Allrounddakwerken Reviews 2

3,2

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Kwaliteit van afwerking en van communicatie ver beneden verwachting

Kwaliteit van afwerking en van communicatie ver beneden verwachting.

Vorige week is de dakrand van onze jaren '30 woning gerepareerd door het Dakdekkersbedrijf All-round uit Kerkdriel. Ondanks onze verwachtingen helaas niet naar tevredenheid. Ik schrijf niet graag een negatieve review, omdat ik het eerlijker en respectvoller vind om het onderling met de partij op te lossen. Omdat men hier niet voor openstaat en de hoorn zonder aanleiding op de haak wordt gelegd, toch maar de review.

Vorige week heeft een deel van de dakrand losgelaten, waardoor er een opening ontstond. Vooraf is aan het bedrijf aangegeven dat de opdracht (ondanks "dat het niet in oude staat terug zou kunnen worden gebracht") kon worden gegeven als het heel netjes zou kunnen worden afgewerkt. Dit is toegezegd, waardoor de opdracht door ons is verstrekt.

De dakrand is helaas slordig gerepareerd met cement afgesmeerd en de afwerking laat zeer te wensen over. Dit schaadt de aanblik van het huis.

Mijn vrouw was thuis en ik was op mijn werk toen het personeel de klus uitvoerde. Mijn vrouw heeft direct na afronding van de werkzaamheden persoonlijk aangegeven te twijfelen over de afwerking. Er was niet veel aandacht voor deze twijfel en het personeel was snel vetrokken. Toen mijn vrouw later per telefoon de ontevredenheid nogmaals uitte, werd er niet professioneel gereageerd: de toon was direct geïrriteerd, er werd een ruziënde houding aangenomen en twijfelachtige argumenten gedeeld ("nu zie je het nog maar over een paar dagen valt het je niet meer op...", etc). Vervolgens werd een oplossing afgehouden of als onrealistisch gepresenteerd, en het contact werd daarna zelfs volledig afgebroken. De hoorn werd erop gelegd, wat wij als zeer onprofessioneel en als ronduit respectloos hebben ervaren.

Kortom: de reparatie is uitgevoerd als noodoplossing en dit was niet het verzoek, er is geen bereidheid getoond om mee te denken of tot een compromis te komen en de communicatie vooraf en achteraf is op zijn minst onprofessioneel en respectloos te noemen.

Het bedrijf had ons inziens beter moeten luisteren naar de wensen (geen 'goedkope' noodoplossing, maar nette reparatie van de dakrand) en had ons moeten adviseren een andere partij te zoeken in plaats van ons te overtuigen en na betaling af te serveren.

Bij gebrek aan vertrouwen hebben we contact opgenomen met een andere partij om het alsnog netter af te werken. We vinden het wel zonde van het geld, want dit had niet zo hoeven en mogen gaan.

Al met al kan ik Allround Dakwerken niet aanbevelen.

21 mei 2026

slordige afwerking en onprofessionele…

slordige afwerking en onprofessionele communicatie
Dakrand gerepareerd met cement. Hoewel vooraf aangegeven dat het niet in de oude staat zou komen ben ik akkoord gegaan met de voorwaarde dat het wel heel netjes gedaan zou worden. De afwerking van de reparatie was echter slordig en liet te wensen over. Dit schaadt de aanblik van het huis. Het probleem van het gat is opgelost en de dakdekkers waren aardig. Het was zo snel voor elkaar dat de ladder al weer weg was toen ik het resultaat zag. Ik heb niet durven vragen om op dat moment te kijken of het beter kon. Maar achteraf baalde ik dat het zo lelijk was geworden. Toen ik later per telefoon mijn ontevredenheid uitte, werd er niet professioneel gereageerd: direct een geïrriteerde, ruziënde houding, slechte argumenten (nu ziet je het nog maar over een paar dagen valt het je niet meer op...) vervolgens werd een oplossing afgehouden of als onrealistisch gepresenteerd, en het contact werd daarna zelfs volledig afgebroken. Er is geen bereidheid getoond om mee te denken of tot een compromis te komen. Dit bedrijf had in het begin toen ze aangaven dat ze het niet goed konden beter kunnen zeggen dat ik een ander moest zoeken in plaats van me te overtuigen om hen toch te laten komen. Al met al kan ik Allround Dakwerken zeker niet aanbevelen

21 mei 2026

Is dit jouw bedrijf?