AllesVoorTuinen.nl / Buitenspeelgoed.com Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties. Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica. Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis t... Toon meer

Nou, twee keer verkeerde leveringen, een keer van ander persoon en tweede keer verkeerde producten geleverd. Ja, lekker terug sturen met pakjespost, alles voor tuinen zouden gemaakte kosten terug sto... Toon meer

2 witte plantenbakken besteld op 31/3. Na twee dagen geen bevestiging van de bestelling en geen communicatie vanuit deze website, besloot ik te bellen. Medewerker gaf aan dat hij opnieuw Email zou stu... Toon meer

Wij hebben 3 elho corsica flower bridge balkonbakken besteld en betaald om cadeau te geven, maar toen op kerstavond het cadeau werd opgemaakt, bleek er maar 1 bak in de doos te zitten. Ben gaan navrag... Toon meer

1. Tuincentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Webshop AllesVoorTuinen.nl voor al uw tuinproducten en tuinartikelen

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed

Goed snel eerlijk veilig

25 december 2013

Helaas: het lijkt beter dan het is!

Bestelling van 2 artikelen gedaan eind november. Krijgen daags erna telefoontje dat producten niet op voorraad zijn. In deze tijden zou je verwachten dat het voorraadbestand op de site overeenkomt met de werkelijkheid.
Ze kunnen pas week voor kerst leveren. We gaan daarmee akkoord. Afgelopen week komt bestelling binnen. Blijkt slechts 1 product geleverd te zijn. Telefoontje naar bedrijf: het tweede product wordt afgestuurd. Komt afgelopen vrijdag aan, maar kapot. Vervolgens in de auto moeten stappen om een nieuw exemplaar bij het bedrijf zelf op te halen. Kortom: geen bestelling die goed verlopen is. Vind dit bedrijf daarom geen aanrader. Helaas.

24 december 2013

uiterst tevreden

Er werd geleverd binnen het aantal aangegeven werkdagen en op mijn mailtje, of mijn bestelling voor de Kerst binnen zou zijn, werd snel gereageerd.

22 december 2013

Prima

Bestellen en snel ontvangen

17 december 2013

Erg goed!

Geweldige ervaring bij AllesVoorTuinen! Compleet en goede backoffice/service!

13 december 2013

Te veel fouten voor eenvoudige bestelling

We hebben voor sinterklaas een kinderkruiwagen voor ons zoontje besteld bij AllesVoorTuinen. Twee weken na het plaatsen van de bestelling, met sinterklaas in aantocht en na controle of de overschrijving wel degelijk gebeurd was, heb ik bij hen geïnformeerd waar de kruiwagen bleef. Op de website stond de bestelling nog altijd in aanvraag. Hun eerste antwoord was dat het bankrekeningnummer foutief was. Dit bleek echter niet het geval en een paar uur later ontvangen we een mail met de verontschuldiging dat ze zelf een fout hadden gemaakt. Uiteindelijk is de kruiwagen nog net op tijd geleverd maar ook daar ging het mis. We hadden op de website aangegeven dat de kruiwagen op een ander adres moest afgeleverd worden en niet op het facturatieadres om te vermijden dat onze zoon zijn eigen sinterklaascadeau voor de deur zag afgeleverd worden. Groot was dan ook mijn en mijn zoon's verbazing toen er iemand met zijn kruiwagen voor de deur stond bij ons thuis ipv bij de grootouders. Daar ging zijn sinterklaascadeau want de man voor de deur leek in de verste verte niet op sinterklaas maar had wel zijn pakje bij!!! Voor zo'n eenvoudige bestelling zijn dit voor mij veel te veel fouten.

10 december 2013

Prima service

De bestelde artikelen werden op tijd en goed verpakt geleverd.
Bij het uitpakken bleek een aantal Zweedse fakkels veel breder dan omschreven. Na melding hiervan is door Alles voor Tuinen het aantal te brede fakkels binnen enkele dagen vervangen door smallere exemplaren.
De te brede fakkels konden wij houden.
Prima service dus!

9 december 2013

Prima!

Prima product en prima levering. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

21 november 2013