Afvallen met Nederland Reviews

1,6

Is dit een automatisch programma of zijn hier nog mensen bij betrokken? Een antwoord op een vraag komt er nooit. In voorraad en afleveradres zijn toch woorden die op zijn minst doen vermoeden da... Toon meer

Boek besteld via de website, niet geleverd. Op mails en via chat wordt niet gereageerd. Om teruggave geld gevraagd, wederom geen reactie. Jammer, eerder had ik een positieve ervaring met dit bedrijf.

1. Fitness- en voedingsservice

Eten, bewegen en motivatie zijn onze pijlers om mensen te helpen met gezonder leven en hun succesgewicht te behalen.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Op de website staat alles duidelijk…

Op de website staat alles duidelijk uitgelegd, over het programma, de app enzovoorts. Inschrijven ging heel makkelijk en de recepten zijn ook zeker lekker om te maken. Goede support ook van het team bij vragen.

Vooral het boodschappenlijstje bij het recept en de overzichtelijke weekschema's maken het nog makkelijker om je week af te stemmen op de recepten en wat je inkoopt in de supermarkt hiervoor.

14 december 2021

Ik ben er blij mee

Top programma, anderhalve maand geleden ontdekt en niet meer laten liggen. Nu 2 kilo kwijt en hard op weg de volgende eraf te krijgen , ik ben er blij mee!

11 december 2021

Ik heb 2 mails gestuurd om mijn…

Ik heb 2 mails gestuurd om mijn abonnement op te zeggen. Maar krijg geen reactie. Heel vervelend. Ik zie dat er nog een review is met dezelfde opmerking. Wat moet ik doen om te zorgen dat mijn betaalde abonnement wordt stopgezet!!!!

10 mei 2021

Beste Helen,

Onze excuses voor de vertraging. We hebben uw abonnement stopgezet.

Team Afvallen met Nederland

Gebruik hun site om af te vallen want…

Gebruik hun site om af te vallen want ik ben nog steeds kxnker dik. Ben nu 150kg. Word elke dag kankxr vetzak en ditisvierkant of ditisobesitas genoemd. Hoop dat ik kan afvallen, ik ga nu nog maar 3x per dag naar de macdonalds ipv 5x, ben hier al heel trots op.

Gr DitIsMarco038 aka DitIsObesitas

28 april 2021

Boek niet geleverd, geen reactie op mails

19 april 2021

Beste B.S.,

Onze excuses voor het ongemak. Om er zeker van te zijn dat u uw boek inmiddels wel heeft ontvangen, zouden we u willen vragen contact met ons op te nemen via de klantenservice (klantenservice@afvallenmetnederland.nl). Mocht u ons boek nog niet ontvangen hebben, dan sturen wij deze zo spoedig mogelijk op.

Team Afvallen met Nederland

Onbetrouwbaar, trap er niet in!!!

Zelfs 1 ster niet waard! Ik wil graag mijn lidmaatschap opzeggen. Inmiddels 14 dagen later en 4 mailtjes verder, maar ik krijg geen enkele reactie terug!! Dit is echt slechte reclame. Ik vertrouw de boel niet meer. Als je je gratis aanmeldt krijg je dagelijks leuke mails totdat ze je overhalen om te betalen, daarna krijg je geen enkele motivatie mails meer. Voor je het weet zijn de 6 maanden voorbij en wordt het abonnement stilzwijgend maandelijks verlengd met een maand opzegtermijn. Betaal je het niet dan krijg je na 5 dagen een verhoging, en na 5 dagen weer een verhoging van het bedrag.

Ze zeggen in het lidmaatschapsovereenkomst dat ze proberen om binnen 72 uur te reageren en lidmaatschap te beëindigen als je naar de klantenservice mailt, maar ik vraag me af hoeveel mailtjes ik nog meer moet sturen voordat er überhaupt gereageerd wordt.

Ik schrijf niet gauw een negatief review maar deze club is NIET te vertrouwen. Trap er niet in!!!

