever meget professionelt og fagligt dygtigt personale. Jeg har fået behandling for iskisnerve, knæproblemer og skæv fodstilling. Ingen aflysninger, behandle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efterfødselstræning med Anne er super god! Det er en hyggelig stemning med plads til både høj faglighed og masser af plads til hvad babyen nu har brug for. Der kigges ikke skævt hvis baby skal have fl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
FysioDanmark A-Fys er et moderne sundhedshus, hvor fysioterapi og fitness kombineres. Vores fysioterapi består af et stort hold faglig dygtige fysioterapeuter, som til dagligt sparer med hinanden. Vi tilbyder ligeledes patienthold som skulder/nakkehold, GLAiD træning og ryghold. Derudover har vi også både graviditetshold samt efterfødselshold. Huset råder også over både indendørs- og udendørsfitness. Vi har stor styrketræningssal, Indoor bikesal samt over 40 fitnesshold om ugen. Vi har tilknyttet massører og en Ernæringsansvarlig. Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller fitnessmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.
Langager 6, 2680, Solrød Strand, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Et rigtig godt træningscenter, hvor man altid kan få et godt råd. Elsker at træne der. Jeg ville give 5 stjerner hvis det igen blev muligt at benytte trådløst netværk, håber den service kommer tilbage i centeret 🙏
Yderst venlige fysioterapeuter, som er fagligt kompetente. Fik hjælp til mit dårlige knæ, og det var et godt forløb, som har hjulpet mig meget.

HOLD JER LANGT VÆK!
Kan se på alle de andre anmeldelser her på Trustpilot at jeg desværre ikke er den eneste der har oplevet virkelig dårlig behandling hos Afys.
Jeg ringer for at skal indhente et tilbud jeg kan videresende til kommunen da de skal betale for et behandlingsforløb. Jeg gør det MEGET klart det er et tilbud jeg ønsker og at jeg INGEN penge har at kan betale af egen lomme! Jeg bliver bedt om at møde op, møder en fys hvor jeg igen forklare jeg skal bede om et tilbud og jeg ikke selv skal betale for behandlingen. Hun roder rundt i det og ved ikke hvordan hun skal lave et tilbud, laver efterfølgende 4 grovtest som er under al kritisk! Og sender mig ud af døren og fortæller jeg senere vil blive kontaktet ang det tilbud. Der bliver ringet en masse frem og tilbage og til sidst får jeg af vide de ikke kan lave et tilbud. De har haft 2 muligheder for at kunne afvise mig og fortælle de ikke laver tilbud, men nej de fører mig bag lyset og sender derefter direkte en regning til mig på "første konsultation". Det er under al kritik!!
Jeg er selv uddannet fysioterapeut og er så pinlig over at have sådanne kollegaer i faget.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Havde jeg bare kigget her inden jeg bestilte en tid.
Kan kun fraråde at bruge A-Fys på alle måder.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Tingene har løst sig efterfølgende.
Jeg havde i går en masse problemer med Afys kundeservice (snakkede med 2 medarbejdere og deres chef, som ringede og skældte mig ud, fordi jeg havde lydt irriteret i telefonen over, at de ikke gad at finde løsninger). Hun bad mig finde et andet sted, hvis jeg ikke kunne lide lugten i bageriet, bare formuleret på en anden måde. Det vil jeg så gøre, selvom jeg ingen problemer har med deres fysioterapeuter. Jeg har gået der i 2 år.
Kundeservice er på ingen måde løsningsorienterede, de vil ikke hjælpe med at finde anden behandler, heller ikke midlertidigt. Nu har jeg haft problemer med at få tider siden starten af året, og det går bare ikke, da jeg har et piskesmæld efter en alvorlig trafikulykke i 2014 og er afhængig af behandling. Jeg har også et arbejde at passe, og det kan de heller ikke forstå.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Fik behandling hos en virkelig sød fysioterapeut, men da jeg pga voldsom migræne bliver forhindret og må melde afbud om morgenen, får jeg en regning på 313 kr.
Det er bare ikke i orden. Fik en lang forklaring fra den person der passer telefon om overenskomster mm , men ingen forståelse fra hvordan det opleves fra kundens side.
Sjovt nok så har A-fys flere gange PÅ DAGEN ringet og aflyst min tid pga sygdom, men det er åbenbart noget andet.
Har forklaret at de mister en kunde både i fys-regi og træningscenter, men det er de ret ligeglade med.
Ikke en rar oplevelse.
Håber den søde fys der behandlede mig finder sig et andet sted at arbejde.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Det er direkte pinligt ikke at holde sin aftale for bagefter at give kunden skylden.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
ER i et træningsforløb for at opnå bedre bøje- og strækkefunktion. Oplever en super professionel behandling med min Fysioterapeut Sofie
Skulle til behandling for dårlig lænd, men det var ikke andet end snik snak og meget "lidt" behandling, så jeg må nok indrømme jeg har været der for 1. sidste og eneste gang.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
At møde op til et møde , for at få afvide at personen er syg , uden der er givet besked
Men vi som “kunder “ skal give besked 24 timer før
Sgu for useriøst

