Fijn bedrijf, goede website. Ik had eerst mijn twijfels toen ik geen bevestiging kreeg na het plaatsen van een order, maar na prompt e-mail contact met het bedrijf was een typo in mijn E-mail adres... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ALUX levert hoogwaardige constructieprofielen in verschillende varianten tegen de laagste prijs! Op maat gemaakt of standaard lengtes, losse profielen of complete systeme

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen. Na het plaatsen van een order, na 15min gemaild voor een foutje in de bestelling. Maandagochtend nog een mailtje en proberen te bellen. 6 uur later kreeg ik een verzendbevestiging en inmiddels na 5 dagen nog steeds geen contact.... Blijkt de firma ook nog in Polen te zitten. Koop gewoon iets in Nederland voor iets meer.

31 januari 2026

Levering op 5-10-205 geplaats

Levering op 5-10-205 geplaats, zou hier zijn op 17-10-2025 netjes vooraf betaald. Probeer al een paar dagen contact te krijgen maar geen gehoor, jammer dat ik niet eerder reviews heb gelezen....track and trace werkt natuurlijk niet . (update24-10-2025)Pakket zoekt geraakt, nu proberen om geld terug te krijgen, ben benieuwd , het is opgepakt dus ze zijn er mee bezig.29-10-2025 contact is slecht gaat traag, wil mijn geld terug vragen vertrouwen is er zo niet.Uiteindelijk is het geleverd, wel slechte communicatie met ze

23 oktober 2025

Geen communicatie mogelijk op ontbrekende onderdelen

In mijn bestelling zijn een heel aantal hoeken niet meegestuurd, ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op mails.
Had ondertussen al een nieuwe bestelling gedaan waar het meegestuurd had kunnen worden, maar als je op niets reageert kan het ook niet opgelost worden.
Ik ben op zoek om in de toekomst een goede partner te vinden voor alu extrusie en grote bestellingen te plaatsen maar dit wordt hem niet denk ik.

25 april 2025

Ik bestelde zakelijk bij Alux maar…

Ik bestelde zakelijk bij Alux maar nadat ik betaald had kreeg ik een factuur met 0% BTW erop en dus ook een andere bedrag. Ik probeer al weken lang contact te krijgen maar men reageert nergens op.
Heel frustrerend allemaal.

13 maart 2025

Incomplete levering, 0 service

Grote bestelling geplaatst van profielen en bevestiging accessoires. De bestelling is twee weken te laat geleverd door toedoen van UPS, maar helaas ontbrak er vervolgens ook nog ter waarde van 20 euro aan zwarte hoekbeugels waardoor ik de kast niet in elkaar kon zetten. Hierover heb ik contact opgenomen via de telefoon, toen moest ik het op de e-mail zetten en kreeg ik na nog een 14 dagen uiteindelijk reactie dat het wel verstuurd is met een vage screenshot van beveiligingscamera's. Het kan best kloppen, maar het resultaat blijft dat ik mijn hoekbeugels niet heb en dat het waarschijnlijk met het verzenden is zoekgeraakt. De doos inclusief profielen kwamen zwaar beschadigt aan waar ik ook foto's van het toegestuurd, maar iedere vorm van contact ontbreekt nu en ik moet mijn verlies blijkbaar maar nemen. Totaal geen verantwoordelijkheid vanuit dit bedrijf en heel traag contact.

8 januari 2025

Ik heb al 2x een mail gestuurd voor de…

Ik heb al 2x een mail gestuurd voor de levering?
Ik wacht al ruim 14 dagen en krijg niets te horen.

24 juni 2024
Logo Aluxprofiel

Antwoord van Aluxprofiel

Deze bestelling is op vrijdagavond geplaatst en is binnen de tijd die wij op de website noemen (2-6 werkdagen productietijd) verstuurd.

Ik heb al vaker wat bij Aluxprofiel…

Ik heb al vaker wat bij Aluxprofiel gekocht. Het kan soms wat langer duren voordat je de spullen in huis hebt, 14 dagen-3 weken soms, maar de kwaliteit is super en de prijs ook.
Volgende keer weer Aluxprofiel, ook voor wat kleinere orders.

23 november 2023

Goede prijskwaliteit en snelle verzending.

Voor een hobby project had ik een klein stukje van een aluminium profiel nodig met wat bevestigingsmateriaal. Na lang zoeken naar een website die dit kan leveren voor een eerlijke prijs heb ik gekozen voor Aluxprofiel.nl
Ik had mijn bestelling vanuit Polen al op de 4e werkdag binnen. En ben zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal en de snelle verzending!

