Huisrenovaties
Adyas Bouw heeft mijn huis van 99 m2 geschilderd en de keuken gerenoveerd. Alles verliep soepel en de communicatie was uitstekend. Kortom, ik kom zeker terug!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Afgelopen week ben ik geholpen door Job en ik zocht al 3 weken naar een baan. Job heeft het traject met mij vanaf het begin keurig doorlopen. Ik ben inmiddels werkzaam dankzij AdyasPeople bij een metaal bedrijf in de rol van Projectleider.
Adyas bouw is echt het ergste bouwbedrijf wat ik ken, alle afwerking wordt maar half gedaan en je krijgt er een grote bek als cadeau bij.
nauwelijks mensen die NL spreken.
Dankzij Amine en Sukru heb ik een nieuwe project gekregen. Dankjewel Adyaspeople
Bedankt voor het zoeken van een nieuwe baan! Kan eindelijk weer voor een langere periode gaan werken!
De samenwerking was aangenaam! Ben zeer tevreden over het gesprek met Amine!
Ze zijn hier erg gastvrijheid en ze zijn echt een luisterend oor. Ik heb gemerkt dat de klant bij dit bedrijf echt centraal staat.
Ik ben erg blij hierom en vooral met de hulp van Amine
Binnen 1 week een nieuwe uitbouw opgeleverd gekregen. Erg bedankt, want wij zijn er blij mee!
Spontaan binnengekomen en voor ik het wist een gros aan aantal opties! Voor mij zeker een aanrader, super trots en blij weggegaan.
Vandaag heb ik bij Adyaspeople een gesprek gehad voor een nieuwe uitdaging. Goed geholpen en heb meteen een aantal opties gehad. Super blij!
Werd snel actie ondernomen
En er werd snel voor werk gezocht
Topp 💪🏼

Antwoord van Adyaspeople
Mijn vraag was snel aangenomen en opgepakt. Dus een goede ervaring met adyaspeople gehad!

Antwoord van Adyaspeople
Ik heb met adyasbouw te maken gehad. Eigenlijk hetzelfde bedrijf met dezelfde mensen.
Een complete badkamer renovatie zou gedaan worden. Volgens Sukru Kumus een dag of 4 werk, met hooguit een paar dingen afwerken op de 5e dag.
Alles loopt prima totdat ze beginnen. Ze sturen werknemers die geen Nederlands, slecht Engels of helemaal geen Engels spreken. Ze waren niet geïnstrueerd met wat de bedoeling was, alleen dat ze voor een badkamer komen.
Soms komen ze niet opdagen de andere keer staan ze ergens s'middags op de stoep. Of ze komen met zijn tweeën en dan gaat er 1 slapen in de auto.
Ook gaan ze voor elk wissewasje naar de bouwmarkt.
In eerste instantie kwamen ze zelfs bijna zonder gereedschap. Ze hebben vrijwel al mijn gereedschap gebruikt. Ik heb zelfs een tegelsnijder gehuurd voor ze, omdat ze die niet hadden.
Ze zijn onkundig, weten maar half hoe een tegelstrips erop moet, leggen tegels niet op patroon na een hoek en vergeten dingen aan te leggen zoals een stroompunt en de voeler voor de vloerverwarming.
Het duurde lang, 4 weken voor 2.5 M2, en plots zaten er een aantal dingen ineens niet meer bij.
Uiteindelijk om maar uit de ellende en de bende te komen, heb ik zelf het meubel met spiegelkast, kraan en waskom en de douchedeuren gemonteerd. Ook de glijstang met douchekop, omdat ze dat anders om 23.00 uur s'avonds erop hadden willen boren. De kraan hebben ze wel gemonteerd, maar dan wel zonder de ringen, want die pasten niet meer en dat hebben ze opgevuld met siliconenkit.
Als je het ergens niet mee eens bent dan wimpeld Sukru dat af als muggenziften. Persoonlijk vind ik slecht afgeslepen tegels, uitstekende tegelstrips, slecht kitwerk en een douche gedeelte wat niet op afschot ligt geen muggenziftrerij.
Eenmaal aangesproken hierop werd er gedreigd door Sukru. Als we niet direct betaalde dan zouden er 2 man uit de auto komen om de badkamer even te slopen.
Lekker bedrijf. Mensen blijf hier maar weg.
Het zijn eigenlijk gewoon amateur klussers, zonder enige ervaring, met het motto:
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik kan het vast wel.
Na ruim een maand en veel aanpassingen door onszelf en derden met verschillende dingen overgedaan te hebben, hebben we eindelijk een badkamer waar we mee kunnen leven.
Mijn post is van 8 november 2020. Nu op 31 maart 2022 komt er een reactie.
Eerder hebben ze al geprobeerd deze review te verwijderen.
Beetje laat.
En de badkamer heeft meer en meer gebreken en lekkages.

Antwoord van Adyaspeople
Zelfs 1 ster is te veel, in een woord waardeloos. Op internet vonden we Adyas People die zzp-ers in hun bestand heeft die werkzaam zijn in de bouw.
De disciplines die wij nodig hadden vond ik daar.
En alles was geen probleem totdat hij de opdracht had.
Toen werden er dingen niet gedaan en toen ik hem daar op wees was dit ineens meerwerk.
Er werd volop gelogen en gedraaid, afspraken werden ineens anders uitgelegd.
Ze zouden volgens Sukru (directeur) meer dan 20 jaar ervaring hebben. Nou aan hun werk was het in ieder geval niet te zien. Zij zouden de keukenleidingen aanpassen volgens voorschrift van de keukenleverancier. Ik heb nog nooit zo een knoeiboel gezien, er klopte helemaal niets van. Volgens mij hebben ze totaal niet naar het leidingschema van de keukenleverancier gekeken. Er zat geen enkele leiding of afvoer goed, de keuken had zo niet geplaatst kunnen worden. De nieuwe installateur heeft zich kapot zitten lachen toen hij het zag. Zijn woorden waren; 'welke amateur heeft dit gedaan'.
Het stucwerk zag er echt waardeloos uit, was niet glad en vol oneffenheden. Als we het zouden sausen zouden we er niets meer van zien, je smeert er volgens Sukru al gauw een mm verf over. De nieuwe stucadoor heeft alles overgedaan voordat we konden sausen. Ga nooit in zee met Adyas People/Sukru.