Andelskassen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Anja og Kenneth for et behageligt og informativt møde med henblik på at skifte pengeinstitut til Andelskassen. Den personlige relation mellem bank og kunde, som vi vægter i særdeleshed, blev... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bank

Geschreven door het bedrijf

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

114 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Anja og Kenneth for et…

Den personlige relation mellem bank og kunde, som vi vægter i særdeleshed, blev bekræftet af begge parter.
Vi glæder os derfor til det fremtidige samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunde rådgiveren var meget vel forberedt

Kunde rådgiveren var meget vel forberedt inden vi skulle have møde. Der blev bragt forskellige mulighed på banen have man fremover kan gøre med sin drømme og økonomi.Det er altid rart at man kan få hurtigt fat i banken ved spørgsmål, man måtte have. Det er også rart at man har en fast rådgiver.

Kompetent rådgivning

Vi takker for en kompetent og engageret rådgivning omkring vores økonomi. Vi oplevede en stor villighed og hjælpsomhed i mødet.

Fantastisk lokal bank

Jeg har aldrig haft nogen anden bank end Andelskassen, og jeg har kun gode erfaringer. Jeg har haft den samme bankrådgiver, så længe jeg kan huske. Banken er let at få fat i, og de står altid klar med god rådgivning. Desuden er jeg glad for at have en mindre bank med nærhed til kunderne og som gør en indsats i lokalområdet. Gebyrer osv. er meget rimelige sammenlignet med andre banker.

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har været kunde i Andelskassen i mange år og er så glad for bl.a. relationen til din rådgiver. Vi tror nemlig på, at gode relationer skaber værdi.

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning, og man bliver mødt i øjenhøjde.

6 oktober 2026

Hej Joachim

I Andelskassen er vi mennesker, der interesserer os for andre mennesker.
Derfor glæder det os at høre, at du har haft en god oplevelse og har fået en god vejledning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi valgte at skfite fra de større banker…

Vi valgte at skfite fra de større banker efter årtier, som fast kunde og har ikke fortrudt det et sekund. Vores rådgiver Brian fra Andelskassen i Skjern, er til at få fat på og vender altid retur, kommer med gode løsninger og hjælper os igennem private og erhvervsmæssige forhold på bedste vis. Jeg kan kun anbefale at prøve Andelskassen i Skjern.

18 september 2026

Hej Sune
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at læse om din oplevelse, fordi vi I Andelskassen insisterer på, at du som kunde altid kan kontakte din rådgiver direkte. Det lyder som om, at I har fået en god relation. Det er vigtigt. Vi tror nemlig på, at gode relationer skaber værdi. Og så bliver vi Brian helt sikkert glad for din anmeldelse. Sender den straks videre til ham.

Vi havde den 30

Vi havde den 30. sep. 2026 et møde med Søren Brogaard fra Andelskassen ang. boliglån for køb af hus. Vi havde et skønt møde og følte os både hørt og set af Søren. Vi er helt trygge ved at samarbejde med Søren og imødeser et fortsat godt samarbejde omkring muligheden for et huskøb. Deslige er vi klar på at samle vores aktiver i Andelskassen, hvor kun den ene part pt. er kunde. Det vil vi være helt tilfredse og trygge ved. Vi medgiver vores største anbefalinger.

30 september 2026

Hej Gitte
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

I Andelskassen arbejder vi hver dag ud fra sætningen: Du fortjener at blive set.
Det er derfor skønt at læse, at I føler jer både set, hørt og trygge i den rådgivning, I har fået.

Jeg sender straks jeres anmeldelse videre til Søren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Muligheden for køb af bolig var en…

Muligheden for køb af bolig var en fjern tanke. Efter et fantastisk møde med Karina fra Odense afdelingen, blev tanke til handling. Min kone og jeg blev vel modtaget og set i øjenhøjde. Karina er en fantastisk rådgiver og vi er superglade for at have hende på vores side. Vi ser frem til et godt fremadrettet samarbejde med Andelskassen.
Kan klart anbefales.

4 september 2026

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at I føler jer set i jeres møde med Karina, og at jeres drømme om at købe en bolig er blevet til mere end en tanke.

Jeg sender jeres anmeldelse videre til Karina.

Bliver mødt med venlighed

Bliver mødt med venlighed, og oplever en god dialog og er tryg ved den rådgivning vi får

28 september 2026

Hej Vita

Tusind tak for din fine anmeldelse.

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Det er derfor dejligt at høre, at du oplever en god og tryg dialog.

Vi har Andelskassen i Varde

Vi har rådgiver Marianne og haft hende i mange år. Hun er fagligt dygtig og altid velforberedt, hjælpsom og ærlig. Og det får hun absolut 5 stjerner for.

14 september 2026

Hej A og C

Tusind tak for de fine ord og den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at I har sådan en god relation til jeres rådgiver.

Jeg sender stjernerne videre til Marianne. Det bliver hun glad for.

Pensionist samtale

Har været kunde i Andelskassen i Varde i mange år og det har jeg været vældig tilfreds med. Nu hvor jeg bliver folkepensionist har jeg haft en samtale med min rådgiver Marianne Krogh Pedersen, omkring hus og bil og fremtiden. Jeg er meget tilfreds med den vejledning jeg får.