28 maart 2021

Beste mevrouw G.R.,

Allereerst bedankt voor uw bericht en we vinden het vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring met ons heeft gehad. Onze excuses daarvoor.

Uiteraard streven we naar dat onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte zijn van hun aankoop bij Afvallen met Nederland. Zoals aangegeven op onze aankooppagina (https://afvallenmetnederland.nl/doe-mee-totaal/) worden lidmaatschappen na de desbetreffende periode omgezet naar een maandelijks abonnement. Dit doen we om voortgang, downloads en toegang te bewaren voor de member. Dat verklaart de verlenging van uw abonnement, die we inmiddels voor u stop hebben gezet.

We hebben verdere contact met u opgenomen via onze klantenservice. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak.

Goede Site

De site werkt goed. Alles is op zich duidelijk te vinden.
De menu's zijn duidelijk en goed te maken en het werkt! Dat is toch ook wel belangrijk.
Het beweegprogramma is goed! Het kan uiteraard nog altijd beter en mag wat mij betreft voor langer dan 8 weken.

Minpunten
1 Als je specifieke dingen niet eet (zoals varkensvlees) moet je het zelf vervangen. Dus het dieet is niet echt persoonlijk.
2 Lucinda kan vaker reageren.
3 Het posten van berichten kan vaker door de leden.

13 september 2016

Beste Mara,

Bedankt voor je beoordeling!

Een reactie op je minpunten. Op punt 1: het is idd waar dat je de producten zelf moet vervangen, dit is niet voor iedereen in het menu aan te passen. Als je vragen hebt over welke producten je voor wat mag vervangen kun je altijd een mail sturen. Varkensvlees kun je bijvoorbeeld altijd vervangen door een mager stuk vlees (zoals kipfilet).
Punt 2: Vanaf heden ben ik (Maaike, voedingsexpert) regelmatig online op de site en kun je ook mij voeding gerelateerde vragen stellen. De chat zal van maandag tot donderdag van 09.00-17.00 uur open zijn. Dit betekent niet dat Lucinda er niet meer is. Ik bied alleen ondersteuning.
Punt 3: Ook zal ik zoveel mogelijk vragen op het forum proberen te beantwoorden, misschien worden er daardoor weer meer berichten op het forum geplaatst!

Goed dieet en hulp op het forum

Vind dit dieetprogramma echt iets toevoegen. Elke dag recepten in mijn mailbox en kan gewoon ideeen uitwisselen op het forum. Verder interessante artikelen op de site. Ben heel blij met dit dieet en kan het zeker aanraden.

27 maart 2015

titel dekt de lading niet

De titel waarmee het programma is gepromoot "je eiwitdieet" dekt de inhoud van het programma niet. Het programma is geen eiwitdieet. Het bestaat zoals bijna alle dieetprogramma's uit eiwitten en koolhydraten. Al voordat ik mij hiervoor inschreef at ik enigszins volgens dit systeem, met dien verstande dat ik veel minder koolhydraten at en nog steeds eet, dan het programma aangeeft.

Voor mij werkten de adviezen van de dag niet bepaald motiverend. Dat is jammer. Doordat ik beperkt bewegen kan, verbruik ik betrekkelijk weinig energie. Dit programma voegt niets toe aan wat ik zelf al jaren doe. Ik verleng mijn programma dan ook niet.

20 maart 2015

Prima

Graag zou ik het dieet gewoon op papier willen hebben.
Dan kun je het later nog eens nakijken.
Ik ga 6 weken op vakantie en de mail is vaak al overvol.
Dus als het mogenlijk is houd ik mij aanbevolen.

Bij voorbaat hartelijk dank.
Anne Marie de Groot.

9 maart 2015

Beste Anne Marie,

Je kan op de website ook de weekoverzichten zien. Deze kan je dan uitprinten voor je vakantie.

