Akutbolig.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Plat og svindel fra start til slut… Tænk at drive en side, som virkelig mange, især unge mennesker tror vil hjælpe en, og så bare blive snydt så vandet driver… Som en anden anmelder så fint... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min dybeste respekt går til Oliver fra Kundeservice - teamet i AkutBolig. Manden har åbenbart hjærtet på det rette sted, da han fik løst mine extraordinære udfordringer som kunder på den mest hendyn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte 4 dags abonnement for 4 kr. Meget billigere end fx. boligportalen. Jeg modtage kontakt oplysninger til udlejer. Her modtager man både mail og telefon nr., dermed giver det en mulighed fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man er ny og skal søge bolig, kan det være en jungle at vælge det rigtige sted. Det skal være sådan man føler sig tryg og får den hjælp og vejledning man søger efter. Denne professionelle håndt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gode boligtilbud
Behjælpeligt og venligt kundeservice

27 augustus 2021

Hej Julya,

Vi er glade for, at du har kunne finde et god udbud af boliger via Akutbolig.dk og at vores kundeservice har givet dig en god oplevelse.

Criticism

I believe akutbolig.dk is a tad to costly, and I would very much like to have greater willingness towards small dogs and furnished apartments.
If the lessors desires an un-furnished apartment that is simple enough to fix. The other way around is more difficult. I do of course understand that this is not always possible for akutbolig.dk - but it should be urged toward the lessees.

27 augustus 2021

Hi Lars-Toralf,

Thank you for the feedback.

It has been noted.

Best regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og godt produkt

God service og godt produkt. Kan kun anbefales.

23 augustus 2021

Hej Pia,

Vi er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse hos os.

Oliver, Akutbolig.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En sur oplevelse bliver bedre. 👍🏼

Oprindelig anmeldelse nederst.

Har virkelig haft en sur oplevelse, da jeg fandt en bolig, som virkede til at være perfekt til vores behov.
Desværre var akutboligs system ikke nok opdateret og havde ikke fået hentet alle oplysninger (heriblandt at boligen var tidsbegrænset til kun 4 måneder), hvilket jeg ærgrede mig over. Og så skal man lige være obs. på, at man hos nogle boliger, som de har bliver henvist til et andet boligside, hvor man også skal betale, hvilket man først finder ud af, efter man har købt et abonnement.
Derudover kunne jeg ikke afmelde mit abonnement på hjemmesiden, men man kan altid sende en venlig mail til dem og bede om at blive afmeldt, så gælder det tidspunkt mailen blev sendt, hvilket er god service!
Jeg siger tak til Stefan, som hjalp mig med at få mig afmeldt samt fik jeg pengene tilbage.

.............

Finder en bolig hvor der står ubegrænset udlejning, hvorefter jeg bliver henvist til en anden hjemmeside hvor lejligheden kun er ledig indtil 12.2021, altså ligeknap 4 1/2 måneder.
Det er ikke dårligt informeret men FORKERT! Falsk markedsføring!! Forvel til de 29,- HUSK at afmelde! Hvilket man så heller ikke kan med det samme..

15 augustus 2021

Hej Ingrid,

Selv tak!

Jeg er glad for at vi fandt ud af det.

God service!

Nemt at navigere rundt.
God service når man spørger om hjælp.
Leder jeg efter bolig vil jeg klart bruge akutbolig igen til at lede.

12 augustus 2021

Hej Fie,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du vil bruge os igen. :-)

Oliver, Akutbolig.dk

Akutbolig

Akutbolig, har jeg gode erfaringer med, det er nemt at bruge og syntes den viser nogle gode muligheder. Helt klar vær at give et forsøg at bruge på.
Dog er der nogen gange jeg har oplevet på boliger jeg er blevet tilbudt hvor der er mangel på informationer. Til tider har jeg oplevet at de er blevet opdateret.
Jeg vil hvert fald forsætte med at bruge Akutbolig.

12 augustus 2021

Hej Jessica,

Tak for anmeldelsen.

Jeg er glad for at du forsat vil bruge Akutbolig.dk!

