Arla Reviews

TrustScore 1 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Karolines køkken revet mozzarella Rigtig dårlig oplevelse i dag da jeg skulle lave pizza til mine to piger. Og har en pakke liggende med holdbarhed til d. 8/9-2026. Da jeg har fordelt osten på to pi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fravel og ingen tak til Arla. Jeg gik for bogle måneder siden over til THISE produkter, da jeg under ingen omstændigheder går ind for dyremishandling eller gift rester i min mælk eller i mit kød.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er jo fuldstændigt galimatias, at køerne skal fodres med et kemisk stof for at undgå CO2 udledning, mens flybilletter, elektroniske apparater og dårligt produceret mad bare bliver billigere og sma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor er den faglige stolthed, ved at producere rene produkter til forbrugerne? Den er forsvundet mellem alle WEF's diktater for, hvad man fodrer alle 'Useless Eaters med! ALDRIG mere Arla, de har mist... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Arla Foods Tættere på naturen

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kræftfremkaldende Aspartam

Arla nægter at oplyse, hvor store mængder af det kunstige, kræftfremkaldende sødestof Aspartam, de kommer i deres "light" produkter. Arla svigter yderligere deres kundegruppe samt folkesundheden, ved at nægte at udlevere en liste over hvilke produkter, som de forgifter med det kræftfremkaldende Aspartam.

27 september 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ny sødmælksyoghurt sur fra start

Sødmælksyoghurt naturel dateret 29.04.2024 med holdbarhed til 25.5.2024 blev købt 08.05.2024, stillet i køleskab og åbnet 10.05.2024. Helt nyåbnet var den tynd og smagte rigtigt ubehageligt.
Det irriterende er at det virker umuligt at finde en mulig forklaring nogen steder på hvad der kan være galt. Er der kommet noget i der ikke skulle være der? Eller kan det simpelthen ske at en ellers ny yoghurt bare bliver sur med det samme? Skal man frygte at blive syg hvis man alligevel spiser eller bruger den?

10 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scoren viser jo at de er ligeglade

Glemmer aldrig at de efter et historisk rekkordhøjt overskud alligevel satte prisen på mælk yderligere op. Mælk mere end dobbelt så dyrt som sodavand. Hvad sker der?!?
Og har ellers forsøgt at vende til de låg de har sat på. Men det er så provokerende. Rammer konstant det låg så der er mælk ud over det hele. Rev dem helt af i et stykke tid indtil jeg blev træt af at skære mig på jeres plastickanter! Tusind tak! Så nu er jeg gået over til gammeldags mælk som så ikke kan lukkes ordenligt i stedet. Men det er stadig at foretrække. Det er sku irriterende at i skal ødelægge jeres eget produkt på den måde. Men hvad endnu værre er at i vil skide forbrugeren et stykke. Det viser i jo igen og igen.
Er man i tvivl så kig på scoren. Hvis de skænkede os så meget som en ½ tanke så havde de sku lyttet til forbrugeren og lavet om. Systemerne til at lave de gamle låg var jo til stede. Men som en stædig møgunge går de bare ren Rasmus modsat i stedet. Det er til grin.

23 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ARLA snyder deres kunder.

ARLA snyder deres kunder.

Arla snyder kunderne ved bl.a. at ændre fedtindholdet i fløde.
ARLA tror åbenbart, at vi er idioter. Det er irriterende, at de sælger et ringere produkt uden at lade prisen følge med ned, men endnu mere irriterende er det næsten, at Arla har så lave tanker om vores intelligens, at de tror, de kan få os til at hoppe på hvad som helst.

En anden skidt sag for Arla. Kort efter protesterne mod Muhammed-tegningerne toppede i februar 2006, vakte Arla så opsigt ved at indrykke arabisksprogede annoncer i 25 aviser i Mellemøsten.

Her tog selskabet afstand fra tegningerne og skrev blandt andet, at "retfærdighed og tolerance er fundamentale værdier i islam." Samtidig forsøgte Arla at forbedre sit image ved at donere penge til kræftpatienter og handicappede børn.

Det træk fik flere politikere til at kritisere Arla, ikke mindst Venstres daværende politiske ordfører Jens Rohde, der kaldte annoncerne for et "knæfald".

- Arla er parat til at sælge sin bed­stemor for at sælge sine varer i dikta­turlande, sagde Jens Rohde.

9 april 2024

Arla Forbrugerdialog

Arla Forbrugerdialog. Jeg har forespurgt denne afdeling om Riberhus ost der ikke længere lever op til sit ry efter vores mening . Jeg fik blot en sludder for en sladder igen og IKKE svar på mine spørgsmål. Så 1 minus stjerne til Arla Forbrugerialog.

8 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

“Pære og banan yoghurt ØKO 0,4% fedt”…

“Pære og banan yoghurt ØKO 0,4% fedt” er købt to gange indenfor de sidste 7 dage og de smager begge forkert. De er ikke dårlige, der er bare ikke smag i - som om at man har glemt at tilsætte smagsstoffer og sukker.
På den vi har nu står der Hobro og 08.04.24. hvis der skal spores tilbage.

