Ny antenne monteret på taget. Lidt tekniske udfordringer, der blev løst uden ekstra betaling. Kan kun anbefale AntenneMesteren.
Lees wat reviewers zeggen
Havde akut brug for at få flyttet vores parabol.. Ringede til disse rare mennesker..samtale med kontoret var super og serviceminded. Montøren Kim var ligeledes super flink, dygtig og servicemind... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde købt et fjernsyn gennem en større elektronikkæde, som var blevet vægmonteret forkert af kædens egne folk. Antennemesteren sendte Gil ud for at fixe problemet, hvilket bl.a indebar afmonter... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi opsætter, vedligeholder og reparerer alle former for antennesystemer og er autoriserede montører af Canal Digital og BOXER. Du kan kontakte os Man-Fre 9-18, Lør 9-13 på tlf. 4248 8000.
Contactgegevens
Frederiksdalsvej 194, 2830, Virum, Denemarken
- www.antennemesteren.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg har brugt atennemesteren flere…
Jeg har brugt atennemesteren flere gange og der er altid super service, løsningsorienteret og faglig stolthed. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

hurtig og effektiv service
hurtig og effektiv service, som jeg kun kan anbefale til andre, som måtte have behov.

The Best in Town!
I have to thank Alan and Alex for the for the excellent job they did.
Truly professional, competent and always available to find the most suitable solution.
I am 100% satisfied to have found Antenne-Mesteren and will certainly continue to ask for their help whenever necessary.
Highly recomended!

Antwoord van Antennemesteren
Vi vil gerne takke Alexander som fixede…
Vi vil gerne takke Alexander som fixede vores net mm.
En behagelig og god service.
Kan kun anbefale Alexander.
Mvh Jørgen og Jette

Antwoord van Antennemesteren
Den altid gode og personlige service samt den hurtige hjælp til at få problemet afhjulpet.
At jeg kender Antennemesteren fra tidligere, hvor jeg også var yderst tilfreds. Derfor kontakter jeg selvfølgelig firmaet igen når problemer opstår.
Faglig dygtighed
Faglig dygtighed, pålidelighed, venlighed, etc..

Dygtige og rare folk!
Jeg skulle have udendørs WIFI og trukket netværkskabel til min ladestander. Det er nu 2. gang jeg bruger Antennemesteren, begge gange har jeg haft fornøjelsen af Alex, som er super rar, meget dygtig og løsningsorienteret. Alex hjalp med at kreere en custom løsning til det udendørs WIFI, selvom det nemmeste havde været at sælge mig den dyre standardløsning der er på marked.
Tak for hjælpen og for godt arbejde - vi ses en 3. gang en gang i fremtiden :)

Antwoord van Antennemesteren
Nedtagning af tagantenne og lukning af…
Nedtagning af tagantenne og lukning af hullet i taget.
Hurtig, pænt og iht aftalt pris. Kan anbefales.

Great quality work
The technician arrived on time. He was very efficient in identifying the right solution, worked fast, responded positively to all our requests and left the house clean and tidy. Excellent experience

Antwoord van Antennemesteren
Super service, kompetent, tålmodig og gav god forklaring. Så ligesom (stort set) alle andre meget tilfreds
Montør Kim var glimrende og behagelig
Montør Kim var glimrende og behagelig, kom til tiden og udførte fint arbejde. Vi er godt tilfredse.

Service, kompetence og tålmodighed
Efter timevise forsøg på at få hjælp til at installere nyt IT - via net, div. mere eller mindre automatiserede "kundecentre" o.a. fandt jeg frem til Antennemesteren . Og hvilken fryd: Mester selv i telefonen fuldt forstående over for min inkompetence udi IT. Aftale med montør/hjælper to dage senere. Kim kom til tiden, løste problemet og var pædagogisk og tålmodig. Fik faktisk guidet mig igennem og sat mig i stand til at betjene det hele. TAK for det - min varmeste anbefaling af Antennemesteren.
Antennemesteren kan varmt anbefales
Antennemesteren kan varmt anbefales. De er så søde mennesker, der tager hensyn til alle ekstra ønsker og samtidig sikrede de problemfri afmontering af mit gamle tv efterfulgt af perfekt opsætning og kanalindstilling af mit nye tv lynhurtigt - og virkelig billigt.
Oveni fik jeg super rådgivning i forhold til hvilken type tv der ville være klogt at købe (de råd var meget meget brugbare, da jeg stod i Elgiganten og blev udmattet af deres inkompetente provitionslønnede sælgere).
Tusinde tak til antennemesteren for virkelig god behandling.

Antwoord van Antennemesteren
Behagelig telefonsamtale ved henvendelse.
Venlige og kompetente medarbejdere.

Antennemesteren kan varmt anbefales
Jeg havde brug for hurtig og kompetent hjælp til installtion af ny router og ringede til antenemesteren og sendte så Kim dagen efter. En fantastisk ung mand , som kom til tiden , udførte opgaven perfekt og tilmed spurgte , om han ikke kunne hjælpe yderligere og jo TV boksen skulle også tilsluttes.
En rigtig god oplevelse

God oplevelse
God oplevelse.
Kom til aftalt tid og fik fixet det som YouSee ikke kunne klare.

Dygtig medarbejder, Alex
Dygtig medarbejder, Alex, ankom præcist til aftalte tid og løste problemet lynhurtigt.

SUPER SERVICE
Helt fantastisk service , og meget hurtigt udrykning 👍
Jeg stod i en meget vanskelig situation med min router som Alexander klarede for mig .
Tak for det .. 😊

Alletiders
Alletiders
Vi havde efterhånden opgivet at få ordentlig hjælp med vores fiberforbindelser rundt om i huset. Antennemester klarede sagen på ½ time. Flot klaret og ikke dyrt.