Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i 2 omgange købt hundebur hos Ivan og AM Handel. Begge gange med fuld service, grundig vejledning og overordentlig venlighed. Burene er i bedste kvalitet, og Ivan finder med lethed det rett... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 2 mega store sækkestole til attraktiv pris. Levering hurtigere end forventet. Super. Den ene stol utæt - sender billede og mail og får straks svar. Har netop modtaget nyt betræk, hurtigere end... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige fået ny bil og nu også nyt super lækkert hundebur til vores tre hunde. Mange bure at vælge imellem og super god vejledning. Føler os fantastisk godt behandlet og vil helt sikkert anbefale AM-Hand... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Egen webshop til din Internet butik

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,9

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vender altid tilbage til kvalitet og service hos AM Handel

Burene er i bedste kvalitet, og Ivan finder med lethed det rette bur til den pågældende bil model eller anden anvendelse.
Skulle jeg have behov for at skifte bur igen, vil jeg til enhver tid vælge AM Handel.

5 april 2026

Rigtig god service

Rigtig god oplevelse at handle med Ivan fra AM-Handel.
Det var første gang jeg skulle købe transportbur.
Så det var super at blive vejledt så godt.

20 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik anbefalet AM handel ifm køb af…

Jeg fik anbefalet AM handel ifm køb af hundebur. Må sige udvalget er stort, og priserne er fantastiske! Vi fik købt et nr for småt, kontaktede Ivan mhp at få byttet til et nr størrer. Dette foregik uden nogen problemer overhovedet.

4 februari 2026

Total god oplevelse

Total god oplevelse, han vidste lige hvilket bur der passede til vores bil, han fandt det lyn hurtigt.
Han vidste meget om hvor meget plads hunden skal have.

24 januari 2026

Hundebur

Super god service.
Det er vores bur nr 2 vi køber hos AM Handel og igen igen for vi det perfekte bur til vores bil.
Og vores hunde drenge er meget glad for sit nye bur.
Tak til Ivan.

29 december 2025

Antwoord van AM Handel

Mange tak for jeres anmeldelse !

Super fin service

Super fin service. Hurtigt svar på mail mht. aftale om tid og stort udvalg af burer.

22 juli 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service over telefon og ved…

Super service over telefon og ved fremmøde og vi fik transport bur der passer perfekt til hund og bil. Og så blev vi mødt af to dejlige hunde modeller der hjalp med valg af bur :-)

6 juni 2025

Super service.

Efter en kort samtale dagen før, møder jeg op hos AM-Handel. Jeg bliver mødt af 2 glade hunde og en flink og serviceminded ejer. På baggrund af den korte samtale dagen før, var der ingen tvivl om hvad jeg skulle have, blot om det skulle være den store elller lille model. Hurtigt bliver begge bure prøvet i bilen og den rigtige løsning fundet. God service og vigtigst for mig en ærlig mening der bliver delt, når man spørg. Kan absolut anbefales. 5 stjerner herfra.

5 juni 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en super god service

Fik en super god service, han havde lige det bur der passet til min bil, kan helt sikkert anbefale at købe bure hos Ivan..
Tak for denne gang Ivan🤙

30 mei 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og super service

Nu er jeg kørt fra Nykøbing Sjælland til Viby 3 gange, for at købe bur. Ikke fordi burene er gået i stykker, men fordi mine behov har ændret sig. Burene er nemlig en super kvalitet!
Hver gang, både i tlf og ved fysisk fremmøde, bliver jeg mødt af stor kompetance og en venlig mand.
Ivan gør hvad han kan for at imødekomme de ønsker og behov man har. Jeg anbefaler AM-handel til alle, jeg ved søger bur til bilen.

4 mei 2025

Købte et hundebur

Købte et hundebur, på anbefaling, hos AM Handel. Mødte en meget venlig og servicemindet ejer, der gjorde alt for at hjælpe mig, uden at være anmassende.
Kørte fra forretningen med et smil, en god oplevelse og et nyt hundebur.

14 april 2025

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - ejeren af AM handel fandt et hundebur til os i første forsøg. Anden gang vi køber der pga. ny bil og vi vil helt sikkert komme igen.

24 maart 2025

Mange tak for din anmeldelse !

Lees meer over geverifieerde reviews.