Mocht je verder nog vragen hebben, kun je altijd een mailtje sturen naar de klantenservice!

matig

Veel boodschappen doen ! mijn man deed ook mee ,viel 10 kilo af en ik paar honderd gr eraf en het dubbele er weer bij .Op die manier vind ik er niets aan ! Ik weet niet waar het aan ligt ! Ik heb nog nooit zoveel gegeten !
Daarna minder geprobeerd helpt ook niet.
Ik weet het daarom dus niet meer , hecht weinig waarde aan wat iedereen zegt , ik wil dat liever van mensen hebben die hier hun beroep van gemaakt hebben . Ik heb al te vaak naar Jan en alleman geluisterd en daar werd ik alleen maar dikker van en dat is nu juist de bedoeling niet

6 maart 2015

Beste Marry,

Het is vreemd dat jij niet afgevallen bent met het dieet en je man wel.

Misschien is het daarom verstandig om even met de huisarts te overleggen.

Mocht je verder nog vragen hebben over het dieet kun je uiteraard op het forum je vraag stellen aan onze diëtiste Lucinda!

niet voor iedereen

Na het starten al snel veel maagpijn. I.o.m huisarts gestopt met het dieet. Helaas wel voor meerdere maanden betaald.

Antwoord van Afvallen met Nederland

Wij hanteren een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als u een mail stuurt naar onze klantenservice kunnen wij u verder helpen.

ik doe er niet xoveel mee kom niet verder

Had meer menu verwacht

Beste Ellen,

hoe kunnen we je helpen? Stuur anders een mail naar onze klantenservice.

Wij hebben honderden recepten klaar staan binnen het programma.

????

Is dit een automatisch programma of zijn hier nog mensen bij betrokken?
Een antwoord op een vraag komt er nooit.
In voorraad en afleveradres zijn toch woorden die op zijn minst doen vermoeden dat er iets opgestuurd gaat worden, als daar dan naar gevraagd word blijft het zeer stil.
Ben maar juist begonnen omdat ik ziek ben geweest en dat is nu net niet het moment om met een dieet te beginnen dus daar kan ik nog niet veel van zeggen.

Beste Lisette,

er zijn zeker mensen betrokken. Heb je het basis of premium dieet?

Omdat wij ook fysieke producten leveren staan deze woorden inderdaad ook bij de bestelling van een online programma. Tijdens een dergelijke stelling staat helder gecommuniceerd dat wij niks sturen en dat het een online deelname betreft. Helaas niet helder genoeg en dus aan ons om dit beter te communiceren.

Waar heb jij je vragen naar toegestuurd? Onze klantenservice?

Ben nog niet goed begonnen

Krijg elke dag een mail. Er staat boven dit is dag 154, dit is dag 155, maar ik weet van niks. Geeft gevoel alsof ik al 100 dagen achter loop op schema😡verder nuttige tips.

Hallo Henk,

als we je kunnen helpen horen we het graag. Je kan bijvoorbeeld ook even een mail sturen naar onze klantenservice. Vanaf dag 1 begonnen is ook mogelijk. Kijk hiervoor op de homepage als je bent ingelogd.

Goede keuze

Ben blij dat ik met deze afval methode ben begonnen, het is goed vol te houden. Elke dag krijg je een menu op gestuurd en die kan je naar eigen smaak aan passen. Ik ben inmiddels 10 kilo lichter en voel me uitstekend.
Ga me nu voor de volgende 10 inzetten, weet zeker dat dat ook gaat lukken, elke dag een mail krijgen helpt daarbij.

Hi Cora,

succes met e de volgende 10 kilo. Denk aan de stabilisatie fase. Dit is belangrijk om ook op gewicht te blijven en daarna we verder af te vallen.

prettige menu's, goed te doen

Gaat niet hard maar wel gestaag, daarom voor langere tijd vol te houden en een verandering te weeg te brengen

Beste Odil,

bedankt voor je reactie en beoordeling. Volhouden en je aan het programma houden dan komt het helemaal goed. Voor tips en vragen kan je altijd het forum raadplegen.