ALLSAFE - Ede Reviews 27

4,4

Zandlaan 14, 6717 LP Ede, Ede-Zuid, NL

Wij zijn zeer netjes geholpen en de uitleg was duidelijk. Meneer was vriendelijk. Wij konden ook eerst kijken welke ruimte Wij wilden .Wij zijn hier blij mee

Al jaren (5) een klant van AllSafe Ede voor zowel zakelijk als prive. Contacten lopen soepel, medewerkers zijn erg vriendelijke (fijn dat ze je herkennen). Er wordt goed meegedacht en als er een aanpa... Toon meer

Dit is een fijne schone en droge opslag. Altijd behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede locatie.

1. Opslagbedrijf
  2. Verhuisbenodigdheden winkel

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit
Gratis transport

• Zandlaan 14, 6717 LP, Ede, Ede-Zuid, Nederland

• 0318-704100

4,4

Uitstekend

Dit is een fijne schone en droge…

8 mei 2026

Beste heer/mevrouw Akkerman,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Ede!

Alles snel geregeld.

Alles snel geregeld.
Meegaande medewerker.

22 april 2026

Beste Jan Willem,

Goede service en advies.

Super service.
Goed advies over de benodigde ruimte. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, werkwijze en kosten.

3 april 2026

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Ede!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Transportkarren

Transportkarren. Alles is keurig voor elkaar, zowel bij regelen huur en schoon en overzichtelijk. Alleen die transportkar met zijn ene zwenkwiel er scheef onder was niet goed mee te rijden. En dan gelijk maar niruwe bovenplaten erop.

8 april 2026

Beste heer de Jager,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ede. Fijn dat de huur en de staat van het materiaal in orde waren. We vinden het vervelend dat de transportkar niet goed reed. De opmerking nemen we mee.

Personeel is top !

Super geholpen personeel gaat door vuur voor de klanten echter ik betaal voor een box beneden zodat ik met de auto bij mijn box kan staan maar het is zo ingericht dat ik helaas van de 5 keer dat ik ben geweest 4 keer mijn box geblokkeerd was door een auto ik heb dit gemaild wat een oplossing kan zijn maar heb helaas geen reactie mogen ontvangen terwijl ik natuurlijk geen wonderen verwacht !

18 maart 2026

Beste Gerard,

Bedankt voor je compliment over ons personeel, dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vervelend om te horen dat je box regelmatig geblokkeerd is en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je bericht. We zetten dit direct door naar de vestiging.. U ontvangt spoedig een reactie

Joris

Schoon ruimtes en voor iedereen volgens ons toegankelijk

het ontvangst was netjes goede uitleg over het gebruik en de afspraken waren ook duidelijk.
Nette ruimte prima zo.

16 maart 2026

Beste Roel,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Ede !
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Fijn personeel

Fijn personeel, ze denken altijd even mee over de mogelijkheden. Ik zet mijn motor er altijd neer in de winter. Een goede plek met eigen stroom. Volgende winter ben ik er zeker weer.

14 maart 2026

Beste Frank,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Ede!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent en graag tot een volgende keer.

Medewerkers zeer behulpzaam

Medewerkers zeer behulpzaam. Gebruiksvriendelijk. Schoon. Alles wat je nodig hebt om je spullen veilig voor een bepaalde periode op te slaan. Of gewoon voor heel lang je Kerstspullen. Ik ben heel blij met deze organisatie.

23 februari 2026

Beste Gerda,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Ede!

ALLSAFE Ede

Zeer prettig personeel die alles duidelijk uitleggen en vriendelijkheid uitstralen.
Alles verder keurig verzorgd.

9 februari 2026

Beste mevrouw Bink,

Het was netjes

Het was netjes, schoon, goed geregeld en aardig personeel.

10 februari 2026

Beste heer/mevrouw De Gijt,

Bedankt voor je complimenten en positieve review over ALLSAFE Ede!

Marieke

All save Ede is netjes ,schoon en goed…

All save Ede is netjes ,schoon en goed bereikbaar. Ook het personeel is zeer vriendelijk en altijd bereid om samen naar de beste mogelijkheden te zoeken.
Als u tijdellijk ruimte nodig hebt dan beveel ik All safe Ede van harte aan.
H Boot

22 december 2025

Beste H.Boot,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring heeft met ALLSAFE in Ede. We zijn blij te horen dat je de netheid, bereikbaarheid en vriendelijkheid van ons personeel waardeert. Dank voor je aanbeveling!

Joris

Top opslag

Aardige hulpzame mensen, goede openingstijden en karretjes aanwezig om alles wat makkelijker te maken.

13 december 2025

Beste Wouter,

Mooie opslagruimte

Hele mooie opslagruimte. Makkelijk toegankelijk op alle dagen en tijdstippen van de week.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

11 december 2025

Beste T Berntzen,

Elke winter weer top…

Sinds de opening van deze vestiging kom ik er tot volle tevredenheid, mooie units, redelijk geprijsd en fijn personeel.
Zolang ik motor rijd, staat deze mooi en veilig in de winterperiode.

10 november 2025

Beste Anton,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Ede.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen wij het voor!

Heel goede plaats

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en kreeg direct een opslagruimte toegewezen. De ruimte was schoon, droog en had een aangename temperatuur. Het was ook erg veilig, perfect voor mijn motor. Ik kan deze verhuurservice van harte aanbevelen.

11 november 2025

Beste Karolina,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Ede!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Marieke

Goede service, snel geholpen.
Met een probleem of vraag kun je altijd terecht bij een medewerker.

7 november 2025

Beste Bianca,