Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har rejst tur-retur på en dag, fra København til Als sammen med min mor på 90 år. Den 90 årige havde brug for hjælp med transport til og fra flyet og jeg må bare sige at alt fungerede 👍. Derudov... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alsie Express til Sønderborg fra Kastrup (og retur) var en virkelig fin oplevelse. Benpladsen er ekstraordinær, servicen er fornem hele vejen igennem, og der var afgang til tiden. At selskabet så u... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Masser af benplads samt ingen sæde reservation som efter min mening er en kæmpe fordel og en dejlig lille "ekstra" til os som passager. Drikkevarer og en lille snack på den korte flyvetur er helle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige været en tur med Alsie Express til Le Mans motorløb ! Må nok sige at jeg er imponeret af servicen om bord. Kaptajnen står og tager imod os i Roskilde Lufthavn og vi er dårligt nok kommet i v... Toon meer

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har rejst tur-retur på en dag

Derudover er service på Alsie i top, både på flyet og når jeg har kontaktet kontoret.

24 oktober 2025

Rejste fra Sønderborg til Napoli

Rejste fra Sønderborg til Napoli. Det var en stor fornøjelse. Personalet i flyet var så venlige. Ved check in var medarbejderen rigtig sød og meget hjælpsom. Det er en stor fornøjelse at rejse fra Sønderborg lufthavn og jeg håber der kommer flere rejsemål derfra.

29 juni 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

klage

hej mit navn er harley
jeg rejste fra cph til thailand 1/5 men når jeg kom tilbage den 30/6 så kan jeg ikke nå flyet til sønderborg kl 08,15 skulle jeg vente 10 timer lige som sidste år for at komme tilbage til sønderborg da i IKKE flyver 3 gange i juni og det er jeg meget ked af for havde en afgang kl 15.00 så kunne jeg nå a komme med til sønderborg

20 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut en behagelig flyvetur fra…

Absolut en behagelig flyvetur fra…
Absolut en behagelig flyvetur fra Sønderborg til CPH. Personalet virker super professionelle og meget smilende. Samtidig god comfort, med bl.a. masser af benplads. Alt i alt en god oplevelse.

23 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Opdagede i dag jeg havde booket…

Opdagede i dag jeg havde booket forkerte returbilletter, så det skulle have været omvendt destination. Jeg kontaktede kundeservice her til morgen og blev mødt er en overtruffen service. Flybilletterne blev ændret i løbet af 10 minutter og uden videre besvær.

21 mei 2024

Perfekt!

At selskabet så uden tøven tilbyder at sende min på flyet glemte six pence understreger blot niveauet. 5 stjerner uden tvivl - 6 stjerner var mere passende.

16 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe stort ros og tak til Alsie…

Kæmpe stort ros og tak til Alsie Express.
I dag havde vi et familiemedlem med ude at flyve, en der aldrig havde prøvet det før og var lidt bange for at flyve. Jeg skrev til Alsie Express om situationen, vi købte to billetter tur/retur og sendte hende afsted med et andet familiemedlem som ledsager.
Alsie Express havde noteret det og allerede ved skranken blev vi mødt af Check-in personale der havde fuldstændig tjek på at det var første flyvetur, en steward kom forbi og fortalte at 5 minutter før andre fik adgang til flyet, der ville de blive hentet og få vist flyet inden andre kom ombord, ligesom piloten også hilste på. Stewarden var også flere gange forbi undervejs for at tjekke at alt var ok. De havde 30 Minutter i Københavns Lufthavn inden de fløj retur, og familiemedlemmet der var lidt bekymret over første tur sagde nu "De var alle så søde, og hvis man ikke kigger ud af vinduerne, så tror man jo nærmest man er i et tog."
Tusind mange tak til jer for at tage sig god tid til situationen og til at hjælpe en, så hun nu ved at flyve er ikke farligt ❤️

26 maart 2024

Danmarks bedste selskab

Danmarks bedste selskab

Ikke nok der altid er ekstremt god service ombord, så er kundeservice altid ekstremt flinke, hjælpsomme og dygtige. Hvis der skulle være det mindste, så løser de det med det samme. Piloterne er ekstremt dygtige og er også meget serviceminded.

Der er så mange gode ting der kunne nævnes, men det skal opleves selv. Største anbefaling her fra.

