Kaartje Groningen thuis nog niet terugbetaald. Als ze bij Ajax geld nodig hebben moet je direct betalen maar geld retour boeken na meer dan 2 maanden nog steeds geregeld. Zie onderstaande onzin !... Toon meer
Helaas is deze topclub ver onder zijn kunnen afgezakt. Misschien moeten ze een trainer zoeken die in het Ajax systeem past en zijn gang laten gaan. De rest moet zich er niet mee bemoeien. Ki... Toon meer
Junior shirt besteld met persoonlijke bedrukking. Zelfde maat als voorgaand uitshirt want maat is perfect. Helaas is tenue 2023/2024 een stuk smaller. Op de website staat: valt normaal, bestel je... Toon meer
Heb zowel vorig jaar als dit jaar het Ajax thuis shirt besteld. Prima levering en sneller dan aangegeven. Ik geef 4 sterren omdat ze van voorgaande seizoenen niks aanbieden. Zodra het nieuwe sei... Toon meer
Slechte poep club.
Geld terugboeken is MOEILIJK ??!!
Zie onderstaande onzin !!!
Vertraging door technische storing
Door een technische storing duurt de verwerking voor sommige kaarten helaas langer dan beloofd. Hierdoor kan het zijn dat je voor bepaalde kaarten de retourbetaling nog niet hebt ontvangen. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor jouw geduld.
Helaas is deze topclub ver onder zijn…
Helaas is deze topclub ver onder zijn kunnen afgezakt.
De rest moet zich er niet mee bemoeien.
Kijk maar naar voorbeelden als van Gaal en ten Hag bij Manchester daar konden ze geen poot van de grond krijgen omdat andere mensen van de Club er zich mee bemoeiden.
Je moet je toch diep schamen als je als club die vroeger overal aan mee deed wat prijzen betreft zowel landelijk Europees en de wereld titel .
Er lijkt geen clubliefde meer te bestaan.
Alles lijkt te draaien om machtspositie en geld .
Maar je verdient volgens mij meer geld als je met een clubhart met elkaar samenwerkt.
Gegroet Marco B.
De hele club is naar de filistijnen
De hele club is naar de filistijnen. Waarom? Foute trainers, verkeerde beleidsbepalers, verkeerde spelers,etc etc. Begrijpt deze club nou echt niet dat het pijn doet dat ooit een wereldkampioen zover naar beneden is gezakt. Wat doet het met kinderen die Ajax als een idoolbeeld zien. . Ik kijk in ieder geval geen wedstrijd meer.
Oplichters
Oplichters. Kaarten zijn onterecht uit mijn app verwijderd. Club is hopeloos geworden.
Tickets voor een wedstrijd
Ik heb gister en vandaag twee tickets proberen te krijgen voor een wedstrijd. Na aantal keer een uur in de rij gestaan is het mij nog steeds niet gelukt. Wanneer ik twee stoelen naast elkaar had en ze geselecteerd had, kon ik deze niet in mijn winkelmandje doen. Ik betaal geld voor de supportersvereniging, maar hier heb ik uiteindelijk niks aan. Slecht geregeld Ajax! Erg teleurgesteld!
