Anker|Møller Advokater Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter et påstået krav mod mig, tager jeg kontakt til Anker/Møller. Her bliver jeg introduceret for Charlotte. Hun ringer og præsentere sig pænt, tager sig tiden til at forklare tingene grun... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi oplevede en god dialog og fik en ærlig vurdering af både sagens styrker og de økonomiske risici ved at føre den videre. Det eneste, der efterlod os lidt forvirrede, var udviklingen i den anb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg brugte Lærke Sofie Bøje i forbindelse med en ejendomshandel i Århus. Lærke var meget grundig og nærværende hele vejen igennem. Jeg er utroligt glad for, at hun hjalp mig som køber, da det kan være... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så glad for, at jeg valgte Asbjørn Storm Graversen som min advokat, efter jeg fik bevilliget fri proces. Han har været utrolig dygtig gennem hele forløbet og har virkelig hjulpet mig. Han sør... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Advocatenkantoor
  2. Notaris
  3. Coach
  4. Juridische dienstverlening
  5. Advocaat vastgoedrecht
  6. Rechtbankadvocaat

Geschreven door het bedrijf

Anker | Møller Advokater har stor erfaring med både erhvervsret og privatret, og vores fokus er altid at være en aktiv, fleksibel og værdsat partner for dem vi arbejder med. Hos Anker | Møller Advokater giver vi målrettet og løsningsorienteret rådgivning med blik for de økonomiske og kommercielle interesser. Anker | Møller Advokater er et proaktivt advokatfirma med ekspertise inden for flere juridiske fagområder. Vi bistår med alt fra private bolighandler til juridiske emner inden for erhverv; f.eks. selskabsret, kompleks kontraktsudarbejdelse, ansættelsesret, virksomhedsoverdragelse samt procesret i forbindelse med tvister og retssager, ligesom vi også bistår private i juridiske forhold; f.eks. med lejeret, arveret og procesret i forbindelse med tvister og retssager.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kun ros herfra!

Kristoffer Mackenhauer Nielsen har igennem hele forløbet med huskøb været super professionel. Han har guidet og vejledt os fra start til slut, det har været meget trygt at være i kontakt med ham. Kan klart anbefale Anker | Møller Advokater!

17 juli 2021

En rigtig god oplevelse

Effektiv, venlig og kyndig vejledning fra Kristoffer Mackenhauer Nielsen i forbindelse med vores boligkøb.
Kan klart anbefale ham til andre!

13 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik hjælp af Rasmus fra Anker Møller Advokater i forbindelse med køb af fast ejendom. Handlen trak ud grundet en tvist omkring en nedgravet olietank. Rasmus var meget tilgængelig i processen og altid let at få fat på.

Vil anbefale andre at bruge Anker Møller advokater ved køb af fast ejendom.

Christian Littau

2 februari 2021

5 stjerner herfra

Vil til hver en tid, anbefale AM Advokater til andre 👍🏼 Vi havde Kristoffer og har været rigtig glade for samarbejdet med ham. Utrolig venlig og dygtig!
5 stjerner herfra.

10 januari 2021

Kristoffer

Kristoffer har ført en boligsag for mig og min familie, 1 års kamp sammen med Kristoffer for retfærdig som skete fyldest, jeg vil stærkt anbefale Kristoffer som advokat til andre folks sager, og skulle vi være noget igennem igen der kræver en god advokat, så er der ingen tvivl herfra, Kristoffer er manden, tak for go behandling, og man altid ku ringe og stille spørgsmål, håber det bedste for jer fremover,,,,, bedste hilsner Peter :)

P.s. 5 stjerner gives der herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En advokat i verdens klasse!

Vi har haft en lang og sej kamp om lejeret og skyldne beløb.

Kristoffer har været meget kompetent og altid rar og venlig at snakke med!

Vi har følt os 100 procent trygge i hans hænder, og vi vil med garanti bruge Kristoffer igen, hvis der skulle opstå noget som helst.

Det har været et hårdt år Kristoffer, men du er verdensklasse, og vi priser os lykkelige for at vi kom i kontakt med dig!

