Het bedrijf Amadaa.nl is niet meer te bereiken op het internet. Ik heb meerdere keren contact gehad met de eigenaar G.Ozcan. Veel berichten terug gekregen maar niets opgelost, ik wacht al sinds 22 ju... Toon meer
Oplichters! Product veel te laat ontvangen Blijkt rechtstreeks uit china te komen Echt slechte goedkope spul Direct geretourneerd naar het retouradres Nu krijg ik van klarna bericht om... Toon meer
Ik ben even bezig om mijn geld terug te krijgen voor een artikel wat ik opgestuurd kreeg en wat kapot aankwam. Het ging om een houten schoenoprekker die gescheurd geleverd werd. Kan door de bezorgdien... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zowel koeling als verwarming werken geweldig
Koelt goed, en ik had niet verwacht dat de verwarming zo goed zou werken.
Strak design en werkt goed
Het design is strak en minimalistisch, past goed bij elk interieur. En het werkt zoals beloofd!
Mijn baby houdt van de koala
We kochten dit voor onze baby, maar onze 4-jarige eindigde ermee! Het is zo goed. Het geluid, de zachtheid, alles is precies goed.
Niet bestellen mensen
Niet bestellen mensen! Product ontvangen wat totaal afwijkt van wat ze laten zien, schijn bedriegt!
Fantastische Geluidskwaliteit
De ClearWave ScreenBuds zijn fantastisch! De geluidskwaliteit is scherp en helder, en de noise-cancelling functie is geweldig. Ik kreeg de mijne binnen 7 dagen en de klantenservice was ontzettend behulpzaam toen ik een vraag had over het product. Zeker aan te bevelen.
Zeer Tevreden met Mijn Aankoop!
Geweldige oordopjes! Snelle levering en ze klinken geweldig. Heel blij met de aankoop.
Betrouwbaar, Makkelijk te Installeren en Betaalbaar. Zeer Aanbevolen
Deze video deurbel is precies wat ik nodig had. Het is betrouwbaar, makkelijk te installeren en biedt geweldige videokwaliteit. Ik voel me veel veiliger, wetende dat ik kan zien wie er voor mijn deur staat voordat ik opendoe. Bovendien was het redelijk geprijsd voor de functies die het biedt.
Duidelijke Video en Eenvoudige Installatie
Ik gebruik deze slimme video deurbel nu een paar weken en ik ben onder de indruk. De videokwaliteit is kristalhelder en ik vind het geweldig dat ik kan zien wie er voor mijn deur staat, waar ik ook ben. De installatie was eenvoudig en het werkt naadloos met mijn telefoon. Zeer tevreden met mijn aankoop.
Perfecte Pasvorm, Geweldig Geluid en Snelle Service!
Ik heb onlangs de ClearWave ScreenBuds gekocht en ik ben echt onder de indruk. Het geluid is kristalhelder en de pasvorm is perfect. Ik kreeg ze binnen 7 dagen, wat een aangename verrassing was. De klantenservice was super behulpzaam toen ik een vraag had over het koppelen met mijn apparaat. Zeer aan te bevelen!
Perfect voor Thuisbeveiliging
Eenvoudige installatie en uitstekende prestaties. Een must-have voor iedereen die meer veiligheid wil.
Super Eenvoudig te Installeren
Ik ben helemaal gek op de video deurbel! Super makkelijk te installeren en de videokwaliteit is geweldig.
Het werkte perfect
Ik heb wat slechte ervaringen gehad met andere screen protectors, maar deze is fantastisch. Het biedt geweldige bescherming en voorkomt dat nieuwsgierige blikken mijn scherm zien. Het is soepel, responsief en de installatie was snel en eenvoudig.
Geweldige Privacy en Bescherming
Goede bescherming en privacyfunctie. Heel blij met mijn aankoop.
Deze Is Zo Stil
Ik hou ervan hoe stil deze verwarming is! Ik kan hem 's nachts aanzetten zonder vervelend geluid.
Fijne en Verse Geur
In tegenstelling tot andere cleaners heeft deze geen sterke chemische geur. Gewoon een fijne, frisse geur!
Zo Blij Dat Ik Het Heb Geprobeerd
Ik was niet zeker of ik dit op mijn witte leren tas moest gebruiken, dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ze gaven me geruststelling, en ik ben zo blij dat ik het heb geprobeerd—mijn tas ziet er weer uit als nieuw! Het product zelf is gemakkelijk in gebruik, en de resultaten blijven lang.
Makkelijk en Effectief, Mijn Koplampen Zijn Weer Helder en Scherp!
Super makkelijk in gebruik! Gewoon opwrijven, de instructies volgen, en nu zijn mijn koplampen weer helder en scherp. Ik heb andere producten geprobeerd die schuren en extra werk vereisten, maar dit was moeiteloos. Mijn auto ziet er weer jaren jonger uit, en ik voel me veel veiliger om 's nachts te rijden. Zeker de moeite waard!
Klantenservice Was Zo Behulpzaam, De Verwarming Werkt Perfect
Er was een klein probleem met mijn bestelling, maar de klantenservice was super snel en behulpzaam. Nu de verwarming er is, kan ik zeggen dat hij perfect werkt.
Geld Bespaard—Één Fles Was Voldoende voor Beide Koplampen!
Veel goedkoper dan nieuwe koplampen! Eén fles herstelde beide van mij, en ik heb nog product over
Vlotte Touch Prestaties!
Stevige privacy screen, en het beïnvloedt de touchgevoeligheid helemaal niet.