Antiek Stijl Webwinkel Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

De makke bij het type artikelen dat Antiekstijlwebwinkel aanbiedt is dat het extra spannend is of je bestelling voldoet aan je verwachtingen. Die spanning bleek ongegrond. De vijfarmige kandelaar die... Toon meer

geweldige objecten on line te koop. Naast de aankoop van het object, een spiegel,was de service en verzending uitstekend. Het lijkt mij wel goed, omdat bij online verkopen alleen het ' plaatje' zich... Toon meer

Direct na het plaatsen van de bestelling werden we verwittigd dat de levering iets langer kon duren. Dit was ook zo, maar gezien we hiervan vooraf verwittigd werden, geen probleem. Kapstok was pe... Toon meer

De lamp die wij hebben besteld was er binnen een paar dagen. Voldeed helemaal aan onze verwachtingen, dank zij de goede informatie en omschrijving van het artikel in de webshop. De bestelling werd op... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect

Over Antiek Stijl Webwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vanuit een markante boerderij uit 1793 worden 5 artistieke Webwinkels beheerd:

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede,duidelijke webwinkel

Dit is een fijne webwinkel met mooie spullen. Pakket met lamp werd in perfecte staat geleverd (was goed verpakt)
Levering duurde iets langer dan verwacht.

28 maart 2012

Perfekt !!!

Beste ,
Ik ben altijd echt heel tevreden , mooie verlichting , alles komt vlug aan en is goed verpakt .

Vriendelijk bedankt voor de goede service ;-)
Jan

21 februari 2012

Nog mooier dan verwacht.

Doordat de foto's groot zijn was het sieraad in werkelijkheid veel verfijnder dan ik had gedacht. Van te voren had ik gechat voor meer informatie en dit werkte snel en uitstekend. De levering was snel maar wel in een belachelijke grote doos verpakt. Maar dat laatste is dan ook het enige minpuntje wat natuurlijk niets afdoet aan het sieraad en de service.

26 januari 2012
Logo Antiek Stijl Webwinkel

Antwoord van Antiek Stijl Webwinkel

Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent!
Kleine artikelen worden meestal als voorzorg in grotere dozen verpakt, dit om te voorkomen dat kleine pakketjes zoek raken.

mooie lampen, goede kwaliteit, snel geleverd

We hebben vier mooie art deco lampen gekocht. Ze werden nog dezelfde week goed ingepakt geleverd. Ze zijn erg mooi en goed van kwaliteit. Enig minpuntje is dat ze aan de prijzige kant zijn.

13 januari 2012

we kopen er graag en vaak maar....

de stickers op de toegezonden dozen dat je pakketten waarin je beschadigde spullen vermoedt moet terugsturen op verlies van garantie blijven een ergernis. Ik heb dezelfde reactie eerder gegeven en het antwoord daarop van de winkel overtuigde me niet. Als klant wil ik geen partij zijn in een mogelijk conflict tussen de verzender en de bezorger. Als ik ooit een gebroken glas uit een doos zou halen wil ik dat de winkel mij direct een nieuwe stuurt en de schade zelf met de bezorger opneemt, dat is klantvriendelijk.

10 januari 2012
Logo Antiek Stijl Webwinkel

Antwoord van Antiek Stijl Webwinkel

Bedankt voor uw beoordeling. Als klant hoeft u zeker geen partij te zijn en te bemiddelen. De stickers die op de pakketten zijn geplaatst gaan over de zichtbare schade of hoorbare breuk en zijn in eerste instantie bedoeld voor het koeriersbedrijf. Als klant wordt u in geen geval benadeeld. De blauwe Deel lost eventuele problemen altijd naar tevredenheid op en staat borg voor garantie.

maatwerk

prima hulp bij het maken van een andere combinatie van wandbevestiging en kapje dan op de website standaard beschikbaar is. Snelle communicatie, goed meedenken met de klant en snelle en correcte levering.

28 december 2011

Ook hulp nadat de lampen zijn afgeleverd

Deze mensen weten wat voor producten ze verkopen! Ik heb nu twee keer besteld, 1 x lampen voor mijn interieur en een geschenk voor een huwelijk. Net verpakt, met de lampen ophangen had mijn man wat moeite, maar met wat telefonisch overleg alles opgelost!

12 februari 2010
Reviews in alle talen tonen. (213 reviews)