Goede vertaling, fijne editor. Werkt helaas niet in de Vivaldi browser en is daardoor helaas, op dit moment, geen oplossing voor onze migratie naar EU-Tech. Overzicht van bestanden kan veel strakker e... Toon meer
Amberscript is geweldig! Ik werk er al jaren mee en het blijft vernieuwen en verbeteren. Het eerste ruwe automatische transcript is al erg goed bruikbaar en je kan het heel makkelijk zelf verder aansc... Toon meer
ondertiteling werkt zoals wordt beloofd. Het is zeker niet perfect, je moet altijd de tekst na lezen om foutjes te corrigeren. In ieder geval is deze manier van ondertitelen veel sneller dan handmatig... Toon meer
Amberscript werkt fantastisch. Wordt zeker niet 100% accuraat vertaald naar tekst (en dat vertellen ze ook), maar méér dan goed genoeg om doorheen te lezen en binnen no-time een interview door te spit... Toon meer
Amberscript transforms your speech to text.
Keizersgracht 209, 1016DT, Amsterdam, Nederland
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Het uitwerken van interviews voor mijn scriptie kostte mij met Amberscript een stuk minder tijd. Een goede klantenservice die je snel en duidelijk te woord staat.
Fijn dat het interview zo snel wordt uitgewerkt. Wel moet je het daarna nog grondig doorlezen omdat er fouten in zitten. Maar het gaat in ieder geval veel sneller dan wanneer je het interview zelf helemaal zou uittypen.
Interviews binnen no-time uitgewerkt
4 sterren, omdat het altijd beter kan en ik vind dat het zich moet blijven ontwikkelen.
Goed opgenomen gesprekken komen redelijk goed in tekst naar voren. Het is heel gemakkelijk om teksten aan te passen en om te zetten naar bv. Word. Belangrijk is wel om ervoor te zorgen dat er geen achtergrondgeluid is en dat de sprekers niet door elkaar praten. In mijn geval heb ik dit gebruikt voor een interview. Dat werkte prima. A. Jansen
Geweldige site het scheelt voor mij een hele hoop werk dat amberscript sommige werkzaamheden van mij kan overnemen! Het geven van 4 sterren komt omdat sommige worden in de zinnen nog wel eens zijn weggelaten, dat kan echter ook komen door de kwaliteit van mijn geluidsopname.