Rigtig god hjælp

Rigtig god hjælp, og vist også mere end det sædvanlige. Tak😊

6 augustus 2021

Hej Nicoline,

Det var godt vi kunne hjælpe dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Læs det med småt!!!

Som andre her på siden har jeg haft en rigtig dårlig oplevelse med Akutbolig. Uigennemsigtige abonnementsregler har gjort, at jeg "åbenbart" har samtykket til abonnementsbetaling på 298kr./md., som jeg på ingen måder har været interesseret i eller haft behov for. Det er selvfølgelig lovligt, fordi det er min egen fehl, at jeg ikke har læst (alt) det med småt og på "side 7". -Men tænk, at man vil tjene penge på at vildlede folk ved at gøre tingene uigennemskuelige.

24 juni 2021

Hej Kristine,

Jeg er ked af, at trækningen på 298 kroner er kommet bag på dig, og at du synes vi har ugennemsigtige abonnementsregler. Vi går meget op i at have tilfredse kunder, og du er selvfølgelig ingen undtagelse. Når det så er sagt, mener vi dog stadigvæk, at vi klart og tydeligt kommunikerer, hvordan vores service fungerer, og hvad den koster.

Prisen fremgår blandt andet, inden man vælger at oprette abonnementet:

Sofie, Akutbolig.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommer med en rettelse da jeg ikke fik…

Kommer med en rettelse da jeg ikke fik fjernet min profil , da jeg har fået mig lejlighed . Blev ringet op idag den 27 april . Fik super god hjælp og de deaktiveret slettet min profil , da jeg har fået lejlighed . Super tilfreds .

27 april 2021

Hej Lisbeth,

Tak for det. Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og vi er glade for, at vi kunne være behjælpelige med dit problem. :-)

Anne, Akutbolig.dk

Rigtig god service

Rigtig god service, takker for hurtigt svar og løsning på det problem jeg havde.

12 februari 2021

Hej Linnea,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, at vi kunne være behjælpelige med dit problem :-)

Rasmus, Akutbolig.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Akutbolig. Dk

Som en anden her på siden vedr akutbolig ,vil jeg tilslutte mig til hvis man vil have tømt sin bankkonto så er det hos akutbolig. Jeg opdagede igen de har trukket penge, det er hv.28 dag de trækker
som jeg heller ikke var blevet bekendt med ,så de penge de har trukket idag (og jeg ringer idag for at stoppe det) ,får jeg besked på at de penge kunne jeg ikke få tilbage , jeg synes det er bondefangeri
Udmelding vil først være fra næste mdr. Desuden har jeg ikke brugt akutbolig de sidste 28 dage.

25 januari 2021

Hej Anette,

Det er faktuelt forkert, at du ikke er blevet oplyst, at der er tale om et abonnement, som automatisk fornyes, indtil det afmeldes. Det fremgår flere steder i oprettelsesprocessen - både før, under og efter betalingen. Det er ikke informationer som på nogen måde er gemt væk. Abonnementets fornyelse og næste trækning står endvidere også oplyst direkte på din profilside på Akutbolig.dk

Vi ser det som god service over for alle de brugere, der hver dag tilmelder sig, bruger vores service og afmelder sig, at vi ikke laver særregler for dig og refunderer penge til dig for den service, vi har ydet og som du retmæssigt har betalt for. Den service er ikke betinget til, at du har haft adgang til lejemål og kontaktoplysninger på udlejere på Akutbolig.dk. Den omfatter endvidere, at du har haft en plads på vores Boligsøgerliste som er tilgængelig for alle udlejere og får besked om nye ledige lejemål, før dem, der ikke er optaget på Boligsøgerlisten.

Sine, Akutbolig.dk

Fantastisk kundeservice

Super venligt kundeservice! Meget hjælpsomme og forstående overfor diverse situationer.

18 januari 2021

Hej Mathilde,

Tusind tak for dine flotte ord - hvor er det dejligt, at du kunne lide vores service :-)

Anna, Akutbolig.dk

God og overskuelig boligside

Nem og overskuelig

12 januari 2021

Hej Mathilde,

Tak for din fine anmeldelse - Dejligt høre, at du kan lide vores service :-)

Anna, Akutbolig.dk