Amateurs en na constatering van een bouwfout geven ze niet thuis.
Een aantal jaren geleden een volledige renovatie door aannemersbedrijf Bos & Zn. laten uitvoeren.
In eerste instantie leek alles goed te gaan. Echter, nu blijkt de vloer compleet verzakt ondanks dat deze compleet vernieuwd was tijdens de renovatie. Diverse experts hebben hiernaar gekeken en deze kwamen allemaal tot de conclusie dat tijdens het aanleggen van de vloer (fundering) er geen verluchting was geplaatst waardoor de houten funderingsbalken waren gaan rotten. Daarbij was het hout niet geïmpregneerd waardoor de rot nog sneller toe kon slaan.
Een expert merkte zelfs op dat deze aannemer zich niet zo zou mogen noemen!
Wij hebben toen contact opgenomen met aannemersbedrijf Bos voor een garantie aanspraak.
Je zou toch denken dat een aannemer die “staat voor zijn werk” dit zou willen oplossen.
Maar helaas men gaf niet thuis, het was allemaal onze schuld en de verluchting was niet hun verantwoordelijkheid (dit ondanks het feit dat zij de enige aannemer waren die de hele renovatie hebben gedaan). Hierna werden we veelal genegeerd en echt verschrikkelijk behandeld.
Aannemersbedrijf Bos blijkt ook geen lid van een bijv BouwGarant dat in dit soort zaken kan bemiddelen.
LET OP: deze aannemer is een amateur waar je na oplevering niet meer hoeft aan te komen met een probleem! Kies altijd een aannemer met een goed garantie beleid!
Ik schijf eigenlijk nooit reviews omdat ik vind dat er altijd 2 kanten van een zaak zijn, maar in dit geval vind ik het toch echt nodig om mensen te waarschuwen.
Wij hebben foto’s en correspondentie ter inzage. Stuur ons gewoon een mail als u meer informatie heeft of ook zo in de steek bent gelaten door deze aannemer.