Vi har netop været på en dejlig heldagstur ! Det var fantastisk at ride igennem smuk skov/natur, tæt på strand, igennem hyggelige gader, langs havnen osv. Vi blev taget god i mod med god tid til at ta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg advare stærkt imod at booke ture hos denne virksomhed! Jeg har hørt om forfærdelige oplevelser der omfatter manglende sikkerhedsprocedure samt instrukser for især nybegyndere. Der op... Toon meer
Jag kommer till farmen för att rida så ofta jag kan. Detta är ett underbart ställe där jag alltid känner mig välkommen. Det är plats till alla, oavsett erfarenhet och guiderna är fantastiskt söta,... Toon meer
SÅ mange ganger tak til Kari Anne og hennes team på Amagervoksenridetur 🤩🤩🤩 Mine to piger kom hjem- mega beskidt og trætte- med stjerner i øjnene og stort smil om munden efter en uge på ridelejer... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På grund af vores perfekte beliggenhed vil jeres ridetur STARTE i skoven. Vi har folde lige ved siden af fælleden, Københavns største naturpark på Amager. Vi tilbyder ridning for to personer eller rideture for venner og familier. Hvis I vil fejre en polterabend, er der ikke noget sjovere end at være her til en ølstraft. Vi tilbyder også fødselsdagsarrangementer med hoppeborg og meget mere kommer på siden.
Contactgegevens
Denemarken
- www.amagervoksenridetur.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ridetur i skoven
Var ude at ride hesten Bellis I morges og det var en skøn tur i både skoven og ved stranden. Ejeren Kari Anne har mange dejlige og vel tilredte heste til alle niveauer og der er styr på det hele!
Tusind tak for en fed oplevelse lige udenfor København.
Mega fedt
Super fedt sted efter man har redet der noget tid kan man ride ture alene ejeren er mega sød og hjælper altid når man spøger om det.
Kan helt klart anbefales.
kedelig for en øvet rytter! Ikke pengene værd
For en nybegynder er det sikkert en fed oplevelse at komme på hesteryg og en tur i terrænet … Men når man gør opmærksom på, at man er en øvet rytter, er det for mange penge at betale til en skridt og trav tur - endda som den bagerste i rækken. Det var absolut decideret r*vsygt.
Guiden virker bedrevidende og passiv aggressiv, hvis man udfordrer ham lidt på viden. Han talte også nedladende og hånende til en af de yngre piger på gården.
Damen der tog imod os, var super ubehagelig i tonen - ikke lige den mest sociale kvinde, vi har mødt …
Jeg kunne godt mærke, at jeg ikke skulle dele for meget viden om heste med min veninde under turen, som jeg havde bestilt en ridetur til (på hendes fødselsdag).
Han snakkede hele vejen, og jeg havde ikke en “veninde-tur”, fordi alt handlede om, at vi skulle høre på ham. Det virkede som om, at han skulle have ret i alt (fordi han også var uddannet dyrepasser), og vi andre bare skulle makke ret og spidse ører. Fair nok, selvfølgelig skal nybegynderen have en ordentlig introduktion, men hele turen igennem? Come on…
Der var absolut ingen problemer med hestene og turen var så fin med dejligt, køligt vejr :-). Der er en del flyvemaskiner, som forstyrrer kommunikationen mellem os, men det er jo sådan med placeringen og beliggenheden.. Heldigvis ikke noget, som hestene er generet af.
Da turen slutter, siger han meget kort “god dag”, hvor vi så tager hjem uden yderligere info om, hvor vi skal aflevere hjelmene. Som om vi bare skulle kende stedet uden ad? Vi glemte f.eks. hvor vores taske var lagt, og den måtte vi selv finde ind til…
Om jeg kommer tilbage igen? Nej, tak :-)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Amager voksenridetur var en fantastisk oplevelse. Som nybegynder følte jeg mig tryg og godt vejledt gennem hele turen, takket være vores guide, Silvia. Hun sørgede for, at mine ønsker blev opfyldt og gav en grundig og informativ gennemgang af hesten og dens håndtering undervejs. Hendes professionelle tilgang og venlige instruktioner skabte en tryg atmosfære, hvor jeg kunne nyde turen fuldt ud og samtidig lære en masse. Det var en oplevelse, der klart kan anbefales til både begyndere og erfarne ryttere.
Helt fantastisk hyggelig og afslappede…
Helt fantastisk hyggelig og afslappede sted. Med en rigtig fin tilgang til hestens natur. Jeg er øvede men tager tur med min veninde som er så meget nybegynder! Meget tryg og behagelig guide 🤩
Hyggeligt oplevelse
Trods vores guide Johan kom 15 min for sent, havde vi en skøn tur igennem skoven og ned til stranden og fik 20 min i den anden ende.
Vi havde det hyggeligt og hyggelige samtaler med Johan også.
Der mangler lidt på info og modtagelsen, derfor 4 stjerner.
