3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

AGO groep heeft in ons nieuwbouw…

AGO groep heeft in ons nieuwbouw appartement alle warmte en luchtsystemen aangelegd, te denken aan de warmtepomp installatie, en de lucht warmte terugwinning installatie.
Dit is door AGO Schaijk in februari 2023 opgeleverd en heeft tot aan juli 2026 nooit goed gewerkt en altijd storingen veroorzaakt door ondeskundigheid en geen enkele communicatie service met de klant.
De installatie werd veel te warm continu rond de 28 graden dag en nacht, en de Warmte terugwin kast van Itho Daalderop gaf rode lamp storing op de kast en binnen unit en dit was een communicatie storing tussen bediening en de kast zelf.
De kast ging een eigen leven leiden en begon hard en dan weer zacht te draaien constant en CO2 meldingen geven.
Met AGO tot aan juli 2026 bezig geweest om dit op te komen lossen, maar nooit ondanks beloftes van hun kant is er iemand geweest.
Advocaat erop gehad veel geld gekost maar niet tot een oplossing gekomen omdat het bedrijf geen respons gaf, geen service biedt en zeiden laat maar voor de rechter komen.
Zelf gebeld met Itho-Daalderop en hun dit uitgelegd en zij kwamen tot de conclusie dat er een printplaat van 850 euro vervangen moest worden excl arbeidsloon.
Gebeld door mij met de firma KON installateur installatie technieken en deze hebben het voor mij opgepakt en opgelost voor een schappelijke prijs wat arbeidsloon en materiaal betreft.
De print is door hun vervangen en vergoed door Itho -Daalderop aan KON
De monteur kosten heb ik zelf betaald en dit was rond de 350 euro.
Ook geeft KON gezorgd dat ik garantie kreeg wettelijk op alle onderdelen omdat de firma AGO uit Schaijk nooit enige installatie gegevens van ons de klant en van hun en de installatie had aangeleverd zowel bij Itho-Daalderop WTW kast en de Panasonic Warmtepomp dus ronduit slecht dit bedrijf.
Alle apparatuur opnieuw gescand en nagekeken door KON installateur uit Sliedrecht, en de kabel en slangen aansluitingen grotendeels opnieuw gebeurd.
Advocaat die was ingeschakeld daar ben ik mee gestopt en nu eindelijk rust kunnen vinden in deze tragedie die ons is bezorgd door de firma AGO installatie uit Schaijk, mensen koop en laat hier niet door installeren ze slopen je huis en hebben totaal geen affiniteit met de klant.
Daarin tegen is de firma KON installatie uit Sliedrecht super fijn om te hebben in huis, nette jongens en een zeer goede service naar de klant toe geeft hun klantenservice.
Doen nu ook bij ons en andere bewoners het onderhoud en vaak herinstallatie service door het geknoei van ook weer deze firma AGO uit Schaijk.
U bent gewaarschuwd en nogmaals laat hun jou mooie huis niet slopen met slechte installatie en onbekwaam personeel.

6 juli 2026

Is dit jouw bedrijf?