Akademikernes A-kasse Reviews

1.358
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Godt førstehåndsindtryk, men ubrugelig i praksis. AKA fortæller dig ikke, at skulle du melde dig ind fra bachelor og oplever senere udsættelser, for eksempel under din kandidat, så er du derfra ude a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Vereniging of organisatie
  6. Verzekeraar
  7. Wervings- en selectiebureau

Geschreven door het bedrijf

Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.358)

74 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Relevant feedback

Jeg har været til en sparringssamtale hvor jeg fik relevant feedback

13 februari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Hans. Dejligt at høre. Tak for din anmeldelse! Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

God mennesker og råd

They gave very sound advice for the job seeking process.

12 februari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hello Bilal. Thank you for sharing your feedback with us and for writing a review. We appreciate it. Best regards Lærke, Akademikernes A-kasse.

Utrolig dårlig service

EDIT fra tidligere anmeldelse:

Til andre studerende: Vent med at melde jer ind til cirka 1 år før endt uddannelse. Man skal være medlem i 1 år for at få dagpenge direkte efter studiet, og ellers risikerer man, ligesom jeg gjorde, at den gratis 5-årige periode udløber midt under studiet, hvorefter de begynder at trække store beløb fra ens konto.

Utrolig dårlig service. Jeg er studerende og fik blot en lille advarsel på deres interne side, da min 5-årige gratisperiode ophørte. Kort tid efter trak de et meget stort beløb fra min konto. Det føles ærligt talt som om, de bare prøver at tage ens penge.

Der var ingen, der ringede eller kontaktede mig for at høre, hvilke andre muligheder jeg havde. De er virkelig ikke hjælpsomme og svarer utroligt langsomt. Jeg har ventet i flere uger på svar på helt simple forespørgsler.

8 januari 2026

Hej Oscar

Beløbet vi har trukket fra din konto er dit medlemskabskontingent. Som du selv skriver, blev du informeret inden dit gratis studiemedlemsskab ophørte, da du overgik til at være betalende medlem. Man kan maksimalt være gratis studiemedlem i fem år.

Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe vores medlemmer i den specifikke situation, de står i og svarer så hurtigt som muligt på henvendelser og spørgsmål. Vi er kede af at høre, at dette ikke har været din oplevelse.

Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse

Hurtig og meget hjælpsom

Fik hurtig og god hjælp og grundig forklaring og blev endda ringet op efterfølgende med yderligere afklaring omkring min dagepngesituation

4 februari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Louise. Tak for at dele din oplevelse. Det sætter vi pris på. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Klar og tydelig information

En god oplevelse

4 februari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Mette. Dejligt at høre. Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse! Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mødet blev afholdt i en rolig atmosfære…

Mødet blev afholdt i en rolig atmosfære med tydelig formidling af informationer og stor tålmodighed.

3 februari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Eqball. Tak for din anmeldelse og for at dele din feedback med os. Det sætter vi pris på. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Meget imødekommende

Meget imødekommende - og løste min udfordring bedre end forventet 👍😀

29 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej H Milling. Dejligt at høre. Tak for den fine anmeldelse. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Super a kasse

Deres service er i orden.

27 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Sigrid. Tak for den fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele den med os. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom hurtigt igennem til medarbejder

Kom hurtigt igennem til medarbejder, der kunne svare på mine spørgsmål.

16 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Anders. Vi er glade for, at du fik den hjælp, du havde brug for. Tak for at dele din feedback med os her. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

God rådgivning

God rådgivning om situationen og mine muligheder.

15 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej A OO. Tak fordi du deler din feedback med os her. Det sætter vi pris på. Mvh. Lærke Akademikernes A-kasse.

Hjælpsomme

AKA har været meget hjælpsomme med forskellige situationer, som jeg har stået I, og har generelt altid gjort et godt stykke arbejde for at hjælpe mig. Jeg har aldrig oplevet andet, så jeg kan ikke andet end at anbefale dem.

15 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Oliver. Tak for de finde ord. Vi er glade for at høre om din oplevelse og for at du deler din feedback med os her. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Snak med erfaringskonsulent

Snak med konsulent med masser af erfaring i branchen

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Ismael. Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din feedback med os. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kundeservice som aldrig ikke…

Elendig kundeservice som aldrig ikke gider at hjælpe

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Luna. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi forsøger altid at hjælpe vores medlemmer i den specifikke situation, de står i. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Professionel og serviceminded hjælp

Professionel og serviceminded hjælp. Samtidig med at man også er sød og imødekommende i forhold til den hjælp man havde behov for.

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Zubair. Tak for at dele din feedback med os. Det sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at du har fået den hjælp, du havde brug for. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse

Venlig og imødekommende.

12 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Tycho. Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive den her. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Som forventet

Som forventet

9 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Helle. Tak for at dele din feedback med os. Det sætter vi pris på. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Kompetent vejledning

Kompetent vejledning, hurtigt svar

9 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Helle. Dejligt at høre, du har fået den vejledning du søgte. Tak for at dele din feedback. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Godt første møde

Godt møde, god aften metro og svar på alle spørgsmål

7 januari 2026

Antwoord van Akademikernes A-kasse

Hej Lars. Tak for at dele din feedback med os. Det sætter vi pris på. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.