1000 tak for din hjælp fra
Shelly, Peter, Morten og Mark

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent customer service - beyond what you can expect

Great service. Our advocat Kristoffer Mackenhauer Nielsen gave us great support and guidance throughout the process of buying an appartement in Copenhagen. He immediately switched to fluent English both written and verbally upon our request as my Danish is not sufficient for business purposes yet. Overall, no complaints and it felt like a fair price for the service we received (without having compared it) - can definitely recommend :-) BR Patrick & Ida (December 2020)

UPDATE March 2021:
During winter frost we found that some windows in our new appartement were punctured (damaged / destroyed), which was not mentioned during the negotiations or in the contract - which implies that the seller has a duty to cover the cost for significant unmentioned issues. We reached out to our lawyer Kristoffer asking for advice - and he provided excellent service by providing us information on the legal situation of our problem and he facilitated the following communication with the seller - FOR FREE. I could even call him to talk things through in English. He mentioned he would let us know about potential lawyer fees going forward - but as we managed to resolve the issue with the seller mutually amicable - there were no additional fees for us at all. Nevertheless, the process went over 3,4 weeks and dozens of emails were send back and forth. This is beyond what you could expect from great customer service - if I could give 10 starts I would do it immediately. Kristoffer Nielsen & Møller Advokat will be our go-to lawyer for all future related inquiries - thank you!

Jeg er meget tilfredse

Jeg er meget tilfredse med Kristoffers hjælp. Han var super hjælpsom hele vej i gennem oprettelse af selskabet for os. Altid klar til svar på alle vores mail og spørgsmål. Kan klar anbefaler dem

12 oktober 2020

Vi har ifbm

Vi har ifbm. køb af ejerlejlighed, udarbejdelse af testamente, særeje osv. gjort brug af Anker/Møller, Kristoffer Mackenhauer Nielsen. Vi har følt os rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Kristoffer er en meget behagelig og kompetent advokat.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra
Annette og Torben

5 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i forbindelse med køb af grund og…

Har i forbindelse med køb af grund og byggeprojekt fået rådgivning af Rasmus Lind Johansen.

Gennem hele forløbet har vi fået en god og professionel rådgivning, Rasmus har været god til at forklare de forskellige ting der har været. Rasmus har stået for alle mailkorrespondance og har haft det store overblik. Samt overholdt alle deadlines. Man har følt sig tryg gennem hele forløbet.

Det har altid været hurtigt og nemt at komme i kontakt Med Rasmus.

Vi kan varmt anbefale Rasmus Lind Johansen til andre der står og skal bruge en advokat til køb/salg af hus.

27 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en yderst professionel…

Jeg har fået en yderst professionel hjælp til at føre en retssag. Var blevet sagsøgt efter et hus salg, for en 40 år gammel havemur, i dårlig stand. Ingen vilde løfter om en sikker sag, men grundig og god vejledning hele vejen igennem. Tak til advokat Anker-Møller og hans dygtige kollegaer.

14 september 2020

Virkelig god service

Har i forbindelse ned huskøb, fået hjælp af advokatfuldmægtig Kristoffer Mackenhauer Nielsen. Gennem hele forløbet har alt været perfekt. Kristoffer har været god til at forklare tingene, for sådan nogen som os, som aldrig har købt hus før, og ikke aner noget om tingene.

Kristoffer har konsekvent svaret lynhurtigt både på mail og telefon, når der var det mindste vi var i tvivl om.

Det har været et virkeligt behageligt samarbejde, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling herfra.

10 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik fantastisk rådgivning og hjælp…

Vi fik fantastisk rådgivning og hjælp af advokatfuldmægtig Rasmus Johansen til at sælge vores hus midt i sommerferien på kun 20 dage.

Rasmus overholdt alle deadlines og handlede enormt hurtigt på alt hvad vi sendte ham.

Han holdt også fast i både køber og banker undervejs.

Vi kan varmt anbefale Rasmus Johansen hos Anker/Møller Advokater, hvis du skal have en pris-rimelig og meget ordentlig og kompetent hjælp til salg af hus.

6 augustus 2020