Ruim 4 jaar verschillende opslag ruimtes te hebben gehuurd ben ik elke keer weer goed geholpen. De service en vriendelijkheid vooral van: ab en eva waren meer dan je kan verwachten.
Het is een mooi schoon pand en toegankelijk met de app op je telefoon. Misschien wel een beetje omslachtig maar wel superveilig. Ik vind het wel een nadeel dat je alleen in het pand zelf kan parkeren,... Toon meer
Al jarenlang een fijn adres voor inschrijving van mijn bedrijf,met postbus en opslag, altijd correct met afhandeling van post en pakketjes! Maar vooral vriendelijk en gastvrij!!
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Laagraven 3, 3439 LG, Nieuwegein, Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Vriendelijk geholpen schoon gebouw keuze uit verschillende boxen makkelijk bereikbaar
Goede en uitgebreide uitleg gekregen van de beschikbare ruimtes. Even lopen stoeien met de app maar eenmaal ingesteld werkt het super makkelijk. Bereken goed welke ruimte je nodig hebt want je denkt bij het zien van de lege ruimte dat het zo vol staat maar dat valt best mee.

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Fijne begeleiding bij Allsafe Nieuwegein. Eva heeft ons prima geholpen. Locatie is perfect.

Professioneel en goede communicatie
vriendelijk personeel en meedenkend
locatie goed bereikbaar

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Vanuit het buitenland de verlenging geregeld. Het goed heel soepel en was snel geregeld.

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Nette opslag voor een redelijke prijs. Makkelijk gelegen, vlak aan de A12, bij Utrecht/Nieuwegein. Makkelijk en 24/7 toegankelijk, goed begeleid indien nodig. Vriendelijk personeel.

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Ik wil het team hierbij oprecht bedanken voor de buitengewone klantvriendelijkheid, menselijkheid en de oplossingsgerichte manier waarop zij altijd hebben gehandeld. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Mijn ervaring met deze vestiging laat voor mij duidelijk zien hoe groot het verschil kan zijn in management en benadering tussen verschillende locaties. Deze vestiging is daarin absoluut een positief voorbeeld.

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Na zoektochtje op internet bij All Safe uitgekomen en een afspraak gemaakt. Welkom geheten door een vriendelijke medewerker en vervolgens een rondleiding gekregen, Duidelijke uitleg gekregen over de "spelregels". Vervolgens gebruik mogen maken van de verhuisbus en de inboedel in een mooie ruimte opgeslagen.
Alles snel en eenvoudig geregeld !!!
Alles op een prettige manier

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Goede informatie en uitleg vriendelijk en behulpzaam personeel

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Behulpzaam personeel, schone en ruime opbergruimte, zeer uitgebreide toegangstijden en onbeperkt toegang tot de gehuurde ruimte.

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Heel vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, behulpzaam.
Nette en goed bereikbare opslag.
Erg tevreden.

Antwoord van ALLSAFE - Nieuwegein
Na opzegging moet je maar liefst 6 weken wachten voordat je de borg terugkrijgt.
In mijn geval gebeurde er helemaal niets na 6 weken en moest ik er zelf achteraan bellen. "We doen 1x in de 2 weken een borgenronde" was de stelling. Wat betekent dat ik er nog eens 2 weken (of langer?) op moet wachten.