3 april 2024

Efter al Arlas fup

Efter al Arlas fup, svindel og forringelse af deres produkter, er min store familie og jeg FÆRDIGE, med at købe Arla.
Jeg køber intet Arla, før de har bevist, at de har genoprettet deres ændringer...
og ps... kløverblomst har stadig 250 gr smør i deres pakker og endda til ca 20.- pr pakke ❤️

1 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

shrinkflation af værste skuffe.

shrinkflation af værste skuffe.. Først sænker i mængden, så putter i mere vand i og så sænker i fedt procenten... I er ligeglade med jeres trofaste kunder men tænker kun på profit... Gid i må gå lukke og slukke i griske møgdyr...

30 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arla Kärgarden Butter nur noch 200 Gr…

Arla Kärgarden Butter nur noch 200 Gr Statt Ursprünglich 250 Gr drin, bei etwa dem selben Preis.Auf Email Nachfrage, angeblich auf Kundenwünsche Packungsgröße geändert, wer soll das glauben???
Nie Wieder von Euch Butter oder überhaupt ein Produkt, NIE WIEDER

30 november 2023

Protein saltkaramel budding

Hej

Jeres saltkaramel budding er virkelig en ommer. Jeg fik madforgiftning efter, brækkende mig pænt. Min ven spiser en med chokolade ved siden af mig og har dsv smidt den ud for den er meget ulækker, fedtet og smager forfærdeligt

16 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skole mælk

Jeg gir 5 stjerner, fordi jeg elsker jeres indhold og den friskes i levere! Men ville gi -5 for de nye låg i leger med lige nu. Jeg ved dog at i er underlagt et nyt EU lovforslag som træder i kræft næste år, og derfor prøvet i tingene af.!
Det nye låg er virkelig ringe så håber i finder på noget bedere 🙏🏻

MEN

SKOLE MÆLK.? Hvordan vil i løse den? Er vi på en prop i øjet, mælk ud over tøjet eller et pap sugerør på siden af kartonen som en kakao?

7 november 2023

Cheasy 13%på slankekur Shrinkflation

Cheasy 13%på slankekur
559g plejede at ligge på omkring 700 g , prisen er den samme ????
Bedre for miliø? Samme mængde emballage som før, mere affald for samme mængde os.
jeg skal som chauffør køre mere km for at købe samme mængde ost som før.
Alt i alt meget mere miliø belastende
Det her er tydeligt et offer for Shrinkflation

26 juli 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hytteost fra Cheasy

Hytteost fra Cheasy
Jeg har lige spist et lille bæger hytteost fra Cheasy.
Det plejer at være en fornøjelse, men denne gang er der lavet om på konsistensen, den er blevet mere hård og kantet i massen.
Før var den massen blød og afrundet.
Det gav mere mening, da jeg så på emballagen, at den nu bliver produceret i Sverige på falkenberg mejeri.
Øv, jeg savner den gamle smag og konsistens

6 juni 2023

ARLA CHEASY 13 % OST

ARLA CHEASY 13 % OST
Arla snyder virkelig stort med vægten. Jeg har så længe det har eksisteret købt CHEASY 13 % ost... det har ALTID har ligget på min 0.730 kg pr stk NU er der så kun 0.539 kg pr styk altså 0.191 kg mindre pr ost Lige pludselig... ingen varsel.. butikkerne skilter stadig med samme kg stk pris.... virkelig dårlig stil over for gode kunder....

Dato for oplevelse: 21. maj 2023

21 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I dag købte jeg 2 flasker med…

I dag købte jeg 2 flasker med proteindrik med smag af jordbær og hindbær, stod der på flaskerne.
Stort set ingen smag af nogle af de nævnte bær, men en sød smag af billige bolcher.
Drikken var vandet, sjasket, nærmest gennemsigtig.
Virkelig en slem smagsforskrækkelse!!!! Absolut sidste gang jeg indtager dette vandede fluidum, Arla kalder proteindrik!
Kunne være spændende at sende en flaske med indhold til et fødevarelaboratorium!
En ommer Arla!!!!

23 mei 2023

Barbarisk firma

Barbarisk firma
Arla bruger køerne til at tjene penge. Men ingen køer har det godt i deres landmæ
nds varetægt. De tjener alle ufattelige summer på de dyr de udpiner. Køer lever potentielt i rigtig mange år, men da Arla har brug for at tjene disse enorme summer, bliver køerne insemineret 5 år i træk. Derefter bliver de aflivet, ofte på brutal vis, da deres kroppe er udtjente pga alle de graviditeter og rovdrift på mælken.

Det er et sygt firma der støtter et sygt og barbarisk erhverv der adskiller mor og barn. det burde være ulovligt.

Hvis det var hunde de gjorde det samme ved var de blevet politianmeldt med fængselsstraffe til følge. Men nej, her får man istedet million lønninger.

9 februari 2023