Eindelijk was het zo ver Vakantie geld…
Eindelijk was het zo ver Vakantie geld wat betekende een voor ons Grote uitgave voor 1 shirt thuis20025-2026 erg naar uitgekeken en besteld kwam binnen viel als 2 maten groter retour gestuurd en kreeg daarna mijn pakket weer retour aan huis? Ik met Ajax bellen lang verhaal kort was mijn probleem en niet die van hun. Konden niks meer voor mij betekenen totaal geen rekbaarheid of coulance naar je klanten. Wat voor ons betekend hier nooit meer iets te kopen om geld en teleurstelling te voorkomen. Erg slecht van Ajax dat ze hier niets aan doen (als je een Naam print had ik het nog begrepen) nu totale onbegrip! Mensen wees gewaarschuwd aub dit doet echt groot verdriet
Parkeerticket vergoed ivm volle garages
Parkeerticket via Ajax.nl voor wedstrijd besteld. Blijken de garages vol en moest dus uitwijken en betalen voor die plek. Kosten gerestitueerd! Keurig gedaan
Waardeloos kledingmaat advies
Recent bij ajax shop iets gekocht en op advies verkoopster 200 euro en kleding naar buitenland gestuurd voor 60 euro. Duidelijk aangegeven leeftijd. Omdat ik geen expert ben in goed vertrouwen. Blijkt het 3 maten te klein zijn voor jongen van die leeftijd die normaal postuur heeft. 260 euro door de plee dankje Ajax is onmogelijk voor 60 euro weer terug te halen. Zorg voortaan voor goed advies ipv 200 euro schade toe te brengen aan je klanten. Nu kerst verpest voor arm jongetje en Ajax fan in Roemenie
SCHAAM JE !!!!!
Bestellingen niet thuisgeleverd
Twee keer iets besteld. Twee keer geen bericht gekregen van verzending. En twee keer dat mijn pakket niet werd thuisgeleverd, maar in een afhaalpunt in andere gemeente waarover ik niet werd ingelicht. Resultaat: mijn bestellingen werden telkens teruggestuurd naar Ajax zonder dat ik wist waar mijn pakketten zich bevonden.
Duidelijk werk aan de winkel hier...
De account staat op naam van vader…
De account staat op naam van mijn vader Cornelis Johannes Geelhuijzen en inderdaad het was oud speller geweest van Ajax1 en mijn moeder Mevrouw Johanna Geelhuijzen Lutterlof maakt er gebruik van,vele jaren gaat het goed tot dat fanfare in je leven komt ik zeg en muur is er niets bij het kasje ook niet!
Lezen wat je schrijft bij case is ook overbodig Lezen doen ze niet!
Bellen daar hebben ze broertje dood aan.
Het is echt slecht fanfare waar ik zie het niet je bent en nummer de zoveelste de computer zegd nee! Bureaucratie is er niets bij wat mij betreft min 5 steren.
Of min 10 is het beste.
Er is niets menselijk aan!
Marco Geelhuijzen
Ajax
Genoten van de wedstrijd Ajax - AEK, echter is het verkoopsysteem dramatisch en zijn de prijzen vrij duur...
in goede en slechte tijden!
Klacht én teleurstelling
Als opa van bijna 70 dacht ik mijn kleinzoon van 9 jaar voor zijn verjaardag een supercadeau te geven: een thuiswedstrijd van Ajax tegen een tegenstander waar je geen heibel verwacht. Dat werd Ajax-Excelsior zondag 28 april 'smiddags.Perfect! Natuurlijk Ajax accounts moeten aanmaken, ook voor hem en zijn moeder, want die wilde dit ook samen met haar zoontje beleven.Wij verheugen ons op die middag.
Vandaag een zakelijk mailtje ; wedstrijd verplaatst naar woensdagavond 24 april om 21.00 uur.
Een onmogelijke tijd voor een basisschoolkind in groep 6. Betekent na middernacht terug in Gouda.
En nog erger: de 2 volwassen en 1 kind tickets kan ik niet teruggeven, niet ruilen, zelfs niet in de resale.
Nog chatcontact met de fan-organisatie gehad maar die blonk uit in :zo zijn de regels.
Kortom: €95 armer, een desillusie voor ons alle drie omdat we nu nog niets hebben én boosheid bij deze opa om zoveel klantonvriendelijkheid!!
Met groet
Sander de Jong
Pakket gestolen door de DHL bezorger
Pakket gestolen door de DHL bezorger, ajax doet NIKS. Zeggen zonder schaamte dat ze je niet verder kunnen helpen. Zelfs een vervalste handtekening met mijn naam verkeerd geschreven kijken ze niet naar.