Var afsted med min mor fra 14 september og 1 uge frem. Vi var i syditalien cap verticano på hotel L'ancora. Det var virkelig en super ferie og kommer helt sikkert tilbage. Victor vores guide skal... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Vi har været på sommerferie i Sharm El-Sheikh med Amisol Travel. Vi har kun rosende ord. Under planlægningen havde vi nogle spørgsmål til hotellerne, så vi kunne finde den bedste løsning for os. H... Toon meer
Vi er netop kommet hjem fra ferie i Syditalien. Vi har kun ros at sige om både Amisol, deres guider og hotel. Jeg forstuvede min fod den første dag på ferien. Hotellet Borgo Donna Canfora lånte mig k... Toon meer
Har nu ventet 1 mdr. på at få refunderet penge for parkering, tog m.m. Hver gang jeg ringer, og det er hver dag, får jeg samme smøre i tlf. Pengene er overført fra vores konto til dig….. det tag... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Amisol Travel A/S
Geschreven door het bedrijf
Amisol Travel - Mere end 300.000 glade gæster.
Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.
Solrige drømmerejser
Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!
Forpligtelse til kundesikkerhed og tilfredshed
Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.
Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.
Find din næste rejseLæs mere om rejser til Egypten
Læs mere om rejser til Syditalien
Rejser vi selv vil med på!
Geschreven door het bedrijf

- Din drømme rejse venter!
- Hos Amisol Travel finder du et hav af rejser som passer perfekt til done behov og ønsker til en rejse. Hos os finder du både hoteller perfekte til den næste romantiske getaway og store resorts med badeland perfekt for familierne.
Contactgegevens
Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Denemarken
- post@amisol.dk
- www.amisol.dk
Rejser til Sharm el Sheikh
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Skønt lille hotel med fin gå afstand…
Skønt lille hotel med fin gå afstand til stranden og købmand. Fin mulighed for offentlig transport. Vores guide Mathias var ikke særlig informativ vedr. stedet. Vi fik en fornemmelse af at han ikke havde sat sig ind i hvad området havde af muligheder.

Godt hotel
Godt hotel. Det var tidligt på sæsonen, så der var for få gæster, og dermed ingen arrangementer, På den anden side var det et bevidst valg at tage tidligt af sted, inden det går hen og bliver alt for varmt.

Perfekt service
Altid en god, professionel, forstående kundeservice - får altid den hjælp der er brug for.

Antwoord van Amisol Travel A/S
Personalet var ungt og ikke så erfaren(…
Personalet var ungt og ikke så erfaren( gjorde hvad de kunne), manglede generelt bare info fra rejseselskabet på hotellet, man skulle selv spørge om det meste( heller ikke nok info i appen). Vi fik opgraderet hotellet, som var godt, maden var dog under al kritik.

Antwoord van Amisol Travel A/S
Rigtig dejligt sted (Tropea)
Rigtig dejligt sted (Tropea - Costa Degli Dei). Det var med All incl.. Dog med rigtig mange restriktioner og verdens værste vin på hotellet, så måtte købe. Skulle måske have kaldt det Helpension+. Maden var fantastisk.
Super flot hotel og område, og rigtig sødt og imødekommende personale.

Jeg har købt et flysæde
Jeg har købt et flysæde, og der var rigtig god
service på mine spørgsmål mht lufthavnen, tiderne.
En meget behagelig flyvning og venlig betjening. Og vigtigt, en rejse direkte til syditalien. Det bliver et
gensyn

Dejlig ferie med Amisol
Dejlig ferie med Amisol, som altid. Alt fungerede som forventet. Varm anbefaling herfra.
Fint rejseselskab
Et ganske fint rejseselskab, med generelt styr på tingene. Udelukkende udenlandsk personale til stede ved vores rejse. Rejsen blev en blandet oplevelse, og deres håndtering heraf efterfølgende er noget de kunne fokusere lidt på til fremtiden, mange opfølgende mails uden nogen form af respons.

