Apoteket-online.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde några förpackningar avosol mot min artros. Allt fungerade med exemplarisk precision , beställning, betalning och leverans. Hela tiden med adekvat information.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ordre annulleret to dage efter afgivelse ! Vær OBS ! når du bestiller herfra. Jeg havde bestilt levering pr. bud, men først efter telefonisk henvendelse fik jeg information om, at levering ikke kunne... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Apotheek

Geschreven door het bedrijf

Apoteket-online.dk er en webshop for danske apoteker. Du vælger selv, hvilket apotek du vil handle med. Du kan vælge over 200 apoteksadresser i Danmark, og dermed handle direkte med dit lokale apotek - bare online.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

114 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Online beslutning, afhentning på lokalt apotek

Jeg bestilte en vare online for at være sikker på at den var på lager inden jeg kørte turen til apoteket. Inden for ca en time modtog jeg sms og mail om at varen var klar til afhenting på apoteket. Jeg kunne derefter kører til apoteket og afhente varen. Det var en ganske simpel og problemfri bestilling og afhentning.

22 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En dårlig hjemmeside

En dårlig hjemmeside, som formåede at logge mig ud hver gang jeg ønskede at bestille et nyt receptpligtigt produkt, og af de tre produkter jeg ville bestille var der kun en vare på lager, de to andre kunne substitueres, men til væsentlig højere pris, så jeg er ikke fremtidig bruger.

13 juli 2026

Antwoord van Apoteket-online.dk

Vi beklager din oplevelse. Vi arbejder løbende på at gøre siden mere brugervenlig. Ved flere receptvarer skal man klikke på “Vis recepter” for at komme tilbage til receptoversigten og vælge næste vare, så man undgår at blive logget ud af sessionen. Er varen ikke på lager hos det valgte apotek, kan man vælge et andet, da man handler direkte med det lokale apotek, og lager varierer herefter.

Meget god service

Meget god service. Blev ringet op af Nyborg apotek efter bestilling at én af mine varer var i restordre og om de bare skulle annullere den og sende resten - det blev så aftalen. Dagen efter ringede de igen, da de havde fået et par stykker ind på lager. Spurgte om de ikke lige skulle vedlægge den til min ordre der var på vej ud af døren.

29 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Forsendelsen af mine nye medicin-bokse…

Forsendelsen af mine nye medicin-bokse forløb fint. Eneste skår i glæden var, at boksene ikke var helt, som jeg havde troet, da jeg bestilte dem. Noget, der dog har vist sig muligvis at være en fordel på længere sigt.

25 juni 2026

Dålig service.

Betale varen ved bestillig. Og igen ved afhentning. Af den mail strøm der kom . Kom den med at mine vare. Var klar til afhentning. Næste 2 timer efter varen, Var kommet til du levrings stedet. Så der var under en time til at hente det.

9 juni 2026

Antwoord van Apoteket-online.dk

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Det var naturligvis en fejl at du skulle betale to gange, og den ene betaling er derfor blevet refunderet.

hvor er min pakke???

hvor er min pakke???

Ordre nr: aa-136832
Ordre Dato: 30.05.26
Reference nr.: aa-ref-169424

To beskeder og igen svar. DÅRLIG OPLEVELSE

30 mei 2026

Antwoord van Apoteket-online.dk

Vi er kede af, at du mangler din pakke. Da du ikke har givet os oplysninger om din ordre, kan vi ikke undersøge sagen ud fra anmeldelsen. Kontakt venligst det apotek, du har handlet med, så sagen kan blive afklaret. Kontaktoplysningerne kan du finde nederst i din ordrebekræftelse.

Opdatering: Vi har været i kontakt med Apoteket, og de sender en ny pakke afsted til dig i dag.

Pris

Pris, hvorfor koster tiger balsam 82 kr, det er jo at tage r.ven på folk, køber den i Tyskland næste gang, pris 50 kr

10 juni 2026

Antwoord van Apoteket-online.dk

Vi er kede af, at du oplever prisen som for høj. Priser kan variere mellem lande og forhandlere, og vi bestræber os på at tilbyde konkurrencedygtige priser på vores varer, med det udgangspunkt, vi har.

Tilfreds

Jeg kan godt lide at jeg selv kan vælge hvilket mærke mine piller skal være også selvom jeg måske ikke vælger det billigste alternativ, men et hvor forskningen passer mig bedre

3 juni 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.