Goede service. Goed te bereiken locatie. Goede keuze uit verschillende formaten en ruime tijd waarin de box benaderd kan worden.
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Horsterweg 412, 5928 NJ, Venlo, Limburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg. mooie schone boxen en makkelijk te bereiken. Ruime openingstijden. makkelijk te bereiken.

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Zeer behulpzaam goede uitleg en goeie service

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
We hadden verhuisdozen besteld, die we zelf zouden ophalen in Venlo. De eerste keer dat mijn collega naar Venlo reed, hing er een briefje op de deur: gesloten vanwege een kwartaal meeting. Volgende ochtend stond mijn collega om 9.00 uur voor een gesloten deur. De telefoon werd in eerste instantie lange tijd niet opgenomen. Via het hoofdkantoor werd ons verteld dat er om 10.00 uur iemand een afspraak had dus dat er dan zeker iemand zou zijn. Om 10.00 uur: nog steeds niemand. Eindelijk iemand in Venlo aan de lijn gekregen: over een uur zou hij er zijn. Toen mijn collega protesteerde werd het een half uur...Mijn collega is met lege handen vertrokken...Geen Allsafe meer voor ons.

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Vriendelijk personeel, nette boxen in verschillende maten te huur, van alle gemakken voorzien en je spullen zijn goed en veilig opgeslagen. Alles gaat met je persoonlijke toegangscode, ook in de lift. Hierdoor kunnen er geen mensen op een verdieping komen die daar niet horen. Heel fijn om (3 uur gratis en 50 vrije km)gebruik te kunnen maken van de verhuisbus!

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Wat een pracht service en prachtige schoonen boxen

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Top service staan altijd klaar voor hulp en heel veel extra voordelen en kwa prijzen ook helemaal top

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Het is in All Safe lekker warm, droog wat belangrijk is voor onder andere boeken e.d.
De service is geweldig en het aanspreekpunt in de winkel is zeer plezierig en weet alles over en in het gebouw.
Ook is het alarm tegen inbraak goed geregeld zelfs per unit aan en uit te schakelen.
Het is er ook erg schoon.
Je betaald wel een beetje meer maar dan krijg je ook wel wat.

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Van Zuid-Holland naar Limburg verhuizen is een hele klus. Gelukkig hebben de ALL SAFE heren (Robin en Ricky) mij van goed advies voorzien welke opslag het beste bij mijn situatie paste. Ook hebben zij mij onwijs geholpen met het vervoer van mijn spullen (totale inboedel 2-pers) door goed mee te denken en, nog belangrijker, mee te werken aan een praktische oplossing. Ik heb al mijn spullen mbv hun nieuwe bus en aanhanger in 1x kunnen vervoeren en stallen. Dankzij hun minder stress en mijn spullen zijn veilig.

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Geweldige plek om kleine (of grote) winkelruimtes te huren! De faciliteiten zijn schoon en van hoge kwaliteit, en het personeel is altijd behulpzaam en professioneel. Veiligheid staat duidelijk op de eerste plaats, wat mij veel gemoedsrust gaf. Zeker een aanrader!”

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Soepel, professioneel en persoonlijk, zo is het gegaan vanaf het moment dat ik een bezichtigingsverzoek deed tot het uiteindelijk plaatsen van mijn spullen.
Ik ben enorm tevreden over alles!

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Snelle service. Denken mee in oplossingen. Mooi en goed onderhouden gebouw. Goed bereikbaar.

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke informatie.

Een hele goede service.
Vriendelijke personeel
Heel schoon en netjes

Antwoord van ALLSAFE - Venlo
Supervriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Komen hun belafspraken na.Je voelt je nog echt een klant bij hen en niet als het zoveelste nummer voor de omzet.