Antix heeft de zaken goed voor elkaar. Je krijgt een hele lading beschermende kleding aangetrokken wat het geheel erg veilig maakt. De lessen waren erg duidelijk. Wij hadden met ons groepje zes uur le... Toon meer
Paar jaar geleden met kitesurfen begonnen en les genomen bij Antix Sports. Wordt professioneel les gegeven en als je één keer een lesje gevolgd hebt, ben je verkocht! Wanneer je na het afronden van... Toon meer
Mijn vriendin en ik hebben een heel leerzame en prettige kitesurf les gevolgd bij Antix Sports. Stef (onze instructeur) legt alles duidelijk uit, heeft veel geduld en zorgt voor een chille lessfeer. H... Toon meer
We hebben vorig jaar last minute supboarden gehuurd bij Antix sport. telefonisch zeer netjes te woord gestaan en super meegedacht omdat wij op locatie wilde Suppen .Netjes op de afgesproken tijd aan... Toon meer
Over Antix Sports
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Kitesurfen
- 0657333735
- info@antixsports.com
- www.antixsports.com
Goede instructeurs, top ervaring
Een week cursus geboekt. Na 3 dagen les door top instructeurs nu lekker zelf aan het kiten. Zeker een aanrader!
Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen!
Super leuke, leerzame en goede introductie- en vervolgles gehad. Top!
Mooie ervaring met leuke begeleiding
Voor het eerst wezen kiten. Unieke ervaring. Door goede begeleiding van Klaas en Kai heb ik de eerste stappen gemaakt. Ben enthousiast om opnieuw met Antix te gaan kiten.
Geweldige eerste kitesurf ervaring, prima begeleiding!
Wij hebben een geweldige eerste kitesurf ervaring gehad mede dankzij Antix! We zijn nog wel erg benieuwd naar de foto's die zijn gemaakt.
Superleuke ervaring !!
De les bij Antix, gegeven door Koen, was echt een feestje! Geweldige ochtend gehad !!
Kyten is genieten
Ten eerste, de prijs was echt een heel mooi bedrag. De staff was erg aardig en gezellig, en gaven ook goed les. De boards en kites waren ook allemaal goed, alleen zaten er wel wat gaten in de wetsuits. Niet een heel groot probleem omdat het niet heel koud was op het water.
Wat wel wat vervelend was, was dat doordat je in groepen verdeeld bent, soms lang in het water niks aan het doen bent. Maar dan moet je maar een privéles volgen. Ook was het water heel vol, en omdat ik het nog niet eerder had gedaan, vloog mn kite soms anderen in de weg.
Het was wel gewoon een super leuke (en leerzame) dag, en ik kom zeker nog een keer!
goed om te leren !
Je krijgt alle aandacht zodat je veel leert, ondiep water & goede leraren
leuk leerzaam
Wij hebben eerst met zn allen alles klaargezet en. Pakken aangedaan en alles wat er bij hoorde toen aan het vliegeren op het strand de vliegertechnieken leren toen het. Water in met de kite en de board eerst de techniek. In het water leren toen proberen op de board maar dat lukt je bijna niet maar daarvoor moet je wel vervolg cursus hebben maar koen deed het fantasties bedankt koen voor je goede les
Goede instructeurs, gezellige sfeer en leuke locatie!
Eerste ervaring met een kiteschool: erg positief! Afhankelijk van de windomstandigheden wordt de cursus gestart/gestopt, zodat je wat dat betreft waar voor je geld krijgt. Bovendien goede nazorg, wat betreft mogelijkheden voor de volgende keer: wat heb je geleerd, waar sta je nu en wat zijn je volgende leerpunten. Zeker aan te raden!
Super les gehad! Leuke sfeer, heel relaxed!
Tot nu toe, drie lessen gehad. Leuke groep mensen die de lessen geven! Heel relaxte sfeer! Super!
Het bedrijf komt over als een ervaren geoliede machine met veel professionals.
We hebben in één dag een goede instructie gehad op ons eigen niveau en veel geleerd.
Van huisuit zijn we windsurfers en wilden deze technieken toepassen.
De instructeur wees ons correct op wat we fout deden en gaf goede aanwijzingen.
Een geslaagde dag voor mijn twee zoons en ondergetekende.
We gaan zeker door met deze actieve sport.
Mooie dag met tips and tricks en goed materiaal maar geen gestructureerde les
Gevorderede les - dag:
Ochtend begon erg traag, geen aanwijzigen naar cursisten waardoor meermaals onnodig heen en weer gelopen werd van strand naar de stand.
Eenmaal op water werd naar mijn idee niet echt les gegeven maar meer onder toezicht gekite met tips and tricks af en toe. Het zou fijn zijn om ook een oefening of opdracht te krijgen, dus actief lesgeven, i.p.v. alleen vragen hoe het gaat.
Overall: kite skills zijn weer opgefrist, aandacht gehad op water van enthousiaste kiters met goed materiaal. Alles is daarmee wel in goede prijs kwaliteit verhouding.
Vriendelijkheid en persoonlijke begeleiding, top tips met top materiaal
Laatst een extra les gehad om toch op dat board te komen, helaas liet de wind het redelijk afweten en werd het ons lastig gemaakt om te varen. Maar de tips heb ik mee kunnen nemen naar dagen met meer wind.
Hetgeen waarom ik geen 5 sterren geef is omdat tijdens de pauze de wind aan ging en de voorspelling was dat deze daarna weer ging liggen. Na een paar verzoeken om de pauze te schrappen gingen de instructeurs tijdens onze lunch heerlijk knallen over het water en zaten wij vast op het land te wachten tot wij het water op mochten om nog 10 minuten van wat wind te kunnen genieten. Natuurlijk heeft Antix de wind niet in zijn macht maar flexibiliteit was hier gewenst geweest.
Geweldige ervaring met topinstructeurs!!
Was weer een topochtend met een goede instructeur die heldere en goede instructies gaf. Voor iedereen die eens wil kennismaken met het kiteboarden beveel ik Antixsports aan! Ze nemen de tijd met je om alles goed uit te leggen en je te helpen om je eerste meters te maken op het water!
Real boarders, attitude, ambiance. Focking awesome
Perfect materiaal, communicatie, geduld en begeleiding.
Goed geregeld
Goed geregeld, leuk personeel wat ook fanatiek meedoet en tijd steekt in het leren van boogschieten/ powerkiten.
Helaas dat er geen wind stond met het powerkiten, waarschijnlijk wordt het nog geregeld (nog geen contact gehad) dat wij op korte termijn alsnog kunnen powerkiten.
Goede kitesurfschool
Dagcursus kitesurfen gehad. Goed georganiseerde les. Wel zeer drukke locatie, dat maakt het lessen wat lastiger. Toch lekker geboard en een leuke dag gehad
Goed bezig
Superservice. Deze jongens snappen hoe het werkt, keurig uitleggen, de rust pakken, relaxed de dingen uitleggen. Erg goed bezig.
Binnen 3 uur staan en varen!
Dankzij de goede begeleiding van AntixSports is het gelukt om tijdens de beginnerscursus van 3 uur de kite goed te besturen en zelfs even te kunnen varen. Ik kan iedereen die (veilig) wil beginnen met kitesurfen AntixSports aanraden!
Ze leveren een perfecte service
Via de mail en telefoon contact gehad over de koop van een nieuwe set. Ik kreeg telkens een zeer snel antwoord en ik ben erg tevreden. De eerste keer bleek alleen de maat van 1 van de producten niet helemaal top te zijn, maar dit lossen ze graag voor je op! Echt een hele goede en betrouwbare service.