Perfekt
Det var virkelig en fantastisk oplevelse, hvor man føler sig i et med naturen. Hestene var rolige og søde. Perfekt sted at ride, da guiden tager os igennem skoven med de flotteste udsigter. Vi havde en guide ved navn Silvia, som gjorde oplevelsen bedre, var meget sød og imødekommende. Man bliver taget godt imod og taget god hånd om undervejs også.
Virkelig godt sted
Virkelig godt sted alle hestene er søde og man fik en dejlig tur i naturen.
Anna 9 år
Det var fantastisk
Det var fantastisk, et absolut fantastisk natur, men nogle gode og smukke heste. Jeg købte en ridetur for 2,vi oplevede nogle problemer med en saddel der var for løs. Men vi fik extra tid, så det var inter problem. Vi fik lov til at køre i et hurtig tempo even tho vi er Nybegyndere så det var absolut fantastisk, og tak til vores guide, som hjalp os, og forklarede hvad vi skulle.
En blandet fornøjelse
En blandet fornøjelse.
På plus siden: Fantastisk sted og natur, super ide og koncept med at klargøre selv, hente hestene og ride i naturen.
På minus siden: Vi kom 15 min før som anvist på hjemmesiden, men ventede længe på ejeren. Informationsniveauet var lavt og kommunikationen dårlig. Ingen beklagelse over forsinkelsen, ingen plan og klar kommunikation omkring, hvem rider på hvilket niveau, og hvilken hest er velegnet til hvem osv.. Alt var tilfældigt og usammenhængende, der manglede organisering og overblik.
Det værste var, at et par af hestene havde sår under sadlen, bl.a. den ene vi fik. Ejeren sadlede selv op (og godkendte at den var ok), men hesten var tydelig generet deraf, og vi endte med at trække den tilbage. Iøvrigt var der en meget tynd hest, som vi takkede nej til at at ride på.
Der var ingen guide med os på turen, vi red med en der har redet der før, og det var ok for os, som begge har redet før, men som ikke kender området. Men tro ikke I får en guidet tur.

Antwoord van Amager voksenridetur
SÅ mange ganger tak til Kari Anne og…
SÅ mange ganger tak til Kari Anne og hennes team på Amagervoksenridetur 🤩🤩🤩
Mine to piger kom hjem- mega beskidt og trætte- med stjerner i øjnene og stort smil om munden efter en uge på ridelejer. Full af oplevelser og gode historier om hvad de har oplevet. Full hammer på hele ugen, dejlig mad, max hygge og masse af tid med de dejligste heste. De glæder sig allerede til næste ridelejer.
Takk Kari Anne at du har gitt de denne fantastiske oplevelse, det varmer et mammahjerte🥰
Fantastisk sted!
Fantastisk sted!
Amager voksenridetur er simpelthen noget jeg vil anbefale til alle!
Hestene er fantastiske, naturen er smuk og man kan være sikker på at se noget fantastisk når man rider hos dem! Plus guiderne og medarbejderne er mega imødekomne, og man forlader altid farmen med en fantastisk følelse!
Det er en skøn oplevelse for alle rideniveauer, og kan virkelig anbefales!
Super godt sted🤩!
Nu har jeg redet her i mange år og elsker det, hver eneste gang jeg har kommet der ud har det bare været en fantastisk tur☺️ det bare et super godt sted🤩!! der er venlige mennesker og guiderne er super søde!! hestene er søde og de har heste til alle niveauer, mødestedende er så hyggelige og jeg skal ikke glemme om naturen!! Den er så smuk og fantastisk, kan kun anbefale stedet!!🤩
Hesteglæde på Amager
Jeg er kommer hos amager voksenridetur i mange år nu. Og jeg kan ikke beskrive det som andet en totalt og aldeles enestående! Der er skønne meget personlige heste for en hver smag, som der bliver passet fantastisk godt på - man har mulighed for at bonde med dem og skabe en relation til dem - en fantastisk hjælpsom og varm Ånd på stedet - uden dekkedarer eller noget fancy. Bare ren og udelt hesteglæde. Jeg kan ikke forestille mig noget tilsvarende findes nogen andre steder.
Enestående sted, kun gode ting at sige!
Jeg har haft fornøjelsen af at komme på farmen i 5 år, og hvert besøg har været en uforglemmelig oplevelse. Personalet her er utroligt sødt og imødekommende, og de gør alt for at sikre, at du har den bedst mulige oplevelse.
Ejeren, Kari Anne, er simpelthen det sødeste menneske på jorden. Hendes passion for heste og hendes ønske om at dele den med andre skinner igennem i alt, hvad hun gør. Hun tager sig tid til at lytte til dine behov og ønsker, og hun er altid parat til at hjælpe med at skabe den perfekte oplevelse.
Alle hestene har mennesker der står og nusser, masserer og hygger med dem i timevis, så kærlighed går hestene heller ikke ned på! Samtidigt er hestene utroligt venlige og samarbejdsvillige. Jeg har altid følt mig tryg og i gode hænder, når jeg er på en af deres heste.
