Snabbt åtgärdande av mitt problem
Snabbt åtgärdande av mitt problem.

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabbt åtgärdande av mitt problem.

Antwoord van Abion
Snabb och rejäl hjälp med ett felaktigt inkassoärende. Per-Olof hjälpte mig.

Antwoord van Abion
Inget svar när man ringer....
Har plats 1 i kön.

Antwoord van Abion
Utan tidigare erfarenhet av Abion så mailade jag dem om ett behov av ompekning på ett gäng med domäner.
BLIXTSNABBA!
Mycket professionellt, hantering och snabb hantering, och trevlig service från Abion personal, kommer att rekommendera till alla vi känner....
Snabb och trevlig support, samt lösningsfokuserat.

Antwoord van Abion
Vi har samarbetat med Abion i flera år nu och är alltid lika imponerade av hur smidigt allt fungerar. Man känner sig aldrig som ett ärendenummer i mängden. Deras support är kunniga och hjälpsamma.
Vi känner oss trygga med att ha er som partner!

Blufföretag, fd DomainInfo.
Det bara 1 stjärna för att jag Måste, annars hade de fått 0.
Har fått en faktura på min domän som jag köpte för mindre än 5 år sedan. Domänen går ut om fem dagar men, ändå hävdar företaget att jag skall betala för en förlängning som de löst för det är 'policy'.
Jag har INTE accepterat dessa villkor när jag köpte domänen. Det enda informationen var att vid utgång skulle jag få en påminnelse om förlängning.
Det är trist för DomainInfo Var ett bra företag med bra värderingen inom denna annars sjukt infekterade och vidriga bransch.
Passa er!

Antwoord van Abion
Pas på! Vi har en oplevelse hvor virksomheden har indgået en aftale med en medarbejder der er blind og vi har en klar opfattelse af at de har udnyttet denne situation.

Antwoord van Abion
Har fått ett inkasso från svea inkasso krav på fakturor som jag inte vet var det är för jag har inte beställt något av ABION och inte fått någon faktura dessutom har dom fel faktura adress på mig bytte adress för 3,5 årsedan.
har försökt ringa dom och mailat via derras hemsida men inget svar ännu.
Känns som ett bluff företag

Antwoord van Abion
Mycket oseriöst företag. F.d. Portsgroup.
De skickar en faktura på en domänförnyelse för 900 kr och hävdar att deras användaravtal säger att man måste säga upp avtalet 3 månader innan domänen går ut. De säger sedan att de köpt förlängningen domänen 3 månader innan den går ut... AVRÅDES PÅ ALLA SÄTT.
Ett vettigt sätt att hantera det vore en vanlig uppsägning.
Uppdatering: 2024-08-23
Jag har fått ett respektfullt svar och kreditering. Företaget har också utlovat att de ändrat sina rutiner. Jag hoppas att det blir så som de säger.

Antwoord van Abion
Er blevet kontaktet på mail vedr. et tilbud om "hjælp" til at sikre mit registrerede varemærke i udlandet.
Dette på trods af at min virksomhed er reklamebeskyttet!
Jeg henvender mig til Jesper Knudsen, der først beder mig om en mail og efterfølgende vil han ikke forklare sig på mail hvorfor de bryder markedsføringsloven.
Har efterfølgende forsøgt skriftlig dialog, hvilket ikke er lykkes.
ABION kender vist ikke loven eller www adressen til PROFF. for at se om firmaer er reklamebeskyttet.
De skickar en faktura fast jag inte är en kund och aldrig har efterfrågat deras service, aldrig har fått någon service, helt sjukt! Lägg ner er fishing!

Antwoord van Abion
I forlængelse af tidligere anmeldelse, kan jeg se at jeg på magisk vis også modtager nyhedsbreve fra Abion siden den ulovlige henvendelse... De første par spam nyhedsbreve tænkte jeg kunne være forsvandt igen efter forklaringen om at man tog det seriøst herinde, men jeg modtager dem fortsat.
Jeg anbefaler at Abion fjerner alle modtagere af nyhedsbreve som de ikke kan bekræfte lovlig godkendelse af :)
They just provide a magnificent service. So happy to be a customer
Lees meer over geverifieerde reviews.