Bedrijf heeft geantwoord
De gånger jag ringt till Er har ni alla varit så trevliga och tillmötesgående! Alldeles i början gjorde jag lite fel" men det ordnade ni på en gång! Nångång kom jag till TryggHansa, efter ni hade stän... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej! Det är första gång jag använder aktsam försäkring som är dotter bolag med Trygg-Hansa och PGA jag har förtroende för handläggare som rekommenderats mig aktsam försäkring jag tycker att det är bra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det gick inte att få en papperskopia av försäkringsbrevet skickad per post, bara via email. Jag har ingen fungerade skrivare. Fakturan för olycksfallsförsäkringen skulle kosta 45 kr extra om den skic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Slipp Stockholms prislappar med Aktsam – bilförsäkringen för dig utanför storstan med erfarenhet bakom ratten. Vi belönar dig som kör klokt på vägarna med ett pris som verkligen tål att jämföras. Välkommen att teckna en prisvärd försäkring utan krusiduller!
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har ingen aning om vad aktsam är eller varför jag blir kontaktad
Vänligen informera mig om detta

Mycket bra prisvärd försäkring för oss som är över 40 år

Antwoord van Aktsam
Ska det verkligen ta 1 månad innan ni skickar mig faktura och pappren på försäkringar på mina bilar (som Edvin på Compricer har bett er om 2 gånger) :(:(:( BBBBbbbuuuuuuuu på er:(:(:(

Antwoord van Aktsam
Har nyss blivit kund och det ända jag har upplevt är att de är billigare än något annat försäkringsbolag jag har kunnat hitta för min ena bil men inte den andra bilen. Hittade ett billigare bolag för min andra bil.

Antwoord van Aktsam
Bra kundtjänst men världens sämsta låt som spelas när man väntar tror man ringt Nordkoreas regering

Antwoord van Aktsam
Ny kund men allt har flutit bra hittills. En gratis besiktning var positivt!

Antwoord van Aktsam
Billig bilförsäkring med samma innehåll som mitt gamla försäkringsbolag!

Kunnig och trevlig försäkringsrådgivare

Antwoord van Aktsam
Lees meer over geverifieerde reviews.