ALLSAFE - Weesp Reviews 26

4,4

Chocoladeweg 6, 1381 DA Weesp, Noord-Holland, NL

Vriendelijk persoon die open stond voor alle vragen en goed meedacht. Een fijne ruimte kunnen huren met alle gemakken en goede prijs. Ook heel fijn dat er mogelijkheden zijn om een bus te huren.

Aardige mensen, geen moeilijk gedoe om even een bus te huren. Borg binnen een week teruggestort. Complimenten! Wat kan beter, geen bereik met mobiele telefoon in gebouw. Voelt oncomfortabel zeker bui... Toon meer

Ik ben bij ALLSAFE Weesp ontzettend goed geholpen door Mohammed. Hij nam ruim de tijd (ongeveer anderhalf uur) om mijn vraag goed te begrijpen en samen de beste oplossing te vinden. Daarbij was hij he... Toon meer

1. Opslagbedrijf
  2. Verhuisbenodigdheden winkel

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit
Gratis transport

• Chocoladeweg 6, 1381 DA, Weesp, Noord-Holland, Nederland

• 0294-704040

4,4

Uitstekend

fantastische engine room

fantastische engine room, ideaal toegangsysteem!

15 april 2026

Beste Peter,

Bedankt voor je positieve review over onze Engine Rooms in Weesp!

Fijn personeel

20 maart 2026

Beste heer Lenstra,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Weesp!

Aardig personeel

Aardig personeel, en alles werkt zoals het zou moeten (app). Schone opslagruimtes.

30 maart 2026

Beste Anne,

Bedankt voor de positieve review aover ALLSAFE Weesp.

Ontzettend goed georganiseerd

Ontzettend netjes, snel en accuraat geholpen, erg blij mee

20 maart 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Weesp!

Motor uit winterstalling

Vandaag motor uit de winterstalling gehaald.
1 telefoontje en meteen alles geregeld.
Bijzonder goed geholpen door Stefan. Ik kom einde jaar weer terug!

18 maart 2026

Beste Frank,

Bedankt voor je positieve review over mijn collega van ALLSAFE Weesp!
Fijn dat je zo tevreden bent met onze service en tot de volgende keer.

Marieke

Uitstekende ruimte veilig en goed…

Uitstekende ruimte veilig en goed georganiseerd. Uitstekend personeel heel vriendelijk

8 maart 2026

Beste Evert,

Geweldige verhuishulp

Via Allsafe kregen we Robbert aangeraden om ons te ondersteunen bij de verhuizing van onze inboedel naar de opslag. Wat een bedreven en deskundig iemand is dat!! Hij wist het zo te passen en te meten, dat alle spullen in de gehuurde container pasten, iets wat we nooit hadden verwacht.Robbert, hierbij willen we je nogmaals bedanken voor je fantastische ondersteuning vandaag!! We weten je te vinden wanneer ons nieuwe huis klaar is. Harry en Mireille

10 maart 2026

Beste Mireille,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten over mijn collega van Weesp!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Marieke

Toegang tot de units is goed beveiligd…

Toegang tot de units is goed beveiligd maar met de app voor gebruikers erg handig. Goede uitleg gekregen.

20 februari 2026

Beste Gerard,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Weesp!

Snelle service

Snelle service. Goed bereikbaar

17 februari 2026

Beste Martin,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Weesp!

Marieke

Ik heb een uitstekende ervaring gehad!! Absoluut een aanrader!!

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met de medewerkers van Weesp. Mohammed is zeer professioneel en betrokken, en Robert heeft mij enorm geholpen met het organiseren van de verhuisbus en de opslag. Wat een geweldige mensen om mee te werken. Absoluut een aanrader.

28 januari 2026

Beste Alisa,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over mijn collega's!

Aanrader

Wat kan beter, geen bereik met mobiele telefoon in gebouw. Voelt oncomfortabel zeker buiten kantoortijden.

7 januari 2026

Beste Herman,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Weesp!
Je opmerking over het telefoonbereik nemen we mee in ons verbetertraject.

Marieke

Opslagruimte is goed maar de…

Opslagruimte is goed maar de klantenservice is ronduit belabberd. Diverse medewerkers via de mail en telefonisch gesproken maar nog nooit zo’n onbeschoft bedrijf meegemaakt die beloftes doet welke niet worden nagekomen.

29 december 2025

Beste Benjamin,

Bedankt voor de review.
We zouden graag meer willen begrijpen over wat er precies is misgegaan. Kun je je ervaring en contactgegevens delen via klantenservice@allsafe.nl?

Joris

Ik had voor jaren een opslag ruimte…

Ik had voor jaren een opslag ruimte gehuurd - super blij met alles - echt tevreden!

20 december 2025

Beste David,

ALLSAFE Olé

De service is fijn
De manier van gebruik prettig
Topplek

16 december 2025

Beste Jardo,

Louisa

Prima plek om overtollige spullen op te…

Prima plek om overtollige spullen op te slaan. Goed bereikbaar, klantvriendelijk. Aanrader!

5 december 2025

Beste Rob,