Stedet har ikke kun givet mig uforglemmelige oplevelser i naturen, men også at man hurtigt bliver en del af det fantastiske fællesskab, som farmen rummer.
Tak, Kari Anne, og hele teamet, for jeres utrættelige dedikation til at levere en enestående oplevelse. Jeg ser frem til mange flere år med jer.
I har mine varmeste anbefalinger!
Jeg er vild med at dette sted findes
Jeg er vild med at dette sted findes! Jeg har taget ridning op som voksen og det er der plads til her. De er gode til at finde en hest det matcher ens niveau og det er altid en fornøjelse at ride på Fælleden. De har stor tillid til rytterne, men er meget opmærksomme på, om hestene har det godt og vejleder for at både ryttere og heste får en god tur. Og det er ALTID en god tur - i alt slags vejr og det er aldrig det samme. Jeg kan kun anbefale man svinger en tur forbi her, hvis man også savner en tur på hesteryg i ny og næ :).
Ekstremt uprofessionelt
Ekstremt uprofessionelt
Vi var syv personer, der skulle ud at ride sammen. Nogle havde prøvet det før, andre var helt uerfarne. Vi fik nærmest ingen instruktion, inden vi blev sat op på hestene. Vi fik følgende at vide: "Træk i seletøjet, hvis du vil have den til at stoppe. Giv den en hæl i siden, hvis du vil have den til at gå. Værsgo." En fra gruppen fik at vide: "Den hest, du får, kan ikke lide at blive overhalet," uden at få at vide, hvad der så ville ske, og hvad den pågældende skulle gøre, hvis det skete. Da personen ikke ønskede den hest, blev der valgt en anden med beskeden: "Den skal bare ikke stå stille ude på stranden." Det var ikke særlig betryggende. Den omtalte hest begyndte så at gå af sig selv, inden vi var kommet i gang, og reagerede ikke på, at der blev trukket i seletøjet. Da det var sket gentagne gange, valgte personen at stå af og droppe rideturen.
På selve turen var der en guide foran og en bagved. De havde altså ingen mulighed for at hjælpe folk på hestene, hvis man ikke kunne styre dem med den minimale instruktion, man havde fået. Da vi efter en tur, hvor flere var ved at falde af under trav, fordi de ikke havde fået at vide, hvordan de skulle holde sig fast på hestene, stoppede vi ved stranden for at tage et billede. Da to heste kom for tæt på hinanden, sparkede den ene ud efter den anden, som stejlede og smed sin rytter af. Han fik slået al luften ud af lungerne og slog både ryg og ribben meget hårdt og måtte med ambulance på hospitalet.
Det er dybt uprofessionelt, at man sender uerfarne ryttere ud på en tur med minimal instruktion, hvor man har absolut ingen mulighed for at hjælpe dem, hvis uheldet skulle være ude - hvilket tydeligvis kan ske.
Vælg et andet sted. Eller endnu bedre: En helt anden aktivitet.
Rigtig god oplevelse
Min datter er begyndt til ridning og trods min egen paniske angst for heste, havde jeg lovet hende, at komme på ridetur i sommerferien, hvor hendes rideskole holder lukket.
Vi bookede en time med guide en torsdag og på trods af min angst for heste og heftig regn, havde vi den fineste oplevelse. Søde og rolige heste, en virkelig super og sød guide og en rigtig fin oplevelse.
Adspurgt om min datter helst vil have en tivolitur eller en tur på hestene, er der ingen tvivl.
Vi er netop kommet hjem fra en lidt længere tur nr. 2
Autentisk og fed oplevelse
Autentisk og fed oplevelse. Min oplevelse er at dyrenes velfærd er sat i fokus her og at der fra os - som benytter stedet, skal være en forståelse for at det sætter dagsordenen.
Vi fik en ridetur guidet af Adrian, og jeg tror ikke vi kunne have fået det bedre både mht valg af heste, route, temperament ift erfaring mm.
Det regnede efter vores tur og vi blev tilbudt en kop kaffe og inviteret til at opholde os i varmestuen til det værste havde lagt sig.
Jeg er en voksen mand uden meget erfaring, og det blev der taget højde for. Jeg vil dog anbefale at man sætter sig lidt ind i hvad det vil sige at skulle ride på en hest inden du bestiller en tur uden at have den store erfaring. Lav lidt research på nettet evt. se videoer på youtube. Og sig det til personalet hvis der er noget du er i tvivl om og vær ærlig ift. erfaring.
Smuk og hyggelig ridetur
Smuk og hyggelig ridetur
Efter i at have redet i 17 / 18 år, var jeg spændt på det, men alt gik godt. Jeg fik en dejlig hest, som passede fint i størrelsen, så jeg var tryg og fandt hurtigt tilbage og kunne klare både trav og galop.
Vi kom for sent i gang, men det fik vi, godt og vel, igen i den anden ende. Jeg tog det som et udtryk for, at man respekterer, at hestene er levende væsener. Alt i alt en fantastisk og tryg tur i naturskønne omgivelser i skov og ved strand.
Her kommer jeg meget gerne igen.