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Når man bliver syg skal man betale hvis man ikke kan aflyse tiden før 18 dagen før.
300kr.
Kommer aldrig til at bruge det igen

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Det er da ikke andet end en penge maskine! At man skal betale 300 kr fordi man er blevet syg og det derfor ikke er hensigtsmæssigt at møde op hos fysioterapeuten, det er da det mest latterlige jeg længe har oplevet. De får altså knap 300 kr for at lave ingenting!! At kræve penge fra folk der med god grund ikke har mulighed for at komme til den aftalte tid, det er simpelthen modbydeligt!

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Skulle starte genoptræning efter operation for diskusprolaps . De to første gange fik vist et par øvelser til at lave liggende i sengen. Næste konsultation fandt sted efter en måned. Patrizia ( fysioterapeuten som påstod at have stor erfaring med diskusprolaps) havde ikke læst min journal. Hun var fuldstændig uforberedt, havde glemt at lave træningsprogram til mig ( men forslog at vise mig maskinerne) og ellers kunne jeg bare selv træne ( mærke efter). Der var INGEN GENOPTRÆNING, MEN DE FIK PENGENE FRA FORSIKRINGEN !

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
køb aldrig gavekort dertil. De giver kun 1 års gyldighed i modsat til alle andre der normalt giver 3 år. De er helt ufleksible hvis gavekort er gået over tid. Nemmere at beholde pengene end at yde den service som gavekortet dækker.
lige mistet en kunde for altid.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Har ikke styr på sin kalender bliver ombookket flere gange
Sende selv bestilling til lægen om hvilken henvisning man vil have
Ser stort på retten til vederlagsfri fysioterapi
Sender regning for ikke udført behandling

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Man har aldrig været i tvivl om at de er professionelle.
Har aldrig fået bedre behandling!
Jeg havde ikke fået stillet en præcis diagnose i denne omgang. (jeg er tidligere opereret for diskus-prolaps 2 steder)
Jeg kom til flere behandlinger hos A-fys for... ondt I ryggen.
"ondt I ryggen" er jo et vidt begreb, så ikke overraskende virkede behandlingen heller ikke.
Men når man har en forsikring, så bliver man tilbudt rigtig mange behandlinger, som ikke nødvendigvis behøver at have en effekt - på andet end A-fys' pengekasse.
Konklusion: Pengemaskine, Pengemaskine, Pengemaskine og Pengemaskine.

Antwoord van FysioDanmark A-Fys
Jeg havde aftalt tid til en behandling kl. 10 formiddag. Uheldigvis er min bils batteri afladet da jeg skal køre. Det første jeg gør, er, at jeg ringer til Dansk Autohjælp og får besked på, at der vil gå en time. Så ringer jeg til A-Fys og fortæller, som det er, at min bil var i stykker og det ville tage en time før der var nogen hjælp at få. klokken var da nået at blive 15 minutter over 9. Så siger finken i receptionen, at jeg vil jo alligevel skal betale 200 kroner, og hun har oven i købet frækheden at spørge om hun skal lave en ny aftale til mig. Jeg spørger jer - går I ned og prøver om bilen kan starte 30 minutter før end I har behov for at forlade hjemmet ? Nu har jeg fået regningen ind af døren og i skal ikke regne med at der bliver betalt noget. Så spar jer selv besværet for I får ikke en krone mere herfra.