19 oktober 2023

Op 5 juni contact gezocht om onze…

Op 5 juni contact gezocht om onze machinebouw uit te besteden aan aluxprofiel. In eerste instantie werd er snel gereageerd op mails met het 3d model en mogelijke samenbouw. Op dit moment heb ik 4 reminders gestuurd maar krijg geen contact meer met het bedrijf. Telefonisch wordt je verwezen naar de mail en daar wordt niet geantwoord. Mogelijk update ik de score nog als ze reageren.

Op het moment dat de vragen moeilijk werden ontbreekt elk contact. Dit is het moment dat ze zich kunnen onderscheiden in de markt maar helaas wordt deze kans niet gebruikt en wordt er zelfs geen reden gegeven waarom en blijkt het stil. Blijkbaar willen ze geen geld verdienen of zijn mijn vragen te moeilijk

18 juli 2023

Na wat problemen toch goed afgehandeld

Er is weer contact geweest en een nette oplossing geboden, netjes!
Orderafhandeling en levering verlopen prima.
Verbeterpunt is de communicatie en telefonische bereikbaarheid.
Je kunt hier verder met een gerust hart bestellen.

Inmiddels is na dit review contact met mij gezocht en een oplossing voorgesteld. Dat stel ik op prijs. Het gaat erom hoe iets wordt opgelost. Helaas lukte het voorgestelde niet dus toch maar weer gemaild. Hopelijk krijg ik spoedig antwoord.

De orderafhandeling gaat goed maar communicatie met dit bedrijf is blijkbaar niet mogelijk. Ik had wat extra onderdelen nodig nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald en heb per e-mail gevraagd of het mogelijk was dat dit er nog bij werd gedaan en dat mij een ideal link zou worden gestuurd om te betalen. Geen enkele reactie. Telefoonnummer opgezocht en gebeld. Voicemail. Deze ingesproken. Geen reactie. Nogmaals gemaild en gebeld, wederom geen reactie. Dat betekend dus dat ik een nieuwe bestelling moet plaatsen en weer verzendkosten zal moeten betalen. Ondanks dat de prijzen van Aluxprofiel beter zijn heb ik spijt dat ik het niet bij Simlab heb besteld.

30 november 2022
Logo Aluxprofiel

Antwoord van Aluxprofiel

Beste Robert,

Bedankt voor uw bestelling, we hebben deze (zoals alle bestellingen) zo snel mogelijk verwerkt, en deze was dan ook binnen 3 werkdagen op maat gezaagd, verpakt en bij u bezorgd. We geven altijd de voorkeur aan snelle orderverwerking en daarom is het voor ons lastig om orders aan te passen, maten aan te passen, artikelen toe te voegen etc. In uw geval is de order de 26e om 11:34 verpakt en overhandigd aan DPD, uw mail van 11:06 hebben we niet op tijd kunnen verwerken aan uw order.
We hebben ook nog 2 lagere verzendtarieven van 4.99 en 6.99 voor klanten die producten vergeten te bestellen en nog enkele moeren, bouten of verbindingshoeken nodig hebben.

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf, ik heb er een race simulator frame gekocht en de kwaliteit is uitstekend. Alles wat ik nodig had (ook voor het stuur zelf en de stoel) hebben ze erbij geleverd!
Top service!
Ook heel fijn dat ze de mogelijkheid bieden het af te halen, al is het voor de meeste waarschijnlijk nogal uit de buurt in Brüggen, Duitsland.

27 juni 2022

Toplevering en topkwaliteit

Wow, de snelheid van de levering was echt top! Ik had verwacht het pakket pas volgende week te ontvangen en alles is er nu al. Zeer netjes en verzorgd ingepakt (alle aluminium profielen omwikkeld met zachte wrap en alle accessoires individueel gesealed). De kwaliteit van de aluminium regels is ook echt top! Super aanrader!

16 december 2021

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, en was iets vergeten. Dit kunnen nabestellen en samen met 1e bestelling verzonden, zonder extra verzendkosten, dit dankzij een "out of the box" oplossing, door aluxprofiel medewerker Kennard voorgesteld. Levering top, producten top. Service top.

15 oktober 2021

Rectificatie van zeer slechte recensie

Door wat ongelukkige communicatie liep mijn bestelling niet zoals ik had verwacht en heb Aluxprofiel een slechte review gegeven.
Achteraf de communicatie problemen opgelost. De bestelling is zelfs beter dan ik had verwacht uitgevoerd. Helaas kan ik de slechte review niet herstellen. Kan iedereen bestellen bij Aluxprofiel aanbevelen. Klasse!

13 april 2021