En virkelig god oplevelse Der blev trukket for et abb, som jeg havde glemt at opsige, men jeg fik pengene retur uden problemer
Plat og svindel fra start til slut… Tænk at drive en side, som virkelig mange, især unge mennesker tror vil hjælpe en, og så bare blive snydt så vandet driver… Som en anden anmelder så fint... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min dybeste respekt går til Oliver fra Kundeservice - teamet i AkutBolig. Manden har åbenbart hjærtet på det rette sted, da han fik løst mine extraordinære udfordringer som kunder på den mest hendyn... Toon meer
Jeg købte 4 dags abonnement for 4 kr. Meget billigere end fx. boligportalen. Jeg modtage kontakt oplysninger til udlejer. Her modtager man både mail og telefon nr., dermed giver det en mulighed fo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Niels Bohrs Vej 61, 8660, Skanderborg, Denemarken
- kontakt@akutbolig.dk
- www.akutbolig.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God betjening af Stefan
God betjening af Stefan, fremragende service fra ham.
Rigtig god service
Rigtig god service!
Havde ved en fejl glemt at annullere mit abonnement, eller troede jeg havde annulleret det - hvor jeg dermed allerede får hurtigt svar på mit spørgsmål og får mine penge tilbage straks.
Kan klart anbefales!
Hjælper når der brug for det
Hurtig svar og søde til at hjælpe
God bolighjemmeside der er overskuelig…
God bolighjemmeside der er overskuelig og gode lejemål. Nemme at komme i kontakt med og svarer hurtigt.
Fantastisk service
Fantastisk service, Oliver, var lynhurtig med tilbagemelding og en god hjælp 🙏🏼
Meget simpelt at bruge
Meget simpelt at bruge. God kunde service. Husk at meld dig fra når du har fået en bolig!
God service og hurtigt svar tilbage på…
God service og hurtigt svar tilbage på mine mailes ang diverse spørgsmål ☺️
Excellent customer service
Excellent customer service! I was able not only to find an apartment just within 2 days, but also got a problem caused due to my carelessness fixed by Akutbolig support team.
God kundeservice
God kundeservice. Jeg havde lavet en fejl og opsagt mit medlemskab for sent, så jeg betalte for en fornyelse, jeg ikke ønskede. Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar fra en medarbejder, der var flink at tilbagebetale mig de penge, jeg egentlig ikke havde ret til. Alt dette inden for ét døgn - og så på en søndag.
Fin og professionel service
Fin og professionel service. God og brugervenlig portal.
Hurtigt svar på kundeservice og var meget behjælpelig
Jeg har mødt meget venlig forståelse…
Jeg har mødt meget venlig forståelse for, at jeg for sent fik afmeldt mit abonnement og på trods af det vil få pengene retur. Det kalder jeg en meget venlig og god omsorg for kunderne.
Det har været en god oplevelse
Det har været en god oplevelse, de har været flinke over for mig, så er meget godt tilfreds med dem.
Mvh Aase Pedersen
Tak for god service
Tak for god service, og at I har lavet denne mulighed for at finde boliger lokalt.
Jeg har med hjælp af siden fundet nyt bopæl.
Jeg har med hjælp af siden fundet nyt bopæl ret hurtigt og desuden fik jeg også hjælp til mange andre ting. Så deres ansatte er super hjælpsomme og meget hurtige til at svare hurtigt og hjælpe.
Kan varmt anbefales!
Har været yderst tilfreds med mit…
Har været yderst tilfreds med mit medlemsskab hos jer. Anbefaler gerne jer til familie og venner. Mvh Lotte Møller kylov