Mega korting aanbieden, klanten laten kopen en vervolgens zichzelf failliet verklaren. Ik kan naar m’n geld en bestelling fluiten. Vervolgens maken ze een doorstart met exact dezelfde kleding die ze... Toon meer
Over het algemeen een prima bedrijf met een uitgebreid assortiment en mooie kinderkleding. Wat mij alleen verbaast is dat zij niet dezelfde dag of daags na bestelling de artikelen al verzenden. Het is... Toon meer
Amazingkids verkoopt kinderkleding van diverse gerenommeerde merken. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 74 t/m maat 188. Amazingkids verkoopt kleding van diverse seizoenen met aantrekkelijke prijzen.
Valkenhof 29, 1761 HE, Anna Paulowna, Nederland
- administratie@amazingkids.nl
- www.amazingkids.nl
Mensen keken ook naar
Supersnel geleverd
Maandag avond besteld, week voor kerst. Ik kreeg meteen een bestelbevestiging. Ik had gelezen met 4 dagen wordt het verstuurd dus ik dacht misschien met de kerstdrukte duurt het even. Bam. Woensdag geleverd. Ik was zo blij en verrast! Echt top!
Bestelling gedaan en hoor hier niks…
Bestelling gedaan en hoor hier niks meer over. Vijf dagen na de betaling, nog niks gehoord. Mailadres blijkt niet te bestaan...Ik geef het nog een paar dagen, anders ga ik aangifte doen of zo..
Prima ervaring
Producten besteld en ontvangen. Prima verpakt
Zonde dat deze shop afgerekend wordt online op de oude eigenaar
Bestelling geplaatst niks ontvangen
Bestelling geplaatst niks ontvangen. Wel mail dat de bestelling goed ging.
Besteld op naam van Schippers.
Het gaat niet om veel geld, maar dit is echt heel slecht.
Gemaild en krijg nergens antwoord op.
Ordernummer eindigt op 702.
Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald, bevestiging ontvangen dat bestelling goed was aangekomen. Nooit een track en trace ontvangen en niets meer vernomen.. meerdere keren gemaild etc maar bestelling nooit ontvangen en ook nooit meer iets gehoord. Bestel hier niets mensen!

Antwoord van Amazingkids
Ik heb een goede ervaring met AmazingKids
Ik heb goede ervaring met AmazingKids. Ik heb een jas gekocht die te groot was voor mijn dochter. Ze hebben gelijk gereageerd op mijn (e-mail) verzoek om te retourneren. Ik moest de verzendkosten zelf betalen maar dat staat al vermeld. Ik heb ook mijn volledige bedrag teruggestort gekregen. Gezien de vele slechte berichten vond ik het eerlijk om mijn goede ervaring te delen.
Super slecht
Vervolgens maken ze een doorstart met exact dezelfde kleding die ze eerder “verkochten”. Koop hier niet, oplichters zijn het.

Antwoord van Amazingkids
Online besteld maar niks geleverd…
Online besteld maar niks geleverd gekregen.

Antwoord van Amazingkids
Webshop is recent failliet gegaan
Webshop is recent failliet gegaan, waardoor ons retour pakket is geweigerd. Ze maken vrolijk een doorstart en wij zij het geld en het pakket kwijt. Op de website zetten ze gewoon neer dat ze al vanaf 2004 bestaan.
Onbetrouwbare partij.

1 ster is eigenlijk al te veel
1 ster is eigenlijk al te veel! Schandalig hoe jullie met mensen zijn om gegaan!!! Lieve mensen koop hier niets, zijn oplichters. Failliet verklaren week erna weer iets verkopen en dan doorstart. En jij kan fluiten naar je geld en artikelen. Je wordt echt genaaid waar je bij staat!!

Opgelicht
Op 11 februari een mail sturen met 75% korting en op 14 februari failliet gaan. Voelt als oplichting. Ze hadden het 13 februari nog kunnen versturen als je echt klantvriendelijk bent. Mag je het uitzoeken met de advocaat. Vervolgens wel op 27 februari nog spullen verkopen en nu heropent. Wees voorzichtig als je hier iets koopt zou ik zeggen! Geen kleding, geld weg en zij gaan verder met de winkel. Heel bijzonder!

Antwoord van Amazingkids
Zeer slechte zoekfunctie . Maat niet goed te selecteren . Na,1 uur proberen te betalen is de winkelmand leeg Daarnaast betalen voor bezorgen boven de 80 euro plus als iets retour moet weer
Via je telefoon werkt deze website niet
Jammer van het retourbeleid
Jammer van het retourbeleid. Eerst betalen voor verzendkosten, dan betalen voor retourkosten. Een trui was niet leverbaar en ik kon daar niet meer iets anders voor uitzoeken. Jammer, want ik ga nu niets meer ervoor inruilen aangezien je dan weer verzendkosten moet betalen.
Ook duurt het lang voordat je het thuisgestuurd krijgt en zeker een week voordat je een bevestiging krijgt dat je retour aangekomen is.
Voor mij liever kleertjes.com of happybee.nl. Deze hebben over het algemeen redelijk hetzelfde assortiment en een véél beter beleid.
Helemaal geen snelle levering
Helemaal geen snelle levering, en onbeschoft aan de telefoon
Verzend en verwerkingskosten
Levering snel, retour betaal je €3.50 verwerkingskosten en bij bestelling €4.10 verzendkosten. Dus € 7.60 in totaal voor een pakketje wat ook nog in brievenbus past...dat gaat nergens over... al staat het in de voorwaarde...dus voor mij was het 1x en de laatste keer....
Snelle levering en leuk telefonisch advies
Een beetje huiverig om de verkeerde maat te bestellen ivm de reviews over het retour beleid… Eerst even gebeld & heel leuk geholpen, dus toch besteld! Snelle levering van het spijkerjack voor m’n zoon (met de door hem zó gewenste capuchon!) & de maat is perfect! En de kleinere ondernemer zal vwb verzendkosten altijd concurrentie hebben van de grote jongens… ik vond het het waard!
Waardeloos
Waardeloos. Het returbeleid is vreselijk en duurt extreem lang. Artikelen retour gestuurd maar ze hebben alleen een deel ontvangen volgens hun. Krijg aanmaningskosten (11!!! euro) en geven aan dat ze het echt niet volledig hebben gekregen. Nu betaald voor iets wat ik niet gehouden heb maar ga NOOIT meer iets daar bestellen! Ben echt kwaad!!
Leuke kleding
Leuke kleding. Alleen het verzenden duurt erg lang.
Altijd super geholpen.
Altijd super geholpen.
Uitkiezen online. Meestal 1 of 2 (werk)dagen later telefoontje.
Gaan passen in winkel en betalen wat je neemt. Ideaal.
Jammer genoeg geen heren winkel in Schagen.
Artikel retour gestuurd maar ze hebben…
Artikel retour gestuurd maar ze hebben het nooit ontvangen. Krijg aanmaningskosten en alleen maar vraag over track en trace. 0 begrip dat er wel eens wat misgaat in de post. Nu €40 betaald voor niets en ga nooit meer zaken doen met dit bedrijf.
Boeit hun niet klant vriendelijkheid 0