29 december 2023

Flyvning aflyst pga snevejret

Flyvning aflyst pga snevejret. Det er selvfølgelig træls - men sikkerhed først. Jeg skrev til selskabet få timer senere og fik besked om, at beløbet blev refunderet samme eftermiddag. Dét kalder jeg ordentlighed !!!

1 december 2023

Dejlig tur & god service

Vi havde en rigtigt dejlig tur fra København til Sønderborg! Der var oceaner af benplads (hvilket er lækkert når man rager op på den anden side af 2 meter), morgenmad & kaffe ombord. Helt igennem fantastisk tur og rigtig god service.

24 oktober 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Der var masser af benplads, du ku selv vælge sæde og du fik en lille snag af lokale sønderjyske produkter. En hurtig måde at komme til kh og Bornholm og det var en afslappende tur. Deres hjemmeside og produkter når du bestiller er dog ikke helt overskueligt, men selve flyveturen er alle pengene værd. Bestemt ikke sidste gang jeg flyver fra sdb

27 augustus 2023

Bestilte en fly rejse

Bestilte en fly rejse, som jeg med det samme indså var en fejl dato. Jeg afbestilte med det samme og fik penge retur for fly rejsen.
Penge for kuffert kunne jeg ikke få, småligt - føj.
Men godt jeg kan bidrage til deres enorme tab ved denne afbestilling

2 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige været en tur med Alsie Express til…

Lige været en tur med Alsie Express til Le Mans motorløb !
Må nok sige at jeg er imponeret af servicen om bord.
Kaptajnen står og tager imod os i Roskilde Lufthavn og vi er dårligt nok kommet i vores flyvehøjde før de ualmindelige søde stewardesser kommer med mad og drikkevarer.
Ved hjem turen fra Le Mans lufthavn er det Kaptajnens skyld at vi kommer igennem kontrollen på rekord tid og hjemad mod Roskilde.
Så kæmpe applaus til personalet og Alsik Express
Skal lige sige at flyet var charteret af GP Tours som også var formidable 👏👏👏

9 juni 2023

Rigtig dårlig kundeservice

Booker en returbillet til min 15-årige soen fra Sønderborg til København til om 2 uger. Jeg har set at ungdomsbilletterne på Alsie Express nogle gange er billigere end almindelige billetter og altid inkluderer 1 stk. checked-in bagage. Klikker derfor undgomsbillet da jeg booker, og angiver min søns fødselsdato, men uanset hvad jeg gør, og jeg prøver flere gange, så står der VOKSEN billet når jeg kommer til betalingsdelen og checked-in bagage er ikke inkluderet i prisen.

Fint nok tænker jeg, der er et problem i systemet. Jeg betaler bare og gør kundeservice opmærksom på problemet med det samme. Der tog jeg fejl. De er hverken til at hugge eller stikke i. Første mail svar fra Alsie er "Tak for din mail. Du har ikke booket en ungdomsbillet, men en basic billet" og så farvel igen. Der er ikke skygge af interesse i at adressere problemet. Næste email samme stil; Jeg har købt en basic voksen billet og sådan er det bare. Det kan de ikke se nogen grund til at gøre noget ved.

Ja. det er så kundeservice niveauet hos Alsie Express.

5 september 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Masser af benplads samt ingen sæde…

Drikkevarer og en lille snack på den korte flyvetur er heller ikke tosset som du får gratis bare du flyver med.
Den sidste stjerne mangler dog og det er fordi jeg savner en mere smilende og engageret cabin crew medarbejder.

Men alt i alt 4/5 stjerner, rigtig afslappende flyve tur på et godt fly selskab.

18 maart 2018

Elendig kundeservice!

Min veninde vandt nogle billetter fra Alsieexpress, så vi kunne flyve ned og besøge hende til Ringridning. Da hun først fik at vide at hun havde vundet her en uge før, havde vi allerede købt billetter. Alsie ville ikke refundere de købte billetter og ville ikke tilbyde at præmien kunne byttes til en afgang en anden dag og var generelt ikke til at hugge eller stikke i. Det er hvad det er, men generelt dårlig service, at man vinder men så i princippet intet vinder. En anden ting er deres kundeservice, som var bedøvende ligeglad og generelt ubehøvlet at tale med. Man skal ikke regne med at de gør en millimeter ekstra for deres kunder.

4 juli 2016

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.