de Moel Hengelsport Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Vissportwinkel
  2. ook in
  3. Hengelsportwinkel

Meer dan alleen vissen… Toen Opa Jan de Moel in de jaren 70 naast het foerage bedrijf een dierenwinkel en hengelsportzaak begon in de grote schuur, was zijn doelstelling zoveel mogelijk mensen in de regio te voorzien van alles voor zijn huisdieren en hengelsport hobby. Door meerdere uitbreidingen en de laatste verbouwing in 1998 is de winkel uitgegroeid tot 300m2. Met de winkel in Wervershoof en een prachtige webshop is de Moel Hengelsport Wervershoof 1 van de grootste hengelsportwinkels van Noord-Holland en de plek voor al je visspullen. Met een steeds groter wordend assortiment is Alleshengelsport.nl dé locatie voor je nieuwe hengel, molen, vislijn, aas & voer , vistoel, karpertent, en al je andere hengelsportaccessoires! Zoek je loodjes, haakjes, dobbers, kunstaas, foudralen of hengelsport kleding? Wij hebben het! Of je nu gaat karpervissen, witvissen, roofvissen of zeevissen. De Moel Hengelsport Wervershoof heeft voor jou de juiste visspullen! Ook op het gebied van rookovens kan je bij ons terecht. Met de digitale rookovens van Bradley Smokers is het een waar genot om je vis of vlees te roken. Een andere specialiteit van de Moel Hengelsport Wervershoof is Waadpakken en Thermo pakken. In de winkel en webshop vind u een zeer uitgebreid assortiment aan kleding. Bij de Moel Hengelsport Wervershoof slaagt u altijd!! Bij ons vindt u alle grote merken zoals, Fox, JRC, , Rig Solutions, Strategy, Spro, Korda, Rapala, LFT ,Albatros, Bradley Smokers, Sundridge, Elka, Cresta, Maver,Delphin, Gamakatsu. Kom gerust eens kijken in onze winkel aan het Zijdwerk nr. 11 in Wervershoof. Ons gespecialiseerde team staat u graag te woord

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Aan te bevelen

Mooi assortiment in de webshop. Prettig te woord gestaan aan de telefoon. Een probleempje met de levering werd direct goed opgelost, zeer tevreden.

16 juli 2026

Behulpzaam bij aflevering pakket

De eigenaar van de winkel was direct zeer behulpzaam toen ik een fout had gemaakt bij de aanmelding van een pakket bij de DHL computer. Zeer klantvriendelijk de oplossing gedaan.

1 juni 2026
Logo de Moel Hengelsport

Antwoord van de Moel Hengelsport

Bedankt voor deze positieve beoordeling. We doen ons best.

goede service

goede service, bestelling snel en mooi binnengekregen.
ik ga hier vaker bestellen!

7 februari 2026

Wat een fantastische service

Hoe kan een organisatie zich nog onderscheiden bij een online bestelling. Overal wordt het vrij snel geleverd en krijg je een track & trace.
Een organisatie kan zich pas onderscheiden als de zaken anders verlopen dan gepland. Ik had een rodpod besteld. Ik werd gebeld (!) door eigenaar met de mededeling dat het door mij item bestelde niet meer (snel) leverbaar was. Er werd een voorstel gedaan voor een alternatief zonder meerkosten. Toen deze binnenkwam bleken de pootjes niet apart verstelbaar. Dus ik belde daarna naar alleshengelsport.nl. De eigenaar wist precies wie ik was en ging mee in mijn bezwaar. Daarna werd er weer een andere opgestuurd en er werd tevens voor gezorgd dat het eerste pakket kosteloos werd opgehaald.
Alleshengelsport.nl heeft er voor gezorgd dat ik een zeer tevreden klant ben! Mijn complimenten!!

30 januari 2026

Erg tevreden

Erg tevreden. mooi aanbod op de website en eerlijke communicatie. Ik heb hier al vaker besteld en het is altijd top!

17 januari 2026

Ze gaan heel amateurisch tewerk...

Ze gaan heel amateurisch tewerk...
Ik bestelde dobbers en kleine toebehoren. Ik plaatste mijn bestelling 18 juni en pas 10 dagen later was mijn pakketje geleverd, ik heb zelf druk moeten zetten want uit zichzelf ondernamen ze niks, ik moest zelf bellen om te horen dat er 6 dobbers tekort waren, ik zei neem dan 0,50 maar dan duurde het nog enkele dagen, nadat ik mijn gedacht zei was het pakje ineens verzonden. Bij mij nooit meer bij alles hengelsport want er zat ook iets niet in de doos, hierna zelfs geen reactie... zo zie je maar.

27 juni 2025

Product van Bradley besteld

Product van Bradley besteld. Na een week niks ontvangen. Ook na bellen waren ze het vergeten te versturen. Uiteindelijk bestelling vuil en onverpakt ontvangen. Ze konden geen nieuwe leveren, maar mocht de bestelling wel retourneren. Kortom een drama.

8 april 2018
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)