1. Elektronica en technologie

Allfree is al meer dan 25 jaar een ervaren marketingpartner voor MKB-bedrijven in Nederland. Wij ondersteunen ondernemers bij het realiseren van online groei door het genereren van waardevolle klantkansen en het versterken van hun online zichtbaarheid. Onze werkwijze is transparant, persoonlijk en gericht op resultaat. We geloven in samenwerken, heldere afspraken en oplossingen die aansluiten bij de praktijk van de ondernemer. Voor bedrijven die risico’s willen beperken, bieden wij ook no-cure-no-pay mogelijkheden.

4,6

Uitstekend

Goede en betrouwbare leads waarvan je…

Goede en betrouwbare leads waarvan je zeker bent dat er winst zal worden behaald. Dit heb ik al bereikt met de eerste overeenkomst van 100 leads en 85% succesvolle afname leads, binnen 12 maanden looptijd. Kortom ben je een vakman en wil jij meer opdrachten, Allfree biedt je de mogelijkheden.

Hierbij danken wij Allfree dan ook namens Checkpoint Techniek Dordrecht voor de uitermate succesvolle samenwerking.

10 februari 2024

Zeer tevreden

Wij hebben jaren lang met veel plezier en vertrouwen met deze organisatie samengewerkt.
Door omstandigheden privé zijn we er mee moeten stoppen maar hopen in de toekomst weer gebruik te kunnen gaan maken van hun diensten.
We wensen voor nu het team goede zaken toe

2 juni 2023

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en…

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en de samenwerking is super. Ze zijn erg duidelijk en komen hun afspraken na,
Ook ben ik erg tevreden over mijn contact persoon jordy hij is erg duidelijk en houd me op de hoogte van belangrijke dingen 1 woord super!

3 maart 2021

Met Allfree heb ik de nodige klanten…

Met Allfree heb ik de nodige klanten mogen ontvangen en verwerken.
Dankzij hun heb ik een leuk aantal vaste klanten mogen toevoegen in mijn klanten bestand. het contact was prima en ze waren altijd zo duidelijk als mogelijk is. De statistieken konen duidelijker met het eind totaal. Onze wegen zijn gescheiden door een gevulde agenda met vaste klanten(mede dankzij hun).

De 4 sterren in plaats van 5 is omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

1 februari 2020

Mijn ervaring met Allfree is…

Mijn ervaring met Allfree is uitsluitend positief, natuurlijk zijn er wel eens vragen als e.e.a. niet wenselijk verloopt, maar dit word gewoon besproken en opgelost.
Heb er verder geen problemen mee.

Installatiebedrijf Bakker
Roelofarendsveen

15 november 2019

Sinds begin 2015 hebben wij regelmatig…

Sinds begin 2015 hebben wij regelmatig leads mogen ontvangen. Voor het ontvangen van leads worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er bijna nooit onzin leads worden verstuurd. Het heeft ons bedrijf veel klussen op geleverd en tevens een grote vast klanten kring. Onze naamsbekendheid is zeker gegroeid hier in de regio en bij veel klanten blijven wij terug komen.

23 oktober 2019

Uitermate teleurstellende ervaring

De samenwerking tussen Allfree en ons bedrijf is helaas een complete teleurstelling gebleken. Grote beloftes maar geen enkele is nagekomen. Wel veel facturen.... Allfree zou voor ons een website opzetten die leads zou genereren. Naud Jansen beloofde gouden bergen, "we zijn wat duurder, maar leveren topprestaties", maar al in de eerste maand werd er gebeld dat “het een beetje tegenzat…of we wat geduld hadden…. Kan gebeuren.... De maanden erna bleek bij herhaling dat er beloftes werden gedaan, maar dat Allfree helemaal niet in staat was om de beloofde marketing te realiseren. Na opnieuw wat vluchtige excuses werd het project wederom voor een aantal maanden onderbroken om alsnog website en leadgeneratie volgens afspraak te laten functioneren. Uit coulance hebben we daarop gewacht, maar inmiddels was wel duidelijk dat het bedrijf uitsluitend uit is op snel verdienen en niets kon presteren. Er is nooit een belofte nagekomen, wel kregen we onlangs een factuur over de afgelopen maanden, waarin dus niets gebeurd is en waarover ook was afgesproken dat die "natuurlijk niet zouden worden gefactureerd". Gemakshalve werd er maar direct een incassobureau opgezet, zonder dat er ooit een wettelijk verplichte WIK brief is uitgegaan. Het no cure no pay bureau CIB uit Rotterdam dat een uiterst dubieuze reputatie geniet op internet mocht de klus opknappen. Onze ervaring met Allfree is helaas zeer slecht en we kunnen uitsluitend waarschuwen voor dit bedrijf dat ons willens en wetens onjuist heeft voorgelicht. Inmiddels is er naar ik begrijp ook media-interesse voor de werkmethoden van dit bedrijf.

Het probleem is inmiddels opgelost. Ik ben gebeld door Allfree en na een goed gesprek is de vermeende vordering ingetrokken en daarmee is de zaak op een goede manier afgerond en uitgesproken.

26 april 2018