Ett företag att lita på! De har utmärkta priser och mycket snabb kundservice. De svarade snabbt på mina meddelanden och pengarna för den avbrutna beställningen kom tillbaka redan dagen efter. Det var... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nu har jag handlat linsvätska 4 ggr sedan 2021 och aldrig några problem. Jag handlar av de som är billigast och pålitliga, ofta blir det AI. En gång orsakade jag att paketen gick i retur för att jag m... Toon meer
Gick inte att ändra styrkor på mitt linsabonnemang, fel på hemsidan. Kontaktade en trevlig kundtjänst som inte kunde hjälpa mig men skulle återkomma när problemet var löst på hemsidan. Tog 3 veckor in... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Försenade leveranser - taktik
Gett de 2 chanser, båda tillfällen har de mailat om försenad leverans.
Står oftast 1-2 dagar leveranstid men de lyckas inte hålla det. Helt enkelt falsk information.
Kundtjänst menar att de beställer hem från leverantör efter kund beställt varor, alltså har de 0 lager. Enklare för kund om man är ärlig med leveranstid så man kan planera sina köp.
Varför jag beställde från de?
Pga priset, billigare än andra sidor, men jag betalar hellre mer och får mina linser när jag väl behöver de. Det var sista gången jag handlade här.
Bra pris och ofta väldigt snabb…
Bra pris och ofta väldigt snabb service. Men denna gången har jag fortfarande inte fått mina linser. Ringde kundtjänst som sa att dom skickats. Ringde Instabox som sa att dom inte fått paketet. Ringde tillbaka till AI eyewears kundtjänst som sa att dom inte kan göra något förrän efter 10 arbetsdagar... det verkar som att dom skapat en orderbekräftelse men inte skickat själva paketet. Skulle önska att dom skulle ha ett kontrollsystem där det verkligen bekräftas att paketet skickats
Helt värdelöst att det inte längre går…
Helt värdelöst att det inte längre går att lägga senaste order i varukorgen med telefonen.
Lätt att beställa
Lätt att beställa, bra priser, snabb frakt! Inga konstigheter!
Ett stort probem
Ett stort probem. Ingen skärpa över huvud taget på linserna ! Jag beställde linser med styrka 1.5, ingen som helst styrka!
Antingen fabrikations fel, fel etikettering eller vad?
Jag önskar definitivt mina pengar tillbaka 258 kronor.
Kund nummer 2325728 följesedels nummer 4993485.
Ska jag skicka tillbaka linserna? Jag har retur etiketter.
Mvh
Kerstin Espman
Jättebra
Jättebra. Snabb leverans, bra valmöjlighet av linser.
Mycket bra priser
Lätt att beställla. Snabb leverans även med gratisfrakten direkt till min brevlåda men framförallt det billiga priset!
Snabb leverans och inga krångligheter…
Snabb leverans och inga krångligheter och betydligt billigare än andra 👌
Snabb leverans till det bästa priset…
Snabb leverans till det bästa priset som jag kunde hitta med varor i lager.
Snabbt levererat och accepterar Amex
Snabbt levererat och accepterar Amex
Galet snabb leverans 👍
Galet snabb leverans av korrekt order, alltså inget krångel 👍
Men hutlös hög summa för fraktfritt vilket är tråkigt. Jobbar själv med frakter så vet vad så här små lätta paket kostar företag.
Dålig service när man returnera ordrar
Dålig service när man returnera ordrar. Man får verken tillbaka sina linser eller pengar. Kommer aldrig handla från dem.
Alltid snabbt och enkelt!
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, bra priser och snabb leverans!
Allt fungerade som förväntat
Leveransen var snabb, produkten motsvarade mina förväntningar och allt fungerade utan problem.
Billigaste priset på mina ögondroppar…
Billigaste priset på mina ögondroppar och mycket snabb leverans!
Beställde från dem kopplat till utlovad…
Beställde från dem kopplat till utlovad kort leveranstid. Nu två veckor senare har de fortfarande inte dykt upp. Vid kontakt med deras kundtjänst dit väntetiden var extremt lång så fick jag bara beklaganden. De har ingen koll på sin logistik och konkurrenterna har jämförbara priser men nu försent för mig att boka från annan. Aldrig mera AI
Snabbt & enkelt & bra priser
Stort utbud av linser och bra pris
Stort utbud av linser och bra pris. Snabb och säker leverans till Instabox. Enkel och säker betalning med Klarna.
Dit is Trustpilot