Antwoord van Amisol Travel A/S
Der var god service fra Amisols…
Der var god service fra Amisols personale.Dog vil vi kommentere at vi havde bestilt en tur til Cairo,hvor vi først fik besked kl 23,59 og vi skulle være ude foran hotellet kl 03,40 så meget sen besked hvornår vi blev hentet. Rigtig god guide på turen rundt ved pyramiderne og det nye ægyptiske museum,lidt for lang tur 😎😎😎😎mvh Ole og Annette 👍👍

Transfer kaos
Vi ventede i lufthavnen i 90 min. Og kørte mod hotellet MEN måtte vende retur til lufthavnen, da vi havde glemt nogle gæster. Det viste sig, at gæsternes bagage ikke var kommet med fra Kastrup, og guiden kaldte vores bus retur i stedet for at sende dem med en taxa, det var ikke god service hverken overfor de meget uheldige gæster, som havde mistet deres bagage eller os andre, der skulle retur. Vi havde alle sammen været oppe fra kl. 3 om morgenen, og vi var meget trætte, så en anden gang brug en taxa. Vi orker ikke at benytte os af transfer næste gang.
Ellers er der kun ros til vores hotel Palm Baron, et fantastisk sted, lækker mad, godt personale, skøn strand og et fantastisk rev, vi skal helt sikkert tilbage😊

Sharm El Sheikh
En super god guide, en skønt hotel (Mariott) Super god service, godt udvalg af udflugter og masser af skønne oplevelser i Sharm.
Vi rejser igen i august, denne gang i 14 dage. 5 stjerner herfra

Super hotel….men
Super hotel….
Gode tjenere både i restauranterne og baren.
Men…der var buffet 2 dage med næsten kun fisk, havde en med på ferien der ikke spiser fisk.
Der blev ikke fyldt op på værelset, måtte selv bede om kaffe, saft og vand.

Antwoord van Amisol Travel A/S
Alt kørte som smurt det var en rigtig…
Alt kørte som smurt det var en rigtig super oplevelse

Antwoord van Amisol Travel A/S
Bort med rökningen vid måltiderna!!!!
Överlag var vår ferie underbar men det beror ju på mer än Amisol. Hotellet och maten blir bättre o bättre för varje år MEN fortfarande kan man inte föra en konversation med dom flesta i personalen! Dom kan bara svara på frågor som dom får om o om igen. Vissa gör faktiskt sitt bästa för att vi ska få den bästa servicen o trivas! En man i receptionen hade inte där att göra! Enbart otrevlig.
Samma som i fjol med folk som ryger. Överallt! Kunde iaf varit förbjudet i matsalen utomhus!!!! Mange, mange dansker ryer! Vi svensker e inte vana vid d!
Förstår ej varför dom bytt till randiga, norpiga underlakan! Inte alls skönt! Annars e sängarna mycket bra o massor med kuddar ger ett stort +!Vi fick ett mycket bra rum med d bästa läge!!
Samma som förra året: underhållningen i högtalarna vid poolområdet är alldeles för hög!!!

Fungerer meget godt
Har efterhånden rejst en del gange med Amisol og det fungerer som sådan godt
Eneste anke jeg har er at deres priser ryger op og ned, og det kan være frustrerende at planlægge når priserne er så svingende.
Og det er frustrerende at se at prisen på den rejse man netop har købt måske er tusind kroner eller billigere en dag eller 2 senere, hvorefter prisen atter går op, og senere ned igen

Antwoord van Amisol Travel A/S
Har rejst med Amisol gentagne gange og…
Har rejst med Amisol gentagne gange og de er altid meget venlig og imødekommende når man bestiller en rejse. Ville dog gerne have at der var en dansk guide tilknyttet hotelet.
God rejse oplevelse
Godt fly personale med højt humør , godt hotel med personale der var i lige så godt humør og meget service orienteret , hotellet var sharm reef hotel i sharm el sheikh . Totalt meget for pengene