En virkelig god oplevelse Der blev trukket for et abb, som jeg havde glemt at opsige, men jeg fik pengene retur uden problemer
Lees wat reviewers zeggen
Plat og svindel fra start til slut… Tænk at drive en side, som virkelig mange, især unge mennesker tror vil hjælpe en, og så bare blive snydt så vandet driver… Som en anden anmelder så fint... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min dybeste respekt går til Oliver fra Kundeservice - teamet i AkutBolig. Manden har åbenbart hjærtet på det rette sted, da han fik løst mine extraordinære udfordringer som kunder på den mest hendyn... Toon meer
Jeg købte 4 dags abonnement for 4 kr. Meget billigere end fx. boligportalen. Jeg modtage kontakt oplysninger til udlejer. Her modtager man både mail og telefon nr., dermed giver det en mulighed fo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Niels Bohrs Vej 61, 8660, Skanderborg, Denemarken
- kontakt@akutbolig.dk
- www.akutbolig.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget effektivt overblik over ledige…
Meget effektivt overblik over ledige lejligheder, nemt at kontakte udlejer gennem platformen.
Perfect!
Perfect!
An interesting service that summarizes different offers. I contacted support twice for the help and they quickly and efficiently helped me in both cases.
Good service!
Natalia
Thank you so much for your help
Thank you so much for your help. I'm so happy now!
Jeg havde købt et dage dage på…
Jeg havde købt et dage dage på akutbolig og da jeg ville afmelde de fik jeg yderligere 5 dage gratis. Da jeg skulle afmelde det på sidste dagen kunne jeg se at pengene allerede var trukket. Jeg skrev en mail og fik hurtigt svar og hjælp fra Oliver. Super god service og taknemlig for det arbejde Oliver har gjort
Tager penge for at sende dig videre
De tager dine penge for at sende dig videre til dem, der rent faktisk leverer en ydelse.
Jeg betalte 29kr på MobilePay for at kunne “skrive til udlejer”. Men efter at have betalt får jeg ikke mulighed for at skrive til udlejer, men i stedet et link til en anden hjemmeside hvor jeg også kan betale for at “skrive til udlejer”.
Jeg skriver at jeg fortryder mit køb og gerne vil have penge tilbage. Jeg får pænt en kopi af deres “vilkår” smidt tilbage, hvori de skriver at jeg har taget ydelsen i brug og derfor ikke kan få mine penge tilbage.
Jeg bad dem opsige mit abonnent så jeg ikke skal betale 3xx om mdr, men bliver lidt nervøs når jeg ser andre anmeldelser - vi må se.
Det kan tydeligvis også benyttes brugbart, ref. trustpilot anmeldelser, men det var desværre ikke min oplevelse.
Opdatering: Jeg har fået mine 28kr tilbage, samt en længere forklarende besked. Så ændrer det til 2 stjerner fremfor 1 👍
5 store stjerner herfra og de er rettet…
5 store stjerner herfra og de er rettet mod deres ansat Oliver. Han har en forståelse for at yde en ekstraordinær kundeservice.
Det er for dårligt man har under 24…
Det er for dårligt man har under 24 timer til at annullere sit abonnement… Mistede så lige 350kr, Og kundeservice vil ikke refundere, dårlig hjemmeside, fraråder folk at bruge den
Meget rart kundeservice
Meget rart kundeservice. Har også fundet bolig igennem dem før, kan klart anbefale!
Virkelig god service
Virkelig god service! Kan varmt anbefales
Jeg havde en rigtig god kundeoplevelse…
Jeg havde en rigtig god kundeoplevelse med en medarbejder (Oliver), og jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg har modtaget.
Jeg skal ud og finde en ny lejlighed
Jeg skal ud og finde en ny lejlighed, og der faldt jeg over Akutbolig.dk.
Jeg fik dog desværre ikke afmeldt mig i tide, (48 timer) efter man har betalt 28 kr. for 2 dage.
Hverdagen ramte og tiden løb fra mig. Plus jeg ikke havde råd til at betale for en fuld periode hos Akturbolig.dk, da der skal mad på bordet til min søn og mig. Men jeg kom i kontakt med en sød medarbejder, Oliver. Som kunne hjælpe mig.
Jeg har nu været til åbenhus på en lejlighed, som jeg forhåbentlig får 🤞
Så mange 1000 tak for god service Oliver.
Hurtig hjælp
Meget hjælpsomme og hurtig respons. Tak for det.
Oliver fra kundeservice hjalp mig med…
Oliver fra kundeservice hjalp mig med super hast og god service da jeg havde brug for det.
Derudover er det bare en virkelig god og effektiv boligagent! 😉
Tak.
Jeg glemte at afmelde efter…
Jeg glemte at afmelde efter prøveperioden. Oliver var så sød at hjælpe mig med at refundere pengene og annullere fornyelsen af abonnementet. God service!
Very good communication
Very good communication, easily resolved the problem, quick response
Ved Akutbolig.dk er det nemt at udleje…
Ved Akutbolig.dk er det nemt at udleje sin bolig, billeder og tekst er utrolig nemt at installere.
Det er en hjemmeside som jeg gerne bruger igen, og jeg kan varmt anbefale Akutbolig.dk
Tak til Oliver for god service
En perfekt måde for kollegiet at få…
En perfekt måde for kollegiet at få promoveret ledige lejemål. Er der udfordringer, er personalet meget villige til at hjælpe.
Super kundeservice
Super kundeservice hvor medarbejderen strakte sig rigtig langt for at hjælpe👍🙂