25 september 2026

Hej Tessa

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du gennem mange år har været glad for at være kunde i Andelskassen, og at du er så tilfreds med din rådgiver.

Gode relationer skaber værdi, især når der sker forandringer i livet. Rigtig god fornøjelse i dit nye kapitel som folkepensionist.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Andelskassen. De er imødekommende, til at få fat på og giver en personlig rådgivning, hvor man føler sig taget seriøst. Kan klart anbefales.

15 september 2026

Hej Line

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling.

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi – og derfor er det skønt at høre, at I oplever at blive taget godt imod og føler, at I får seriøs og personlig rådgivning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bankrådgiveren havde gjort sin…

Bankrådgiveren havde gjort sin forberedelse grundigt, og vi havde en god og dybdegående snak i en god atmosfære.

27 augustus 2026

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at du oplevede et godt og velforberedt møde med tid til en grundig snak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bankrådgiver Henriette fra Andelskassen…

Bankrådgiver Henriette fra Andelskassen i Esbjerg, som vi har haft som rådgiver igennem mange år, og som har støttet os i medgang og modgang.
Vi har altid oplevet Andelskassen som en rigtig god bank, som vi kan stole på og er gode til at finde løsninger, som passer til vores økonomi og livssituation.
Bedste anbefalinger fra os :-)

11 september 2026

Hej Sven

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling.

Det er en stor glæde at høre, at jeres rådgiver og Andelskassen har været med jer gennem både medgang og modgang, og at I har været kunder hos os i mange år.

Jeg sender roserne videre til Henriette. Det bliver hun glad for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Møde med René Smedegaard fra Andelsbanken.

Mødet med René Smedegaard fra Andelskassen var meget udbytterigt, vi følte os afklaret ift vores fremtidige økonomi, da vi var færdige.
Rene’ havde en venlig og nærværende fremtoning, så man følte sig set som kunde. Det var så rart, at han havde forståelse for netop vores ønsker og behov.
Vi kan klart give Andelskassen og René Smedegaard vores bedste anbefaling.

11 september 2026

Hej Lise

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Det er godt at høre, at mødet med jeres rådgiver gav jer afklaring og tryghed omkring jeres fremtidige økonomi. Det er lige netop den oplevelse, vores rådgivere arbejder for at give vores kunder hver dag.

Jeg sender de flotte ord videre til René - det vil glæde ham.

Tak for en god samtale

Tak for en god samtale, Torben fra Andelskassen i Viborg

Jeg vil gerne sige mange tak til Torben fra Andelskassen i Viborg for en rigtig god, venlig og professionel samtale. Jeg følte mig fuldstændig tryg og lyttet til, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål på en nem og overskuelig måde. Super god service!

10 september 2026

Hej kunde

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en nærværende og god samtale med Torben.

I Andelskassen betyder den personlige relation meget, så det glæder os, at du følte dig både lyttet til og godt hjulpet.

Jeg sender de glade ord videre til Torben. Det bliver han glad for.

Er så tilfreds med Andelskassen

Er så tilfreds med Andelskassen. Nemt at komme i kontakt med rådgiveren og altid kompetent rådgivning

8 september 2026

Hej Ulla

Tusind tak for de fine ord.

Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds, og at du oplever god kontakt og kompetent rådgivning.

I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi, og det er netop vores mål, at Andelskassens rådgivere hver dag skaber oplevelser som den, du beskriver her.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hos andelskassen er vi blevet mødt med…

hos andelskassen er vi blevet mødt med åbenhed og vi er så heldige at have mikkel som bankrådgiver og vi får en rådgivning som ingen andre banker har kunne måle sig med.

9 september 2026

Hej Theodor

I Andelskassen har vi fokus på, at vores kunder fortjener at blive set og altid skal opleve en tryg og tillidsfuld rådgivning.

Det er dejligt at høre, at det netop er det, I har oplevet, og at I er så glade for Andelskassen og jeres rådgiver.

Jeg sender de rosende ord videre til Mikkel. Det bliver han glad for at læse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse hos…

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Andelskassen i Viborg. Vi skulle skifte bank i forbindelse med huskøb og vi blev mødt af en imødekommende, venlig og humoristisk bankmand, som virkelig tog sig tid til at lytte til os og forstå vores situation.

Samtalen handlede ikke bare om tal og økonomi, men i høj grad om vores ønsker, vores muligheder og vores fremtid – blandt andet i forbindelse med vores drøm om at købe hus. Vi følte, at han så på vores situation, præcis som den var, og ikke bare som et regneark.

Det blev til en rigtig god og ærlig samtale, hvor der både var plads til seriøs rådgivning, spørgsmål, smil og humor. Vi gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse og følelsen af at være blevet taget alvorligt.

Stor anbefaling herfra til både Andelskassen Viborg og vores bankmand Torben ⭐⭐⭐⭐⭐️

2 september 2026

Hej Kathrine

Tusind tak for jeres varme anmeldelse og anbefaling. Hvor er det skøn læsning.

For os handler god rådgivning ikke kun om tal, men også om at se mennesket og forstå de ønsker og drømme, der ligger bag. I Andelskassen tror vi nemlig på, at gode relationer skaber værdi.

Derfor er er det rigtig dejligt at høre, at I følte jer både set, lyttet til og taget alvorligt på jeres rådgivningsmøde.

Jeg sender de glade ord videre til Torben.