Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen en werd goed en eerlijk geïnformeerd over alle mogelijkheden. Daarnaast werd er ook goed meegedacht tijdens het ontwerpproces en werd net dat stapje extra gezet... Toon meer
Ondanks dat het product uiteindelijk geen match was (kleur paste niet en week af van de kleur op de website), is het qua communicatie daarover juist heel goed gegaan. Netjes en snel afgehandeld.
A&D Logomat is Nederlands grootste leverancier voor (logo)matten. Onze matten liggen in de winkels van Etos, Ici Paris, Trekpleister, Hema, De Echte Bakker en bij bedrijven zoals: FC Twente, Eset, van der Valk, Rabobank en nog veel meer. A&D Logomat is gestart in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een zeer service-gericht bedrijf binnen de branche met uitsluitend kwaliteitsproducten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog op de agenda en we zijn blij met de vele goede reviews. De matten van A&D Logomat zijn bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij bieden een breed assortiment matten voor de meest uiteenlopende toepassing, zowel voor binnen als buiten. We bedienen een zeer brede doelgroep. Van detailhandel of beurs tot kantoor, garage of industrieel bedrijf. Om de dienstverlening compleet te maken, biedt A&D Logomat interessante servicecontracten aan. Uw matten worden dan milieuvriendelijk gereinigd en eventueel gerepareerd of vervangen. Zo is uw bedrijf voor altijd voorzien van een frisse en schone entree. A&D Logomat zorgt voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf. Bijna al onze producten kunnen voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap. Hierdoor trekt u natuurlijk extra aandacht van het langslopende publiek. Uw bezoeker krijgt direct een goede en degelijke indruk van uw bedrijf. Immers een goede, eerste indruk kunt u maar één keer maken! Professionele wasbare multicolor matten Deurmatten met logo Buitenmatten Binnenmatten Matten met unieke designs kijk ook op http://www.adlogomat.nl voor meer afbeeldingen en informatie over onze producten. Het aanbod is groter dan de producten op de website. Laat ons weten hoe u de mat wenst te gebruiken en wij zoeken de juiste producten erbij. Toepassingen: A&D Logomat voor uw schoonloopzones: * Als schoonloopmat voor buiten met of zonder logo * Als droogloopmat voor binnen met of zonder logo * Als schoonloopmat bij overgang van productie- of werkplaatsruimtes naar showroom of kantoren A&D Rubberen Antislipmat voor uw veiligheid: * Als rubberen antislipmat voor werkplekken om vallen en uitglijden te voorkomen * Als rubberen antislipmat voor toilet, keuken, kantine en bar A&D Waarschuwingsmat voor uw veiligheid: * Als waarschuwingsmat voor werkplekken, trappen enz. bijv. met de teksten struikelgevaar, verboden toegang, pas op en roken verboden A&D Logomat voor uw vloerreclamedoeleinden: * Als bewegwijzering in winkels, showrooms, verkoopruimtes etc. * Als vloerreclame bij beursstands en showrooms * Als logomat voor pashokjes bij kledingzaken * Als relatiegeschenk (bij bedrijfsopeningen) * Als vloerreclame onder een display
Edisonstraat 10, 7601 PS, Almelo , Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Had een mat met logo besteld. Bedrijf heeft mij heel goed geholpen. Ivm opendag was de tijd erg kort, voor het leveren van het product. Maar het is gelukt, met een heel mooie mat met het logo van haar bedrijf. Super.

Antwoord van A&D Logomat
De service vooraf met de juiste beslissing qua type mat en kwaliteits-keus was fijn, de snelheid van reageren (per mail) en de uitgebreide uitleg en service. Nu de mat er is, is dit werkelijk een verrijking van de winkel. De mat is prachtig! Aram dank voor je geduld en service!

Antwoord van A&D Logomat
Zeker een aanrader! Goed geholpen door Aram. Ik wist niet of de kleur van de mat goed bij onze vloer stond. Er is een staaltje besteld bij de leverancier en was de volgende dag al binnen. Levering ook naar alle tevredenheid.
Super goeie communicatie, meedenkend en snelle levering. 1 woord: Top! Heel blij met de resultaten.

Antwoord van A&D Logomat
Super snelle levering (binnen afgesproken tijd) en top kwaliteit!

Antwoord van A&D Logomat
Ondanks de bouwvakvakantie toch snel een offerte en ontwerp. Kritisch blik en adviezen gekregen.
Product geleverd zoals afgesproken.

Antwoord van A&D Logomat
Service, prijs/kwaliteit verhouding goed.
Levertijden waren vlot en cf. afspraak.

Antwoord van A&D Logomat
Prachtige kwaliteit mat en een perfecte service ervaren bij A&D Logomat!

Antwoord van A&D Logomat
Wij hadden een spoedaanvraag voor een mat , de bedrijven die we gebeld hadden konden dit niet meer op tijd regelen, maar A&D Logomat kon dit nog wel. Zij waren erg behulpzaam om dit zo snel mogelijk te bezorgen en de mat was heel mooi. We zijn heel blij met de service en kwaliteit van dit bedrijf!

Antwoord van A&D Logomat
Duidelijke communicatie, snel antwoord op vragen en een goede prijs en belangrijker nog kwaliteit van de mat.
Voor ons bedrijf hebben we gekozen voor een mat van Gerecyclede pet flessen, ondanks dat het daardoor moeilijker is om kleuren exact te krijgen was het mogelijk een mooie proef te laten zien om zo tot de juiste kleurstelling te komen.

Antwoord van A&D Logomat
Prima uitleg bij de aankoop en steeds een snelle reactie bij vragen. Het bestelde voldeed exact aan de verwachtingen. Ik zeg: 'bestelen bij deze firma als je een nieuwe mat nodig hebt!

Antwoord van A&D Logomat
Wij werken inmiddels 3 jaar met ADLogomat naar volle tevredenheid!
Snelle afhandeling en goede service. Kwaliteit is erg goed! 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

Antwoord van A&D Logomat
Fijne communicatie en snel geregeld.
Kon twee stalen kosteloos lenen. De deurmat was snel binnen en ziet er goed uit.

Zeer tevreden snelle afhandeling
En product zeer mooi en goede kwaliteit
En volgens verwachting
Erg tevreden aanrader 👍🏻👍🏻

Antwoord van A&D Logomat
Snelle service en de mat ziet er super uit.

Antwoord van A&D Logomat
Gewoon een fijn bedrijf, oprecht, snel, direct en de matten werden vrij snel geleverd, zelfs in het Buitenland.
Top!
Mat laten maken met een eigen logo. Goed meegedacht om dit iets aan te passen om het goed in productie te kunnen nemen. Uitstekende communicatie. Levering volgens afspraak.

Antwoord van A&D Logomat
Na een eerste mat voor AAF Concept Store te hebben besteld en een goede kwaliteitsmat met mooie bedrukking te hebben ontvangen hebben we voor zusje van AAF in Den Bosch nogmaals een mat besteld. Die ligt nu te shinen bij binnenkomst. A&D LogoMat is een absolute aanrader niet alleen voor de matten maar ook zeker voor hun service!

Antwoord van A&D Logomat
Bergman Clinics is heel blij met de droogloopmat.
De kwaliteit is heel goed, de kleuren zijn mooi en het logo heeft de juiste kleur en staat perfect.